2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

5 aylık evliyim dört aylık hamileyim uzakyol kaptan eşiyim eşim seferde kızımla babasını bekliyoruz çok acı oluyor daha yeni evlisin ve yalnızsın

Allah yardımcınız olsun, dayanılması zor bir durum umarım bir nebze acınızı azaltır burdaki muhabbet...

İmam nikahıyla dost hayatı mı yaşıyormuşmuş

İmam nikahı varsa o dost hayatı olmaz, dinen nikahlanmışlardır

Ancak resmi nikah olmadığından, ben o şahsın kızı kullanacağına inanıyorum

Adam gibi evlenmek isteyen iki nikahıda kıyar, biri dinen şart diğeri hukuken..

Canımm ne yaptın nasıl geçti anlat bakalım çok merak ettik seni9:

Herşey çok güzeldi

İş çıkışı yemeğe gittik, özel günlerde gittiğimiz bir yerdi.. 1 yılın kritiğini yaptık..

Hediyesi çantama sığmamıştı unutmuş rolü yaptığımdan evde bırakmıştım.. ( Anlamış gerçi ama )

Eskiden olsa dönüşte ayrılıyorduk şimdi ne güzel evliyiz dedik, evimizin yolunu tuttuk

Hediyesini verdim, çok sevindi kartvizitliği masama koyarım, adımda yazılı havam olsun dedi

Normalde hemen lavaboya giderim ama yemek yediğimizden lavaboya girmedim ellerimi yıkamaya, eşimde dedi ki bana tırnak makası getirir misin banyodan.. Bende tamam dedim, gittim tırnak makasını almaya bi baktım tam aynanın önünde bi paket Eşim çiçek dışında birde saat almış, benimde lavaboya girmeyesim tutunca tırnak makasını bahane etmiş Çok güldüm çok sevindim teşekkür ettim eşime

günaydın kızlarrrr
eylül buralardamısın tepsiyi koyacağım bak bakalım ayna olur mu :26:

hayırlı uğurlu olsun kadercim, güzel günlerde güzel dakikalar için kullan..mutlu ve huzurlu saatlereee

merhaba canım hoşgeldin bir tedavi yöntemine başvurdunuz mu yani bir doktora yada cinsel terapiste?

Forumda bununla ilgili bir konu var arkdaşlar çok yardımcı oluyorlar, psikiyatriste gittim bir kere, izne ayrılmış bir ay kadar gidemeyeceğim

çok güzel görünüyorr canımm
sepetle tepsiyi karıştırmışım dün ben..

sepet içine kokular vs konabilir de ayna fikri hoş görünüyor tepsi için..

Son düzenleyen: Moderatör:
sepete ben ince tül keselere ikişer tane konulmuş havluları yerleştirdim, kayınvalidem sağolsun. ayna fikri güzel, hayata geçirilebilinir :)

Harika geçmiş canım ömür boyu mutlu olun inşallah nice seneleri birlikte kutlayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…