2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

tam şimdi aklımdaydı kader nerelerde eşi gelip kaçırdımı diyeAma aklıma geldi yemeğe gidiyordunuz siz diye hadi bakalım nerede nasıl biir organizasyon bekliyo seni yarın okuruz buradan

nazarlık takacağım sana ama

tam şimdi aklımdaydı kader nerelerde eşi gelip kaçırdımı diyeAma aklıma geldi yemeğe gidiyordunuz siz diye hadi bakalım nerede nasıl biir organizasyon bekliyo seni yarın okuruz buradan

kızlar bişey soracağım şu damat bohçası olayı varya onu zmanla alıp tek tek kenara atmayı düşünüyorum sizce hangisi daha ii birden almak mı düğüne doğru şimdik almak mı tek tek:44::44::44:

Beğendiğin şeyler olursa al kenara koy bence Elif

Ben 9 ay içinde evlendiğimden ne oldu ne bitti anlamadım zaten.. Herşey gibi bohçada aceleye geldi..

daha erken ama çok çeşitli olsun diyorsan şimdiden ufak ufak hazırlamaya başlarsın, gördükçe alırsın .. tabi özeniyorsan canım biz son haftalarda birşeyler hazırladık açıkçası :26:

bence yavaş yavaş özene bezene hazırla. ben son hafta hazırlamıştım ve çok yorulmuştum düğüne yakın da süslemesini yaparsın. keselere falan koyarsın küçük parçaları. ben bavula koymuştum ama çok zor sığdırdım ya, pratik değildi.

Merhaba kızlar,, nasılsınız:)) ben bomba gibiyim,, diyete başladım bugün 6. günüm ve kendimi süper hissediyorum, arada gelip okuyorum yazdıklarınızı... ama sürekli yemek paylaşıyorsunuz olmuyor şu sıralar yemek düşünmemem lazım çünkü hayat güzel gidiyor çok şükür, dün gece ilk defa annem evimde kaldı, bugece de kalacak, çok acayip bir duygu, ama çok dagüzel... öyle işte

gördüm diyetini tatlım ve imrendim sana bugünkü alkışım senin için geliyor tam gaz devam et vazgeçme iradene maşallah annende hoş gelmiş, uzakta mı yaşıyordu :26:

maşallah ben 2 yılda evlendim

kanka yaaa olmaz bu kadar tanışma 9 eylül 2011-nişan 2 eylül 2012-kısmetse düğün eylülTam 2 seneye evleniyor olacağımBen sen ne yapmışsan takip ediyorum bundan sonra hiç yorulmadan sana soruyorum nasılsa er geç aynını yapıyorum b ende ..Demekki bende düğüne doğru damat bohçası hazırlıcam sorun anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…