Öğle yemeğini eşimle yedim , geldim
Akşama bir yerlere gidecekmişiz
Ve normalde top atsan duymayan kişi, dün akşam benim poşet hışırtılarımı duymuşDeve kuşu misali kafamı kuma gömünce saklandığımı sanmışım ben sadece
Ve normalde top atsan duymayan kişi, dün akşam benim poşet hışırtılarımı duymuşDeve kuşu misali kafamı kuma gömünce saklandığımı sanmışım ben sadece
Valla güzel sürprizler seni bekliyor gibi geliyor bana bebiişş
nazarlık takacağım sana ama
tam şimdi aklımdaydı kader nerelerde eşi gelip kaçırdımı diyeAma aklıma geldi yemeğe gidiyordunuz siz diye hadi bakalım nerede nasıl biir organizasyon bekliyo seni yarın okuruz buradan
kızlar bişey soracağım şu damat bohçası olayı varya onu zmanla alıp tek tek kenara atmayı düşünüyorum sizce hangisi daha ii birden almak mı düğüne doğru şimdik almak mı tek tek:44::44::44:
kızlar bişey soracağım şu damat bohçası olayı varya onu zmanla alıp tek tek kenara atmayı düşünüyorum sizce hangisi daha ii birden almak mı düğüne doğru şimdik almak mı tek tek:44::44::44:
kimse burda benim kadar hızlı evlenmemiştir herhaldeeistedikten 4 ay sonra evlendim
kimse burda benim kadar hızlı evlenmemiştir herhaldeeistedikten 4 ay sonra evlendim
walla canım emin misin
ben anneler gününde söz-isteme (13 mayıs)
babalar gününde nişan (17 haziran)
30 eylül düğün...
seninle aynı gibiyiz
Merhaba kızlar,, nasılsınız:)) ben bomba gibiyim,, diyete başladımbugün 6. günüm ve kendimi süper hissediyorum, arada gelip okuyorum yazdıklarınızı... ama sürekli yemek paylaşıyorsunuz olmuyor şu sıralar yemek düşünmemem lazım çünkü hayat güzel gidiyor çok şükür, dün gece ilk defa annem evimde kaldı, bugece de kalacak, çok acayip bir duygu, ama çok dagüzel... öyle işte
maşallahben 2 yılda evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?