2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben de yeşil çay içiyorum şekerlerr ayy BDV'de bi konuda bi cümle okudum koptum ya! " kızın annesi imam nikahı ile dost hayatı yaşıyor!"

bircan düğün hangi salonda olacak? ismini söyle de bakalım? fotoğrafçınız kim? tabi bu soruların sakıncası yoksa cevap bekliyorum, söylemek istemezsen sorun olmaz :)

bircan fotoyu nasıl koyacağını bilmiyorsan benim mailime gönder, ben koyarım buraya, meraklardayımm

ben de yeşil çay içiyorum şekerlerr ayy BDV'de bi konuda bi cümle okudum koptum ya! " kızın annesi imam nikahı ile dost hayatı yaşıyor!"

o ne beee imam nikahı ile dost hayatı mı olurmuş
adı üstünde nikah.. tamam resmi hakları yok ama karı - koca olmadıkları anlamına gelmez ki bu
ayrıca sabah sabah bdv mi ilkaycım daha ii bilir ama ruh sağlığına zararlı (yine de merakımı celbetti )

benim kına saçım olsaydı evlenecek olanlara açık ve topuzdaki farkı göstermek için resim gönderirdim ama kınadan hiç foto yok elimde :26:
kuzum neden yaa

benimki de aynısı oldu. yeşil-sarı bindallı giymiştim. hey gidi günler hey
allah o günlerini tatlılıkla hatırlamanı nasip etsin

benim durumda karışık epey..sağlık olsun..eminim hepsinin tadı farklı olacak..

canım sen şuan neredeysin nereye gideceksin

sağlık olsun tabiki de önemli olan mutluluk inşllh mutlu oluruz tatlım..Ben şu an erzurumdayım düğün sonrası iskenderunda olucam kısmetse

nikah kadının haklarını korumuyorsa hükmü yoktur ki canım. nikahın amacı zaten her iki tarafın haklarını korumak. imam nikahı resmiyette korumuyor ki hakları. yine de bir bilene sormak lazım, ben bu şekilde biliyorum.

enteresan gerçekten..ben de arada Kader in peşine takılıyorum
bdv ye öyle dalıyorum..yoksa gireceğim yok pek...

sahi aşk böcüğü naaptı acep:87:

hakikaten ya, romantik prenses nerelerde ki, nasıl geçti acaba yıldönümleri

hele dadaş hoşmısan dolumusan boşmusan.
ayahların yan basi yohsa sen sahoşmısann

seksenlerde bekçi bekir var ordan geldi aklıma..

soğuktan sıcağa gidicen yani...anımsadım şimdii..
yeni tanıştığımızda, bizim tayinler belli değilken sen buyur etmiştin bizi
oraları çok merak ediyorum..ilerde kısmet olursa Adana ziyaretlerimiz sonrası Hatay ı da görmek istiyoruz..
oralarda geliriz inşallah ve inşallah mutlu oluruz..elbet mutsuzluklara da olur..ama Allah çözülmeyecek dertler vermesin..
kendi ailemizde bile sorunlar yaşıyoruz..tatlı şeyler bunlar.sağlık olsun yeter ki..

evet eylülcüm hemen unutmuşunMutluluk önmli tabiki hem başka şehirde olmanın dezavantajı olacak hem işimi yeni değişeceğim umarım herşey ii olur..Önceden aman olurr diyordum ama şu çeyizlri aldıkça işin ciddiyetini anlıyorum ve daha dramatikleşiyo Allah sağlık mutluluk huzur versin gerisi gelir inşllh......Kaaaaaaaaadddddddeeeeerrrrrrrrrrrrrrr nirdesinnnnnnnnnnnnn

birden canım sıkıldı :44: siz yazışın bakalım taze gelinler ve adayları

yok yahuu unutur muyum aşk olsun..erzurumlu olduğunu bilmiyordum sadece..

canım mutlka ki zor ama ben mesela yeni bir çevreyi çok korkutucu bulmuyorum..
hayatın biraz kökten değişiyor ama olsun..sonuçta zaten kendi düzenin olacak bir şekilde..
iş konusu sadece evet biraz daha farklı bana göre de..Allah yardımcımız olsun

5 aylık evliyim dört aylık hamileyim uzakyol kaptan eşiyim eşim seferde kızımla babasını bekliyoruz çok acı oluyor daha yeni evlisin ve yalnızsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…