günaydın kızlaarr! napıyorsunuz bakalım?
günaydın afiyet olsun canımm...sen nerde çalışıyordun sahi..
günaydın zuzucan, walla çay içicem açma yiycem.. :126:
ben telekominikasyon frmasında çalışıorum canım
ben de yeşil çay içiyorum şekerlerrayy BDV'de bi konuda bi cümle okudum koptum ya! " kızın annesi imam nikahı ile dost hayatı yaşıyor!"
günaydın zuzucan, walla çay içicem açma yiycem.. :126:
ben telekominikasyon frmasında çalışıorum canım
ben de yeşil çay içiyorum şekerlerrayy BDV'de bi konuda bi cümle okudum koptum ya! " kızın annesi imam nikahı ile dost hayatı yaşıyor!"
kuzum neden yaabenim kına saçım olsaydı evlenecek olanlara açık ve topuzdaki farkı göstermek için resim gönderirdim ama kınadan hiç foto yok elimde :26:
allah o günlerini tatlılıkla hatırlamanı nasip etsinbenimki de aynısı oldu. yeşil-sarı bindallı giymiştim. hey gidi günler hey
benim durumda karışık epey..sağlık olsun..eminim hepsinin tadı farklı olacak..
canım sen şuan neredeysin nereye gideceksin
o ne beee imam nikahı ile dost hayatı mı olurmuş
adı üstünde nikah.. tamam resmi hakları yok ama karı - koca olmadıkları anlamına gelmez ki bu
ayrıca sabah sabah bdv miilkaycım daha ii bilir ama ruh sağlığına zararlı (yine de merakımı celbetti )
kuzum neden yaa
allah o günlerini tatlılıkla hatırlamanı nasip etsin
sağlık olsun tabiki de önemli olan mutluluk inşllh mutlu oluruz tatlım..Ben şu an erzurumdayım düğün sonrası iskenderunda olucam kısmetse
evet eylülcüm hemen unutmuşunMutluluk önmli tabiki hem başka şehirde olmanın dezavantajı olacak hem işimi yeni değişeceğim umarım herşey ii olur..Önceden aman olurr diyordum ama şu çeyizlri aldıkça işin ciddiyetini anlıyorum ve daha dramatikleşiyo Allah sağlık mutluluk huzur versin gerisi gelir inşllh......Kaaaaaaaaadddddddeeeeerrrrrrrrrrrrrrr nirdesinnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?