2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

daha erken ama çok çeşitli olsun diyorsan şimdiden ufak ufak hazırlamaya başlarsın, gördükçe alırsın .. tabi özeniyorsan canım biz son haftalarda birşeyler hazırladık açıkçası :26:

Sanki yavaştan özene bezene yapsam hem külfetini -maddi olarak- hissetmicem hem ileride uğraşmak zorunda kalmıcam

inşallah sen daha güzellerini yaşarsın kuzum

eywallah kanks
Hatunlar ben kaçar annem aradı geçen hafta aldığım sarev nevresimlerim gelmiş bi hevesle hemen onlara bakıp yemek yeyip hemmen battaniyeye başlayacağım ...Öpüldünüz canlar...Kadercim sanada tekrar mutluluklr talım yarın alırım hesabını

eywallah kanks
Hatunlar ben kaçar annem aradı geçen hafta aldığım sarev nevresimlerim gelmiş bi hevesle hemen onlara bakıp yemek yeyip hemmen battaniyeye başlayacağım ...Öpüldünüz canlar...Kadercim sanada tekrar mutluluklr talım yarın alırım hesabını

gördüm diyetini tatlım ve imrendim sana bugünkü alkışım senin için geliyor tam gaz devam et vazgeçme iradene maşallah annende hoş gelmiş, uzakta mı yaşıyordu :26:

sağol canım teşekkürler , inşallah devam etmeyi düşünüyorum, annem aslında yakın bana , ama babam şehir dışında bende evde yalnız kalmasın diye gel bizde kal dedim, hem ona değişiklik oldu hemde bize..

güzel bi değişiklik olmuş canım

bircannnn naber dostum8 aralığada bayağı az kaldı kasım bitti sayılır ne aşamada hazırlıklar kuzu

İylik dostum çok çalışıyorum işler yoğun yeni gördüm yazını tabiki sen çıktın Hazırlıklar bitti sayılır kuzu bu hafta elbiselerimi götürüp yerleştiricem fotoğrafçı ayarlayacağım.. Gelinlik provası var bu akşam her halde haftaya her şey hazır olacak...son 10 gün kuzu ya zor geliyo evden ayrılmak((

Böyle enerjiye can kurban

Çelişki değilki bu ..ewet aldığım kararın içinde bulunduğum durumun etkisi fazla ama tek sebebi bu değil onuda söyledim bir önceki yazımda ne kadar çevreden duysanda görüp etkilensende insanların neden bu tür davrandıklarını yaşamadan anlıyamazsın canım o psikoloji farklı isterse yaşın 40 olsun çocuk sorunda getirir mutlulukda bunu bilemeyiz.uzun süredir bu topicde yazabilirsin bazı konularda akıl,fikir verebılırsin.ben senin kadar aktif değilim.çok nadir giriyorum.bu topiğe adı üstünde 2012 nin taze gelinleri burada olduğundan yinede tşk ederim aydınlattığın için.

ya kızlar kına için aldığımız kına sepeti ve kına tepsisi var ya onları naptınız? sepet yine bir şekilde biryerlerde kullanılıyorda tepsi var bide onu ne yapsam bilemedim, nerde kullansam :44:

ya kızlar kına için aldığımız kına sepeti ve kına tepsisi var ya onları naptınız? sepet yine bir şekilde biryerlerde kullanılıyorda tepsi var bide onu ne yapsam bilemedim, nerde kullansam :44:

kayınvalidem onları geri almış olabilir ben nerde olduklarını bile bilmiyorum

sabun, lavanta..gibi hoş kokulu bir şeyler koymayı denedin mi canım..ne kadar olur bilmiyorum ama..

ilkaycım bir psikolog olarak sana birşey sormak istiyorum
bilgin varmı yokmu bilmiyorum ama
bana önerebileceğin bir kayganlaştırıcı adı varmı?
çok alakasız olduysa kusura bakma lütfen, pat diye sordum böyle ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…