2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

güzel şarkı tatlım ama sen biraz hareketli şarkılar dinle en iyisi

Evet ilkaycim dogru diyosun,elif insallah gorur de cevaplar.. Girmek istemiyorum dedikce elinde olsun diyo esim..
Bakalim yaa hayirlisi.. ALESi daha cok onemsiyoorum acikcasi.. Belki yuksek yaparim.. Keskee sorun olmasaydi da uni.de fln kalabilseydim.. Hayirlisi herseyin...
Erkeklere gelince oyacaksin gozlerini tovbeee

canım bence de gir elinde puanın olsun .. ben 2 yıl önce girmediğime bile pişmanım .. insanın fikirleri her an değişebiliyor yada yaşam şartları .. ALES'e de gir sınavlara girmekten birşey kaybetmiyoruz

eylüüüüül piyano kekin muhallebisini hazır muhallebi kullansak olur mu bi paket

olur tabi tatlım ama o tarif bir müthiş..vaktin olursa şayet onu öneririm..yoksa aynı yöntemle hazır muhallebi de işini görecektir..

sen hangi siteden almıştın tarifi :26: ben bir kaç siteden baktım ölçüler biraz değişiyor sanki .. senin yaptığım tariften yapayım bende .. birde 12 saat dolapta bekletin diyor iki saat bekletsek olmaz mı

canım bence de gir elinde puanın olsun .. ben 2 yıl önce girmediğime bile pişmanım .. insanın fikirleri her an değişebiliyor yada yaşam şartları .. ALES'e de gir sınavlara girmekten birşey kaybetmiyoruz

İnsallahcanim son 10 yilin kitabi var cozceem. Kendimi deniCem inss..
Bu arada tlfdan yaziyorum kizlar hatalar icin kusura bakmayin
İlkaycim su piaynoyu yaparsaaan foto istereemm hep yemek fotosu istiyorum ben de dimi... Ama netten cok yapan birinin birebir fotografini gormek ve tavsiyelerini almak daha ii oluyo..

canım bugün yapamam sanırım ama yarın yapmayı düşünüyorum bugün eve gittikten sonra oldukça yoğun geçecek mutfaktaki halim daha çabuk yapabileceğim bi tatlı var mı acaba :26: bu akşamı da tatlısız geçirmek istemiyorum aslında :26:

Caniiimm sey yap 5 dklik is..
İrmik tatlisi, sut irmik seker vanilya tam tarife netten bakabilirsin.. Buyuk bi borcama dok, sonraaa hani kirmizi meyveli meyve soslari oluyo hazir.. O biraz soguyunca dok uzerine, aksam yemekten sonrasi icin hafif bi tatli olur.. Zaten geldiler,yemek fln sogumasi icin yeterli bi sure var dolaba koyarken uzerine folye ser ki buzdolabi kokmasinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…