bence yavaş yavaş özene bezene hazırla. ben son hafta hazırlamıştım ve çok yorulmuştumdüğüne yakın da süslemesini yaparsın. keselere falan koyarsın küçük parçaları. ben bavula koymuştum ama çok zor sığdırdım ya, pratik değildi.
daha erken ama çok çeşitli olsun diyorsan şimdiden ufak ufak hazırlamaya başlarsın, gördükçe alırsın .. tabi özeniyorsan canımbiz son haftalarda birşeyler hazırladık açıkçası :26:
kanka yaaa olmaz bu kadartanışma 9 eylül 2011-nişan 2 eylül 2012-kısmetse düğün eylül Tam 2 seneye evleniyor olacağım Ben sen ne yapmışsan takip ediyorum bundan sonra hiç yorulmadan sana soruyorum nasılsa er geç aynını yapıyorum b ende ..Demekki bende düğüne doğru damat bohçası hazırlıcam sorun anlaşıldı
Ben de istemeden 3 ay sonra evlendim :)) nişan-düğün arası 3 aycık :))
7 haziran nişan 29 eylül düğün :))
gördüm diyetini tatlım ve imrendim sanabugünkü alkışım senin için geliyor tam gaz devam et vazgeçme iradene maşallah annende hoş gelmiş, uzakta mı yaşıyordu :26:
maşallah canım ya hıza bak
sağol canım teşekkürler , inşallah devam etmeyi düşünüyorum, annem aslında yakın bana , ama babam şehir dışında bende evde yalnız kalmasın diye gel bizde kal dedim, hem ona değişiklik oldu hemde bize..
bircannnn naber dostum8 aralığada bayağı az kaldı kasım bitti sayılır ne aşamada hazırlıklar kuzu
ben şimdi ilk mesajını alıp koyalayıp yapıştırmak istemiyorum aradaki çelişkiyi göstermek adına..
sen kurduğun cümlelerle bunu izah ettin zaten canım, anlamaya çalışıyorum..içinde bulunduğun duruma verip..
ben uzun zamandır bu topicte yazıyorum belkide tek BEKARIM..yanılmıyorumdur umarım..fakat bir tek evli arkadaşım yaptığım yorumlara
" sen anlamazsın, evli değilsin " demediler..neden biliyor musun? çünkü benim pek çok arkadaşım evlendi, hatta senin sahip olmayı istediğin gibi
evliliğin ilk yıllarında çocuk sahibi oldular..ama pek çok sorun getirdi bu durum..yani bazı şeyleri yaşamak gerekmiyor, görerek de pek çok şeyin
farkına varıyoruz ki aksi olsa insanların yaşaması zor olurdu sanıyorum..
her şeyin olumsuzuna endekslenmene de gerek yok ayrıca..ben yıllardır bu hastalığın içindeyim yaşım 30.. anne olan pek çok kadına şahit oldum..
her durumda risk vardır,olayı nereden gördüğünle alakalıdır biraz bu..inşallah her şey gönlünce olur..
ya kızlar kına için aldığımız kına sepeti ve kına tepsisi var ya onları naptınız? sepet yine bir şekilde biryerlerde kullanılıyorda tepsi var bide onu ne yapsam bilemedim, nerde kullansam :44:
ya kızlar kına için aldığımız kına sepeti ve kına tepsisi var ya onları naptınız? sepet yine bir şekilde biryerlerde kullanılıyorda tepsi var bide onu ne yapsam bilemedim, nerde kullansam :44:
kayınvalidem onları geri almış olabilir ben nerde olduklarını bile bilmiyorum
sabun, lavanta..gibi hoş kokulu bir şeyler koymayı denedin mi canım..ne kadar olur bilmiyorum ama..
büyük bir tepsi ama :26:
woaw bak şimdi aklıma geldi içine ayna kestirip ayna mı yapsamkrem renkte tülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?