elif sen erzurumda mıydın, hım bilmiyordum. erzurum mu soğuk sivas mı :))
birden canım sıkıldı :44: siz yazışın bakalım taze gelinler ve adayları
5 aylık evliyim dört aylık hamileyim uzakyol kaptan eşiyim eşim seferde kızımla babasını bekliyoruz çok acı oluyor daha yeni evlisin ve yalnızsın
5 aylık evliyim dört aylık hamileyim uzakyol kaptan eşiyim eşim seferde kızımla babasını bekliyoruz çok acı oluyor daha yeni evlisin ve yalnızsın
Ay günaydın
Canımm ne yaptın nasıl geçti anlat bakalım çok merak ettik seni9:
hayırlı uğurlu olsun Kader saatin ve yeni seneniz:)
merhaba canım hoşgeldinbir tedavi yöntemine başvurdunuz mu yani bir doktora yada cinsel terapiste?
günaydın kızlarrrr
eylül buralardamısın tepsiyi koyacağım bak bakalım ayna olur mu :26:
hayırlı uğurlu olsun kadercim, güzel günlerde güzel dakikalar için kullan..mutlu ve huzurlu saatlereee
Herşey çok güzeldi
İş çıkışı yemeğe gittik, özel günlerde gittiğimiz bir yerdi.. 1 yılın kritiğini yaptık..
Hediyesi çantama sığmamıştıunutmuş rolü yaptığımdan evde bırakmıştım.. ( Anlamış gerçi ama )
Eskiden olsa dönüşte ayrılıyorduk şimdi ne güzel evliyiz dedik, evimizin yolunu tuttuk
Hediyesini verdim, çok sevindikartvizitliği masama koyarım, adımda yazılı havam olsun dedi
Normalde hemen lavaboya giderim ama yemek yediğimizden lavaboya girmedim ellerimi yıkamaya, eşimde dedi ki bana tırnak makası getirir misin banyodan.. Bende tamam dedim, gittim tırnak makasını almaya bi baktım tam aynanın önünde bi paketEşim çiçek dışında birde saat almış, benimde lavaboya girmeyesim tutunca tırnak makasını bahane etmiş Çok güldüm çok sevindim teşekkür ettim eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?