- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
günaydınnnn
erkenciyiz biryahcanya
günaydın genç hatunlar :)
çoook mutlu bir gün diliyorum herkese :)
Evet canım ben 8 de iş başı yapıyorum ama sabah sabah iş yapılmıyor önce buraya giriyorum
yahu bu gelinliğe koyacak yer problemini anlamıyorum hatunların. öyle aşırı yer kaplayan bir şey değil ki :44: ha evliliğin ilerleyen zamanlarında hakikaten koyacak yer bulunamayabilir ama yeni evli bayan nasıl bulamıyor ilginç :44:
günaydın bircan, çok iyiyim hamd olsun, sen nasılsın :)
günaydın krizsavar..
hayrola sabah sabah ne gelinliği buu
Günaydın Kızlar...... Nasılsınız?
günaydınnnn
erkenciyiz biryahcanya
günaydın genç hatunlar :)
çoook mutlu bir gün diliyorum herkese :)
hiiç, gelinlik kısmına bakınca aklıma geldi forumda :))
sen nasıl gelinlik istiyorsun eylül? gelinlik muhabbeti yapmayı çok seviyorum
sana katılıyorum tatlım ama ben tam 4 kuaför dennedim ayrı ayrı paralar vererek hem saç hem makyaj provası sonunda gidip 150 tl bayılıp makyaj malzemelrimi kendim aldım ve evde kendim yaptımbircan saçını nasıl yaptıracaksın? saç çok önemli. önceden araştır, istediğin modelleri tespit ettin mi? ben saç konusunda tam istediğimi elde edemedim, yani bana yakışabilecek en iyi model olduğunu düşünmüyorum. yine de yakıştı, beğenildi. lütfen dikkat et olur mu?
senin gelinlik de hala piyasada yok yagörmek istiyorum
valla yeni yeni düşünüyorum desem gelinliği
henüz karar vermedim başka şeylere daldım sabah sabah bende
neler bakıyon datlum
kanks bir saniye heyecan yaptımelif boynun uzun mu (boy değil)? kilo nasıl? ve düğün ne zaman bakalım :))
ıyyygünaydın kızlar nasılsınızbende de uyku yok uyuyayım diyorum ille gözlerim açılıyor zaten bugünde halamın yanına kahvaltıya gidicem
sen atlattın o olayları..
yaa söz mendili ve söz için bişiyler bakıyordum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?