- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
yahu bu gelinliğe koyacak yer problemini anlamıyorum hatunların. öyle aşırı yer kaplayan bir şey değil ki :44: ha evliliğin ilerleyen zamanlarında hakikaten koyacak yer bulunamayabilir ama yeni evli bayan nasıl bulamıyor ilginç :44:
günaydın bircan, çok iyiyim hamd olsun, sen nasılsın :)
ben de erken geliyorum ofise..çay faslı ,filan faslı derken buraya giriyorum..öğlen genelde yoğun geçiyor zaten..
senin az kaldı değil mi düğüne gelin kız
bi de merak ettim yaa 1952 ne??
bircan saçını nasıl yaptıracaksın? saç çok önemli. önceden araştır, istediğin modelleri tespit ettin mi? ben saç konusunda tam istediğimi elde edemedim, yani bana yakışabilecek en iyi model olduğunu düşünmüyorum. yine de yakıştı, beğenildi. lütfen dikkat et olur mu?
Günaydın saat 8 iş başısı yapmak zorunda olan hatunlar ve diğer şanslılar..Ben bugün yataktan kazıdım kendimi resmennasılsınız bakemmm...Bircn bu zor günlerde geçecek kanks ben krizsavarın şu gelmedi bu gitmedi gibi teleş ettiği zmanları hatırlatırım bak hatun şimdi eşiyle mutlu mesut kafa rahat Kaderrrrrrrrrrr ner-de-sinnnnn gece uzun sürdü herhal yok piyasada
kanks bir saniye heyecan yaptımhacı boyum 161 kilo 61 boynum ne kısa ne uzun orta düğünde inşşlh eylülde
ıyyyben uyuyamaktan nefret ediyorum sabah namazından sonra uyku girmiyo gözüme sonra 6.30 gibi uyuyor gibi olup sonra 7 de hoooppişe uyan ne kötü bişe sana afyet olsun cnım ohh ehli keyf kahvaltını yap bende çubuk kraker ve yeşil çay ile kahvaltı yapıyorum
elifcim resimlere baktım. naçizane fikrim, bence düğününde saçını toplattır. resimlerine baktım, topuz daha çok yakışır. ben kınada saçımı açık yaptırdım-orda da gelinlik giymiştim. düğünde topuzdu. normalde aynaya bakınca açığı beğendim ama fotolarda açığı hiç beğenmedimbunu üst bedenimin kısalığına bağladım. boynum da çok uzun değil, normal ölçülerde. açık saç da pek yakışmamış doğal olarak. tabi ki son karar senin :)
günaydın hanımlaaar, bi poğaça bişey alıp geleyim kantinden...
bu arada 740. sayfa inatla açılmıyor bende, bana o sayfada bişey yazanınız varsa kusura bakmayın
kanks benm mezuniyet resimlerimde açıktı maşa yapılmış bana çok yakışıyor öyle..Bnmdde kına gecemde gelinlik olacak..Bakalım hayırlısı hayatta hiç planladığın herşey tamamıyla olmuyor..Ne demişler kul kurar kader gülermiş
o ayrı tabi gelinliğe ve kendine uygun bir model olamalı katılıyorum..Bakalım nasıl bir gelinlik bekliyor benibir de gelinliğin modeli de etkili. şimdi şeker modele gider de asil şık bir gelinliğe açık saç nasıl gitsin elifcim? ne çok yorum yaptım ya :44:
günaydın kızlaarr! napıyorsunuz bakalım?
elifcim öle bişiyler varmış bende bakıyorum...zamanı varken oturup bende işlesem..
oo yoksa sen hemşerim misin 52 li
hım düz topuz? düz topuz herkese yakışmıyor. bence şu sıralar gidip saçını bir düz topuz yaptır. nişanda nasıldı saçın, yakışmış mıydı?
günaydın afiyet olsun canımm...sen nerde çalışıyordun sahi..
kına gecesi gelinlik giymek benim içinde geçerli olabilir..
İyiyiz canım gelinlik muhabbetine daldık sen nasılsın bakalım...
Evet hemşeriyiz
Nişan evde olmuştu açıktı saçım çok beğenmemştim... O zman hafta sonu bir gideyim ben kuaföre..
ewet hayatım başka memlekete gtmek söz konusu oluncaKına gecem düğün tarzı olacak önce gelinlk planlıyorum sonradan bulabilirsem şık bir osmanlı hatuni kıyafetlerden birini giymeyi planlıyorum kısmetse
ewet hayatım başka memlekete gtmek söz konusu oluncaKına gecem düğün tarzı olacak önce gelinlk planlıyorum sonradan bulabilirsem şık bir osmanlı hatuni kıyafetlerden birini giymeyi planlıyorum kısmetse
istanbul da mısın orduda mısın ..elma dersem çık armut dersem yine çıkk
benimki de aynısı oldu. yeşil-sarı bindallı giymiştim. hey gidi günler hey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?