- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
bu bir işaret..İşaret
mümkünse işaret olmasın daha şekerimAllah aratmasın tabi
mümkünse işaret olmasın daha şekerimAllah aratmasın tabi
hay bin "hamilelik takvimi" yaaaasabahtan beri kocaman çıkıyor önüme sadece bende mi oluyor kızlar :26:
kanks bu arada bizi düğün albümünle tanıştırmıcan mı
benim de biraz kapatıp açtığımda çıkıyo ama illa hamilelik takvimi değil, mesela az önce dev sütyen çıkıp ölçülerimi bilip bilmediğmi sordu :92::92:
günaydın ...daha önce hiç denk gelmedik sanırım , ben de pko lu biriyim,evli değilim..
öncesinde hayırlı olsun diyorum sanaAllah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin..sonrasında ise
yalnız kaldığını düşünerek, başka bir şehirde yaşadığın için aileden uzak nasıl bu mantıkla çocuk sahibi olmayı istediğine
şaşıyorum gerçekten..:26: aklı başında anne olmak isteyen bir kadın , üstelik yeni evli ve evliliğini oturtamadığını, zor olduğunu kendin dile
getirirken nasıl çocuk yapmak istiyorum diyorsun? ( kendimi bdv de sandım bir an..)
öncelikle bu kararını gözden geçir lütfen..çocuklar bizim boş vakitlerimizin doldurulması için dünyaya gelmiyorlar..can sıkıcı olabilir,zor
olabilir ayrı kalmak ..ama sen bütün bunları hesap ederek evlenmedin mi? yoksa seni kaçırdılar mızamanı dolu dolu yaşamak bizim
elimizde..bak pek çok kadın var bu konuda çalışıyorlar,evlerine eşlerine yeterken ( çoğu büyük şehirde üstelik) o trafik çilesini de yaşayıp
eve gidip el işi yapıyorlar..o yüzden çizdiğin tablo bu açıdan pek hoş değil...haa eğer illa ben çocuk sahibi olacağım dersen, evet olursun pko
bu arada bir engel değil , sonra evliliğine , eşineye yetemeden ,doyamadan kendine de yetemezsin..çünkü kendine de zaman ayıramayacaksın..
yani 2 ay çocuk için çok çok erken bir düşünce
gelelim pko yaa..günümüzde pek çok kadının artık yaşadığı bir hastalık, nedeni , tedavisi kesin olarak olmasa da şeker hastalığı gibi bir süreç uzun
vadede düşünüldüğünde..birazcık kontrolle pek çok kadının defalarca hamile kaldığını biliyoruz..kaldı ki kk da bunu dile getiren çok anne var..
bir kadın doğum uzmanına giderek gerekli kan testlerini yaptırman , varsa insülin direnci için ölçümlerini de yine dr una göstererek kilo alımın varsa bunun düzene
girmesini sağlaman gerekiyor..ve ne kadar az stres bizim için o kadar iyi..iyi bir araştırma yaparsan pko lu pek çok kadının hamile kaldığını görebilirsin sende
günaydın kızlarrrr
Tşk ederim allah herkese nasip etsin çocuk sahibi olmak için ailemin yanımdamı olması gerekiyor?evliliği oturtmama gibi bir durumda yok nerden çıkarttığınıda anlamadım.eşimle aramızda bir sıkıntı yok gayette güzel bir şekilde ilerliyor evliliğimiz allaha şükür.Ailem 2 saat uzaklıkda fazla düşkünüm o yüzden yokluluklarını daha fazla hissediyorum.her çocuk sahibi olmak isteyen anne baba ben şuan hazırım her şekilde maddi manevi psikolojıkman deyip anne,babam oluyor 2 ay şu yönden erken ewliliğin tadını çıkartmak gerekir birlikte daha fazla sey yapılabılır çocuk oldukdan sonra kısıtlanıyor bazı seyler eşimde sadece bunun ıcın düşünmedi biraz daha gezelim,tozalım birlikte daha fazla vakit gecirelim.ben boş vakitlerimi doldurmak amaçlı istemiyorum ailelerimizde çok istiyolar anne ve babalarımız yaşları baya var ben annemı kaybettım ama onlar hayattaykende torunlarını görsünlerde istiyorum herseyi hesap ettim ama ewlılığı yaşadığında hersey hesap ettiğin gibi olmayabılıyor bunu senın anlayabıleceğini sanmıyorum.anlaman için evli olman gerekir.pko hastalığına gelince k.k bu hastalığı yaşayan hamile kalan ve düşük yapan o kadar çok kadın varmışki bu hastalığın getirdiği bır çokda hastalık olduğunu öğrendim ewet sağlıklı çocuklarda oluyor olmuyo değil ama risk varmı var canımın sıkılmasıda bu.
benim de biraz kapatıp açtığımda çıkıyo ama illa hamilelik takvimi değil, mesela az önce dev sütyen çıkıp ölçülerimi bilip bilmediğmi sordu :92::92:
normalde ara ara çıkardı çeşitli şeyler çıkardı, köpük boya tanıtımı falan ama bugün her sayfayı yenileyişimde sadece hamilelik takvimi çıkıyor
Tşk ederim allah herkese nasip etsin çocuk sahibi olmak için ailemin yanımdamı olması gerekiyor?evliliği oturtmama gibi bir durumda yok nerden çıkarttığınıda anlamadım.eşimle aramızda bir sıkıntı yok gayette güzel bir şekilde ilerliyor evliliğimiz allaha şükür.Ailem 2 saat uzaklıkda fazla düşkünüm o yüzden yokluluklarını daha fazla hissediyorum.her çocuk sahibi olmak isteyen anne baba ben şuan hazırım her şekilde maddi manevi psikolojıkman deyip anne,babam oluyor 2 ay şu yönden erken ewliliğin tadını çıkartmak gerekir birlikte daha fazla sey yapılabılır çocuk oldukdan sonra kısıtlanıyor bazı seyler eşimde sadece bunun ıcın düşünmedi biraz daha gezelim,tozalım birlikte daha fazla vakit gecirelim.ben boş vakitlerimi doldurmak amaçlı istemiyorum ailelerimizde çok istiyolar anne ve babalarımız yaşları baya var ben annemı kaybettım ama onlar hayattaykende torunlarını görsünlerde istiyorum herseyi hesap ettim ama ewlılığı yaşadığında hersey hesap ettiğin gibi olmayabılıyor bunu senın anlayabıleceğini sanmıyorum.anlaman için evli olman gerekir.pko hastalığına gelince k.k bu hastalığı yaşayan hamile kalan ve düşük yapan o kadar çok kadın varmışki bu hastalığın getirdiği bır çokda hastalık olduğunu öğrendim ewet sağlıklı çocuklarda oluyor olmuyo değil ama risk varmı var canımın sıkılmasıda bu.
Canım birşey sorucam, "umudum yarınlara kaldı" yazıyor ya, bir seferde "pazartesi" ile ilgili birşey yazmıştın.
biri daha sordu bunu sana ama tam ben ofisten çıkacaktım cevabını takip edemedim...
Bende merak ettim, ne demek istiyosunMeraklı melahat ben...
evet totem yaptım, anlatmayayım eğer gerçek olursa anlatırım tatlım olur mu, sen dua ediver gönlüme göre olsun diye
herkesin gönlünd yatan bir iş umudu vardır değil mi ilkay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?