2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

yahu bu gelinliğe koyacak yer problemini anlamıyorum hatunların. öyle aşırı yer kaplayan bir şey değil ki :44: ha evliliğin ilerleyen zamanlarında hakikaten koyacak yer bulunamayabilir ama yeni evli bayan nasıl bulamıyor ilginç :44:

günaydın bircan, çok iyiyim hamd olsun, sen nasılsın :)

Evet canım ben 8 de iş başı yapıyorum ama sabah sabah iş yapılmıyor önce buraya giriyorum

ben de erken geliyorum ofise..çay faslı ,filan faslı derken buraya giriyorum..öğlen genelde yoğun geçiyor zaten..

senin az kaldı değil mi düğüne gelin kız

bi de merak ettim yaa 1952 ne??

günaydın krizsavar..

hayrola sabah sabah ne gelinliği buu

bircan saçını nasıl yaptıracaksın? saç çok önemli. önceden araştır, istediğin modelleri tespit ettin mi? ben saç konusunda tam istediğimi elde edemedim, yani bana yakışabilecek en iyi model olduğunu düşünmüyorum. yine de yakıştı, beğenildi. lütfen dikkat et olur mu?

Günaydın Kızlar...... Nasılsınız?

günaydınnnn

erkenciyiz biryahcanya

günaydın genç hatunlar :)
çoook mutlu bir gün diliyorum herkese :)

Günaydın saat 8 iş başısı yapmak zorunda olan hatunlar ve diğer şanslılar..Ben bugün yataktan kazıdım kendimi resmennasılsınız bakemmm...Bircn bu zor günlerde geçecek kanks ben krizsavarın şu gelmedi bu gitmedi gibi teleş ettiği zmanları hatırlatırım bak hatun şimdi eşiyle mutlu mesut kafa rahat Kaderrrrrrrrrrr ner-de-sinnnnn gece uzun sürdü herhal yok piyasada

sana katılıyorum tatlım ama ben tam 4 kuaför dennedim ayrı ayrı paralar vererek hem saç hem makyaj provası sonunda gidip 150 tl bayılıp makyaj malzemelrimi kendim aldım ve evde kendim yaptımSaç mevzusuda ben hep dağınık açık bişey isterken bir baktım adam toplu bişeler yapmış ama çok yakıştı çok güzeldi o ayrı..İçimde ukte kaldı düğün resim çekiminde açık yapaceğimmm Resim olayı zaten herşeye değer bence ben nişan için koca koca albümler yaptıdım hiç pişman değilim o kadar güzel olduki geriye kalan ne tuttuğum salon ne başka şey tek şey resimler şiddetle güzel bir yer ayarlamanı tavsiye ederim bircan.......

senin gelinlik de hala piyasada yok ya görmek istiyorum

bende göremiyorum en son provada çekeceğim dediydin bnm düğüne var ama fikir edinmeyi severim

elif boynun uzun mu (boy değil)? kilo nasıl? ve düğün ne zaman bakalım :))

günaydın kızlar nasılsınız bende de uyku yok uyuyayım diyorum ille gözlerim açılıyor zaten bugünde halamın yanına kahvaltıya gidicem

elif boynun uzun mu (boy değil)? kilo nasıl? ve düğün ne zaman bakalım :))
kanks bir saniye heyecan yaptımhacı boyum 161 kilo 61 boynum ne kısa ne uzun orta düğünde inşşlh eylülde

günaydın kızlar nasılsınız bende de uyku yok uyuyayım diyorum ille gözlerim açılıyor zaten bugünde halamın yanına kahvaltıya gidicem
ıyyyben uyuyamaktan nefret ediyorum sabah namazından sonra uyku girmiyo gözüme sonra 6.30 gibi uyuyor gibi olup sonra 7 de hoooppişe uyan ne kötü bişesana afyet olsun cnım ohh ehli keyf kahvaltını yap bende çubuk kraker ve yeşil çay ile kahvaltı yapıyorum

elifcim resimlere baktım. naçizane fikrim, bence düğününde saçını toplattır. resimlerine baktım, topuz daha çok yakışır. ben kınada saçımı açık yaptırdım-orda da gelinlik giymiştim. düğünde topuzdu. normalde aynaya bakınca açığı beğendim ama fotolarda açığı hiç beğenmedim bunu üst bedenimin kısalığına bağladım. boynum da çok uzun değil, normal ölçülerde. açık saç da pek yakışmamış doğal olarak. tabi ki son karar senin :)

düğün kır düğünü olacaksa açık saç amenna. ama salonda açık saç pek gitmez bence. zamanın varken facede bol bol düğün salonu, fotoğrafçı pozlarına bak. bu durumu gözlemleme şansın olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…