doğaya poztf enerji yolla doğada sana poztf enerji versinPöööff enerjim düştü kızlarr bana enerji yollayınn
herkesin gönlünd yatan bir iş umudu vardır değil mi ilkay
doğaya poztf enerji yolla doğada sana poztf enerji versin
Pöööff enerjim düştü kızlarr bana enerji yollayınn
evet totem yaptım, anlatmayayım eğer gerçek olursa anlatırım tatlım olur mu, sen dua ediver gönlüme göre olsun diye
eveeet var, bide pişmanlıkları var
gel gelin kız gelll
eveeet var, bide pişmanlıkları var
merhaba hanımlar eylül geliniğim 2 ay dan fazla oldu ve hamileyim.çok ağırlık var herşeyi boşluyorum ya aklım işlerde kalıyo ama yapasımda yok çıldırmak üzereyim enerjim negatif yani..hamleliktendir heralde ama ne yapmalıyım eneri vericilrde etki etmiyo aman..işleride koy verdim gitti artık..eşim sağ olsun yapıyo:)
Geldim canım...
Malesef benim de pişmanlıklarım çok...
İçim daralıyor vallahi... :26:
kanks allah telafisi olmayan pişmanlık vermesin bndede ondan var umutlar 2014te yaşımız küçücük daha ne işler çıkacak
Öğle yemeğini eşimle yedim , geldim
Akşama bir yerlere gidecekmişiz
Ve normalde top atsan duymayan kişi, dün akşam benim poşet hışırtılarımı duymuşDeve kuşu misali kafamı kuma gömünce saklandığımı sanmışım ben sadece
kanks allah telafisi olmayan pişmanlık vermesin bndede ondan var umutlar 2014te yaşımız küçücük daha ne işler çıkacak
Ve normalde top atsan duymayan kişi, dün akşam benim poşet hışırtılarımı duymuşDeve kuşu misali kafamı kuma gömünce saklandığımı sanmışım ben sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?