- 28 Kasım 2012
- 176
- 31
- 118
Canım hoşgeldin aramıza bende 3 senelik evliyim. Bende eşimin arkadaşını ve eşini ağırlamıştım neler yaptığımı yazim istersen belki hoşuna gider.
Domates çorbası
Fırında izmir köfte
Pilav
Salata karışık mevsim
Meze olarak amerikan salatası yaptım
tatlı olarakda cheese cake yaptım
şimdi aklıma geldi geçmişi okurken krizsavarcım süpriz istemiş....Bu konuda çoookk yaratıcıyımdırTalım eşin gideli diyelim 10 ggün oldu 11.gün geliyor bence 10 tane balon al şişir kurdela ile bağla tavana yapıştır bantla-merak etme tavana zarar vermiyo tecrübe ile onaylanmış-on tane çiçekçiden kart al bir yüzüne tarih bir yüzünede onsuz neler yaptığını yaz bugün şunu yaptım özledim falan...Yatak odasına doğru holde bunu yap bence yatakğınızın çevresini minik mumlarla donat..Sofra hazırla çok şık kalpla kurabiyeler falan yap tatlım...bir tanede düğün resminizi puzzle yaptır ve otur puzzle yap ona hediye et bak biz ayrıydık ama ellerimle bizi birleştirdim gibi afilli bişe ya...EEEE daha ne
olsun
hacı bu ne ki daha neler var
Elif te de ne cevherler varmış arkadaş
hatunlar kendinize çook iyi bakın. güzel bir haftasonu diliyorum. hoşçakalın. sizlerle olmak güzeldi :)
Naber kızlar ?
Ben azcık kahvaltı yaparken foruma bi göz attım
Birazdan da menümü tamamlayıp eksiklerimi belirleyeceğim, eşimin aldığı saat bana büyük oldu küçülttürmesine rağmen.. Onu değiştirdikten sonra, markete alışveriş yapmaya gideceğiz.. Sonra da bi temizlik bizi bekliyor..
Pazar günü de menüyü hazırlayacağım, akşama da misafirlerim gelecek nasipse
- Tiramisu ( Hiç yapmasım, netten bakıp Türk usulü yapacağım )
- Poğaça
- Sodalı börek
- Patates salatası
İyi midir böyle ?
nabersiniz bakalım..
ohh ohhh gene davetler, gelenler...hamarat hatunlar iş başında
gayet güzel görünüyor canım adresi alalımm
İyi şükür sizleri sormalı ?
Görüşmeyeli daha daha nasılsınız
Tuzlu sayısı çok olabilir ama eşimle karar verdik
O da bende tatlı pek sevmeyiz , bi dilimcik tatlı yetiyomisafirlere büyük keserim
Tiramisuyu da o söyledi, bakarız bi dedim
Aşk çıkmazı Sk. No: 56
iyiyiz efenim..çok şükür..dün eğitim sonrası güzel enerji depoladım özümle..
beni almaya geldi, hava sıcak ama yağmurluydu..çok romantik bir ortamdı
canım madem yiyen yok bence gayet güzel görünüyor..
Ooo maşallahyağmuru bende çok severim, eşim sevmez ıslanınca başı ağrıyo onun.. Artık kapşonunu geçiriyo sorun olmuyo
Aslında senin şu piyano pastanı da düşünüyorum ama bilemedim.. İlk kez bi tatlıyı beğendiğini söyledi eşim( tiramisu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?