2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

benim de biraz kapatıp açtığımda çıkıyo ama illa hamilelik takvimi değil, mesela az önce dev sütyen çıkıp ölçülerimi bilip bilmediğmi sordu :92::92:

normalde ara ara çıkardı çeşitli şeyler çıkardı, köpük boya tanıtımı falan ama bugün her sayfayı yenileyişimde sadece hamilelik takvimi çıkıyor

Tşk ederim allah herkese nasip etsin çocuk sahibi olmak için ailemin yanımdamı olması gerekiyor?evliliği oturtmama gibi bir durumda yok nerden çıkarttığınıda anlamadım.eşimle aramızda bir sıkıntı yok gayette güzel bir şekilde ilerliyor evliliğimiz allaha şükür.Ailem 2 saat uzaklıkda fazla düşkünüm o yüzden yokluluklarını daha fazla hissediyorum.her çocuk sahibi olmak isteyen anne baba ben şuan hazırım her şekilde maddi manevi psikolojıkman deyip anne,babam oluyor 2 ay şu yönden erken ewliliğin tadını çıkartmak gerekir birlikte daha fazla sey yapılabılır çocuk oldukdan sonra kısıtlanıyor bazı seyler eşimde sadece bunun ıcın düşünmedi biraz daha gezelim,tozalım birlikte daha fazla vakit gecirelim.ben boş vakitlerimi doldurmak amaçlı istemiyorum ailelerimizde çok istiyolar anne ve babalarımız yaşları baya var ben annemı kaybettım ama onlar hayattaykende torunlarını görsünlerde istiyorum herseyi hesap ettim ama ewlılığı yaşadığında hersey hesap ettiğin gibi olmayabılıyor bunu senın anlayabıleceğini sanmıyorum.anlaman için evli olman gerekir.pko hastalığına gelince k.k bu hastalığı yaşayan hamile kalan ve düşük yapan o kadar çok kadın varmışki bu hastalığın getirdiği bır çokda hastalık olduğunu öğrendim ewet sağlıklı çocuklarda oluyor olmuyo değil ama risk varmı var canımın sıkılmasıda bu.

merhaba,
"2 ayı geçti evlenelı inanamıyorum hala alışmaya calısıyorum zor oluyo başka bı şehirde oldugum ıcın zaman çok zor gecıyo sırf bu yüzden hiç aklımda olmayan bı karar aldım zorda olsa eşimide ikna ettim çocuk sahıbı olalım diye" bu sizin cümleniz .. eylül başından sonunda haklı demiyorum .. eğer zaman daha kolay geçsin diye çocuk yapılabileceği fikri sizin için doğruysa bu fikrinizi savunun .. ama son yazınızda "boş zamanımı doldurmak için istemiyorum" demişsiniz.. bana çelişkili geldi .. neyse Allah gönlünüze göre versin ..

ben şimdi ilk mesajını alıp koyalayıp yapıştırmak istemiyorum aradaki çelişkiyi göstermek adına..
sen kurduğun cümlelerle bunu izah ettin zaten canım, anlamaya çalışıyorum..içinde bulunduğun duruma verip..
ben uzun zamandır bu topicte yazıyorum belkide tek BEKARIM..yanılmıyorumdur umarım..fakat bir tek evli arkadaşım yaptığım yorumlara
" sen anlamazsın, evli değilsin " demediler..neden biliyor musun? çünkü benim pek çok arkadaşım evlendi, hatta senin sahip olmayı istediğin gibi
evliliğin ilk yıllarında çocuk sahibi oldular..ama pek çok sorun getirdi bu durum..yani bazı şeyleri yaşamak gerekmiyor, görerek de pek çok şeyin
farkına varıyoruz ki aksi olsa insanların yaşaması zor olurdu sanıyorum..

her şeyin olumsuzuna endekslenmene de gerek yok ayrıca..ben yıllardır bu hastalığın içindeyim yaşım 30.. anne olan pek çok kadına şahit oldum..
her durumda risk vardır,olayı nereden gördüğünle alakalıdır biraz bu..inşallah her şey gönlünce olur..

Canım birşey sorucam, "umudum yarınlara kaldı" yazıyor ya, bir seferde "pazartesi" ile ilgili birşey yazmıştın.
biri daha sordu bunu sana ama tam ben ofisten çıkacaktım cevabını takip edemedim...
Bende merak ettim, ne demek istiyosun Meraklı melahat ben...

evet totem yaptım, anlatmayayım eğer gerçek olursa anlatırım tatlım olur mu, sen dua ediver gönlüme göre olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…