noldu bebeğim :26:
ÖZel günümdeyim üstüne hava kapalı hiçbişi yapasım yok. değişik bi ruh hali sardı
hareketli bi müzik aç
neyiniz var
Yok bişiyim tatlışım moralim iyi de havadan mıdır bilmem kolumu kaldırasım yok durgun şarkılar dinleyip salak manyak dansedesim varr lirik bir şekilde :)))))
Evet ilkaycim dogru diyosun,elif insallah gorur de cevaplar.. Girmek istemiyorum dedikce elinde olsun diyo esim..bilmem ki canım onu bi nette araştırman lazım yada mühendislik okumuş birine sormak lazım :44: elifte mühendis ve kpss ye girmiş .. bence pazartesi ona bi sor bakalım .. ve sanırım muhendisliklerde bizim gibi çift yıllarda giriyorlar kpss'ye .. elif 2014 gireceğim tekrar demişti çünkü
öyle erkekler var malesef.. o yüzden insan kalkarken kendini kontrol etme ihtiyacı hissediyor :26:
Evet ilkaycim dogru diyosun,elif insallah gorur de cevaplar.. Girmek istemiyorum dedikce elinde olsun diyo esim..
Bakalim yaa hayirlisi.. ALESi daha cok onemsiyoorum acikcasi.. Belki yuksek yaparim.. Keskee sorun olmasaydi da uni.de fln kalabilseydim.. Hayirlisi herseyin...
Erkeklere gelince oyacaksin gozlerini tovbeee
eylüüüüül piyano kekin muhallebisini hazır muhallebi kullansak olur mu bi paket
olur tabi tatlım ama o tarif bir müthiş..vaktin olursa şayet onu öneririm..yoksa aynı yöntemle hazır muhallebi de işini görecektir..
canım bence de gir elinde puanın olsun .. ben 2 yıl önce girmediğime bile pişmanım .. insanın fikirleri her an değişebiliyor yada yaşam şartları .. ALES'e de gir sınavlara girmekten birşey kaybetmiyoruz
İnsallahcanim son 10 yilin kitabi var cozceem. Kendimi deniCem inss..
Bu arada tlfdan yaziyorum kizlar hatalar icin kusura bakmayin
İlkaycim su piaynoyu yaparsaaan foto istereemm hep yemek fotosu istiyorum ben de dimi... Ama netten cok yapan birinin birebir fotografini gormek ve tavsiyelerini almak daha ii oluyo..
canım bugün yapamam sanırım ama yarın yapmayı düşünüyorumbugün eve gittikten sonra oldukça yoğun geçecek mutfaktaki halim daha çabuk yapabileceğim bi tatlı var mı acaba :26: bu akşamı da tatlısız geçirmek istemiyorum aslında :26:
selam hanımlar ben geldim. Nasılsınız bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?