2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

9 ay dediğin nedir ki, şu 3-4 ayı atlattın mı gerisi nasıl geçti anlamazsın, kış geçsin hele bi

inşallah canımm.. bakalım nasıl olacak ben de bekliyorum..
dediğin gibi aslında geçiyor hemen günler..

sen de ne var ne yok? Kader in misafiri varmışş kız mutfaktan çıkamıyor..

inşallah canımm.. bakalım nasıl olacak ben de bekliyorum..
dediğin gibi aslında geçiyor hemen günler..

sen de ne var ne yok? Kader in misafiri varmışş kız mutfaktan çıkamıyor..

benim akşam yemeğe misafirlerim var bi arkadaşımız askere gidiyor, arkadaş grubumuzla ona küçük bi veda yemeği yapalım dedik ve yoğun ısrarlarım sonucu bizim evde yapmaya karar verdik bugün erken kaçabilirsem iyi olur ama son dakika golü yiyebilirim

inşallah erken çıkarsın kuzum..afiyet olsun size şimdiden ve hayırlı tezkereler..sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin Allah..

inşallah erken çıkarsın kuzum..afiyet olsun size şimdiden ve hayırlı tezkereler..sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin Allah..

temizliğimi yapamadım dün, hasta ziyaretine gittik .. artık eve gidince temizliği kociş yapacak ben mutfağa koşacağım

selam hatunlar.. hamarat misafir ağırlayacak hanımlar
ben eğitimdeyim yine kociş evde yatıyodur hala kesin,ooh ne güzel ben de istereeem uykuuu!! yarın öğlene kadar uyucaam iştee

bu arada eğitimde dikkatimi çeken bi durum oldu
bu erkekler önlerinde bi kadın ayağa kalktığda neden popodan başlamak üzere aşağı kadar süzerler anlamıyorumm
adamın parmağında yüzük var bi de

bir diğer barnah basmak istediğim husus ise, eşim kpss'ye gir diye tutturdu.. alesi de düşünüyorum..ancak bu sınavlar hakkında en ufak bi fikrim yok.. bi sürü çeşit çeşit sınav var.. sizler sınav düşünen kesimdensiniz..
ben mühendislik bitirdim, bu yıl hangi sınava gireceğim? sadece genel yetenek- genel kültür mü? diğerleri öğretmenlik hukuk maliye fln fln diyo.. benimle hiç alakası yok değil mi?? :26::26::44::44:

bilmem ki canım onu bi nette araştırman lazım yada mühendislik okumuş birine sormak lazım :44: elifte mühendis ve kpss ye girmiş .. bence pazartesi ona bi sor bakalım .. ve sanırım muhendisliklerde bizim gibi çift yıllarda giriyorlar kpss'ye .. elif 2014 gireceğim tekrar demişti çünkü
öyle erkekler var malesef.. o yüzden insan kalkarken kendini kontrol etme ihtiyacı hissediyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…