2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kahvaltı yapmadıydım öğlen gttm fırına aldım 2 poğaça ve üçgen peynir giriştim fenaBu halde kilo verrmiyim bilmem ama sabah anormal aç hissettim oruç tutmayamı başlasam ne yapsam ya 16 gün borçluyum

benim de aynı şekilde , bir şekilde başlamak lazım aslında elifcim 2013 ramazan gelmeden..:26:

bu arada sabah sıkı kahvaltı yap ama poğaça falan yemesen..ben çok istersem
o isteğimi h.sonuna saklıyorum..abartmadan tabi.. üçgen peynir falan da yağlı bayağ..:18:

öle çok var diye düşünme bak hemencik geçiyor zaman..

dün plateste hoca oryantal yaptırdı bi döktürdüm bi döktürdüm ki hocanın da dikkatini çekmiş
gel bakım ortaya sen bize öğretcen diyo

tek tek düşünüp de yazmışş,sağolasınn

Son düzenleyen: Moderatör:

sen de katıl hadi

sağolasın, unutturma kendini

sağolasın, unutturma kendini

hay bin "hamilelik takvimi" yaaaa sabahtan beri kocaman çıkıyor önüme sadece bende mi oluyor kızlar :26:

her sayfayı yenileyişimde geliyor, sinir oldum ama ben siteye giresim gelmiyor bugün bu yüzden

hmmm eğer ben sistemden düşmüşsem tekrar giriş yaptığımda geliyor canım..:26:
aksi bir şey söz konusu ise site ile ilgili olan yere yazabilirsin..

beni de unutmamışsınız teşekkürler katılın sizde

Son düzenleme:

kuzu haklısın ma bzm buradan fırına varıp gelmek için 40dakika tempolu yürümek lazımburadan üçgenin kalorisini önce veriyon sonra alınca nötrlenmiş oluyon karnında doyuyo üstelik

eysaihh ii güzel yazmışında sen konuşmaya devam et derken hacı pek çakamadım ne demek istediğini ucu açık olmuş biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…