Harika geçmiş canım ömür boyu mutlu olun inşallah nice seneleri birlikte kutlayın...
Forumda bununla ilgili bir konu var arkdaşlar çok yardımcı oluyorlar, psikiyatriste gittim bir kere, izne ayrılmış bir ay kadar gidemeyeceğim
çok güzel görünüyorr canımm
sepetle tepsiyi karıştırmışım dün ben..
sepet içine kokular vs konabilir de ayna fikri hoş görünüyor tepsi için..
sepete ben ince tül keselere ikişer tane konulmuş havluları yerleştirdim, kayınvalidem sağolsun. ayna fikri güzel, hayata geçirilebilinir :)
sepete ne koysam şimdilik düşünüyorum, havlu fikri güzel .. tepsiyi de şuan en mantıklı gelen ayna yaptırmak ..
evet buradaki topiğe arada bakıyorum ve oldukça uygun yönlendirmeler var .. cinsel terapide anlatılanlara çok yakın .. o yüzden o topiği sıkı takip et canım .. gittiğin psikiyatr cinsel terapi eğitimi almış mı :26:
Açıkçası sormadım,konuşmalarımız beni bilgilendirmesi kadarı ile bu konuda bilgili olduğunu tahmin ettim. Ama tatil dönüşü soracağım daha önce böyle birini tedavi etmişmi diye bende merak ediyorum doğrusu yoksa doktor değiştirmek zorunda kalabilirim.
canım bence bu tepsiden ayna çok güzel ve kokoş olur :128::115::115:
kokoş olur dimiama yaptırırsam hangi odaya koyacağım bilemedim :26: salonda ayna var, yatak odasında da var :44:
eğer konuşmalarıyla sana o güveni verdiyse çözüme ulaşırsınız inşallah canım
kız çocuğu odasına olur bence, ilk gördüğümde aklıma oraya olacağı geldi. kardeşin akraban vs varsa onlara hediye edebilirsin yaptırıp, çok şık ve sevimli olur
Teşekkür ederim canım inşallah , 6 aralık çıkmaya başlamamızın 2. yıldönümü o zamana kadar bunu yenmek istiyorum
yenebilirsin canım, bir haftada yenebilenleri gördüm .. sende yapabilirsin
ay inanamıyorum ya internet paketi aldım telefonuma, hiç paketten kullanmamış, hep liralarımı kullanmış, şimdi arıyorum müşteri hizmetlerini, liranız olmadıgı için internete giremezsiniz diyor! ulan zaten internete girememişim ki hata yüzünden liralarım gitmiş! ay cok sinirliyim kızlar yaa! 1 gb internetim var kullanamadım resmen sinirimden ölücem
Haklısın ama 3 aylık evliyimgerçi tedavis ürecine başlayalı bir ay olmadı daha ama yinede korkuyorum işte
ne kadar evli olman önemli değil ki canım, başaracağına inan ve doktorun gelmeden kızların topiğin de mutlu sona ulaş
Desteğin için teşekkür ederim ilkay10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?