2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bu konuyla ilgili bi bilgim yok canım .. bi eczaneye danışsan daha sağlıklı olur

teşekkürler
iyi akşamlar canım bende eşimi bekliyorum

ya kızlar kına için aldığımız kına sepeti ve kına tepsisi var ya onları naptınız? sepet yine bir şekilde biryerlerde kullanılıyorda tepsi var bide onu ne yapsam bilemedim, nerde kullansam :44:
walla tepsim de sepetim de gardrobun üzerinde duruyo maalesef..
kırmızı oldukları ve hiç bi odam kırmızı olmadığı için kaldırdım aslında kullanmak isterdim

benim o tepsiyi değerlendirmem lazım pek süslü pek şeker

eğer aklına bişey gelirse resim koy emi canım, belki bana da fikir olur

ayşenuur çok tatlılaaar yaa...
bu arada saat 6ya geliyoo

ya kızlar kına için aldığımız kına sepeti ve kına tepsisi var ya onları naptınız? sepet yine bir şekilde biryerlerde kullanılıyorda tepsi var bide onu ne yapsam bilemedim, nerde kullansam :44:

İlkay bende aldım sepet ve tepsi sepet için içerisine havlu ve kokulu sabunlardan yerleştirip banyoya koymayı düşündüm. Tepsiye gelince içerisine ayna koymak çok hoş olabilir....yaptığında da fotosunu koyar mısın bana da fikir vermiş olursun...

biryahcanya1952:)simgeozergen:) pinkgirl8888:) paytak_paytak_kosan_koala:)aysenurtemizer:) EYluL_BAsaK:)finger:)kader:)ilkay:)
taze gelinler:)iyi akşamlar

koyarım tabi tatlım aklıma ilk o geldi ama biraz daha düşüneceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…