2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bir de gelinliğin modeli de etkili. şimdi şeker modele gider de asil şık bir gelinliğe açık saç nasıl gitsin elifcim? ne çok yorum yaptım ya :44:

Ben de iyiyim canım dün provaya gittim gelinliğim bitmiş ufak tefek şeyler var onları düzeltecek 1 tane resim çektim telefondan (kaliteli çıkmadı ama) buraya nasıl atacağım bilmiyorum akşam evden albüme koyucam saç falan güzel değil ev hali gittim ama sadece model için atıcağım düğünden sonra mutlaka ekleyeceğim unutmadm sözümü9:

ben de erken geliyorum ofise..çay faslı ,filan faslı derken buraya giriyorum..öğlen genelde yoğun geçiyor zaten..

senin az kaldı değil mi düğüne gelin kız

bi de merak ettim yaa 1952 ne??

Evet canım düğüne çok az kaldı 8 Aralık zaten (1952'de Memleketlerimizin plaka kodu9:)
Bil bakalım nereliyiz?

Canım ya saç konusunda hiç fikrim yok hiç de araştırmadım düz topuz istiyorum ama senin beğendiğin bir leyler var ise bana fikir verir misin birazda ben araştırırım...:)))

Haklısın kanka krizsavar'ın telaşını hatırlıyorum İnşallah sorun olmadan atlatacağız bu günleri...

elifcim öle bişiyler varmış bende bakıyorum...zamanı varken oturup bende işlesem..

oo yoksa sen hemşerim misin 52 li

çok nadir uyurum canım 9 ve 10 a kadar her zaman uyuyamıyorum alışkanlık keşke bende çalışsam işe gitsem ayakta çalışmak istemediğimden evdeyim çok yorucu yok ehlikeyf değil simit ve çay içicem ben öle doyamam

Son düzenleme:
hım düz topuz? düz topuz herkese yakışmıyor. bence şu sıralar gidip saçını bir düz topuz yaptır. nişanda nasıldı saçın, yakışmış mıydı?

günaydın hanımlaaar, bi poğaça bişey alıp geleyim kantinden...
bu arada 740. sayfa inatla açılmıyor bende, bana o sayfada bişey yazanınız varsa kusura bakmayın

kanks benm mezuniyet resimlerimde açıktı maşa yapılmış bana çok yakışıyor öyle..Bnmdde kına gecemde gelinlik olacak..Bakalım hayırlısı hayatta hiç planladığın herşey tamamıyla olmuyor..Ne demişler kul kurar kader gülermiş

günaydın hanımlaaar, bi poğaça bişey alıp geleyim kantinden...
bu arada 740. sayfa inatla açılmıyor bende, bana o sayfada bişey yazanınız varsa kusura bakmayın

günaydın afiyet olsun canımm...sen nerde çalışıyordun sahi..

kına gecesi gelinlik giymek benim içinde geçerli olabilir..

bir de gelinliğin modeli de etkili. şimdi şeker modele gider de asil şık bir gelinliğe açık saç nasıl gitsin elifcim? ne çok yorum yaptım ya :44:
o ayrı tabi gelinliğe ve kendine uygun bir model olamalı katılıyorum..Bakalım nasıl bir gelinlik bekliyor beni
günaydın kızlaarr! napıyorsunuz bakalım?

günaydınn canımmm..Çubuk kraker ve yeşil çay ile kahvaltı yapıom sen ne yapıon

günaydın kızlaarr! napıyorsunuz bakalım?

İyiyiz canım gelinlik muhabbetine daldık sen nasılsın bakalım...

elifcim öle bişiyler varmış bende bakıyorum...zamanı varken oturup bende işlesem..

oo yoksa sen hemşerim misin 52 li

Evet hemşeriyiz

hım düz topuz? düz topuz herkese yakışmıyor. bence şu sıralar gidip saçını bir düz topuz yaptır. nişanda nasıldı saçın, yakışmış mıydı?

Nişan evde olmuştu açıktı saçım çok beğenmemştim... O zman hafta sonu bir gideyim ben kuaföre..

günaydın afiyet olsun canımm...sen nerde çalışıyordun sahi..

kına gecesi gelinlik giymek benim içinde geçerli olabilir..

ewet hayatım başka memlekete gtmek söz konusu olunca Kına gecem düğün tarzı olacak önce gelinlk planlıyorum sonradan bulabilirsem şık bir osmanlı hatuni kıyafetlerden birini giymeyi planlıyorum kısmetse

benim kına saçım olsaydı evlenecek olanlara açık ve topuzdaki farkı göstermek için resim gönderirdim ama kınadan hiç foto yok elimde :26:

ewet hayatım başka memlekete gtmek söz konusu olunca Kına gecem düğün tarzı olacak önce gelinlk planlıyorum sonradan bulabilirsem şık bir osmanlı hatuni kıyafetlerden birini giymeyi planlıyorum kısmetse

benimki de aynısı oldu. yeşil-sarı bindallı giymiştim. hey gidi günler hey

benim durumda karışık epey..sağlık olsun..eminim hepsinin tadı farklı olacak..

canım sen şuan neredeysin nereye gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…