2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

2012 de evlenmiş yeni gelin arkadaşlarım :)
gelin bu alışma evresinde birbrimize destek olalım:)
nelerde zorlanıyoruz,neler yapıyoruz fikir alışverişi yapalım..dertleşelim kızlar..

merhaba, 4-5 ay önce üye oldum kadınlar külübüne , bu alanda ne yapacağımı da pek bilmiyorum ama kendime uygun olan yerlerden bir şey yazma gereği hissediyorum artık :) neredeyse 3ay olacak evlendiğim, bana her şey çok zor geliyor, yemek yapmaktan çamaşıra kadar, ancak sevdiğim biriyle aynı evi paylaşma fikri daha cazip geliyor olmalı bu durum için henüz cadılık yapmadım

eğitim fakültesi mezunuyum, üç yılda dershanede öğretmenlik yaptım, ösym nin sınavlarını iyi bilirim, mühendis mezu
ları genel yetenek/kültür sınavlarına giriyor eğer yabancı dil de varsa o sınavada girmekte yarar var, mühendis alımları için bazı özel şirketlerde kpss istedi için her yıl girmekte yarar var bence. kpss A puanı için her muhendislik bölümü açılmıyor ama bunun icinde yabancı dil sart.
ales icinde mayis dönemi sınavına girebirsin , en az iki yıl yüksek lisans yapacaksın. ancak kpss den atandiktan
ssonra da yüksek lisansi rahatlikla yapabilirsin

günaydın hatunlarr..

hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah...maşallah Kadercim döktürmüş..
ellerine sağlık, hepsi çok güzel görünüyor..

Krizsavar:) Günaydın

biryahcanya1952:) Günaydın canım

pinkgirl8888:)Günaydın canım

paytak_paytak_kosan_koala:) Günaydın canım

aysenurtemizer:)Günaydın canım...

İlkay:) Günaydın Elif:)Günaydın Canım:)

Günaydın Kader:)

Günaydın Best:)
Günaydın eYLÜL:)
Günayıdn Çilek:)
Günaydın Mormürekep:)
Günaydın Manolya:)

canım günaydın..Branşın neydi meslektaşmışız da haberimiz yokmuş biz sadece çift yıllarda girebiliyoruz ilkayında dediği gibi yani 2014de kuzu..Eğer iyi bir kurumda dhm,dsi,karayolları vs. girip 4-5 binden başlayan maaşlarla kafam rahat olsun dersen bunlar kpds de istiyor yani dil sınavı..Önümüzde 2 sene olduğu için ben bu sne dile çalışıp girip 2014de de kpss gireceğim inşallh..'2014 de bizim sorumlu olduğumuz g.kültür-g.yetenek tatlım başka sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım .

2014 e çalışmaya şimdiden başlayalımm

günaydın canımm

günaydın tüm hatunlar ve şuan online olan eylül eysaih...Nsılsınız canlar nasıl gidiyor hayat..eylülllll şu meşhur piyanonun tarifini alayım..Kızlar haftasınu döktürmüş kadercik de resimli paylaşmış..Ellerinize sağlık kızlar yalnız kader sabah sabah hiç acıkmamışken o böreğin beni cezbetti..Nasıl akşam namazını bekleyeceğim ben şimdik

Bizim Mahallede
mUTFAKTA eN ÇALIŞKANI:)kADER
Okula gidip KPSS ve Ales Hazrlanan paytak_paytak_kosan_koala:
Elifte Çalışkan derslerdde :)

iLKAYDA:)mÜTHİŞ psikolog

Krizsavar:)Müthiş Ev hanımı:)

Diğer Taze Gelinler Müthiş Çalışkansınız

sizlerle aynı Mahallede olduğum için şanslyım

Kızlar Hep yemekten Bahsetmeyin Kilo alcağız:)

Birazda Kampanyaları ve pratik mutfak bilgileir verelim harika olur

iyiyiz canım çok şükür..

yorulduk yorulduk haftaya başladık

evet senin için tekrar tarif geliyor..

Kek İçin:

- 2 yumurta

- Yarım su bardağı toz şeker

- Yarım su bardağı süt

- Yarım su bardağı zeytinyağı

- 1 su bardağı un

- 1 paket kabartma tozu

- 1 paket vanilya

- 2 yemek kaşığı kakao

- 1.5 su bardağı süt (ekstra)

Muhallebi İçin:

- 1.5 çay bardağı un

- 1.5 çay bardağı toz şeker

- 3 su bardağı süt

- 1 paket krema

Üzeri İçin:

- Kakao

Toz Antep fıstığı

- Çikolata drajeleri

Hazırlanışı:

Lezzet pasta tarifleri arasında en çok ilgi görenlerden biri. Geniş bir kapta yumurtaları ve toz şekeri çırpın. Zeytinyağı ve sütü ekleyin. Un, kabartma tozu, kakao ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin. Karışımı geniş dikdörtgen bir kaba aktarıp 180 dereceye ayarlanmış fırında 30 dakika pişirin. Fırından alınca 1.5 su bardağı soğuk sütü üzerine dökün. Muhallebi için, un, süt ve toz şekeri sürekli karıştırarak pişirin. Soğuyunca kremayı ekleyip mikserle çırpın. Kekin üzerini muhallebiyle kaplayın. En üste bolca kakao serpin ve buzdolabında bekletin. Üzerini çikolata drajeleri ve toz Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.

.. teşkkrler can da Herkesi böyle tek tek yazmak zor olmuyor mu

Günaydın Kızlar çok yoğun bir hafta sonunun ardında bir o kadar yoğun bir pazartesiye başladım umarım tüm işlerimi halledebilirim zira kendime vakit ayıramaz oldum evlilik yoğunluğundan bir şeylerim eksik kalacak diye ödüm kopuyor...

Kadercim ellerine sağlık çok güzel görünüyor bu arada ben bir tiramusi hastasıyım

Krizsavar geçen hafta takma kirpik ile ilgili yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam... Takma kirpik bulabilirsem alacağım çok ucuzları vardı almadım... Gözlüklerimi çıkarıp lens almanya karar vermiştim ama lens çok pahalı iki gözümünde numarası farklı olduğu için iki ayrı lens almam gerekiyor her halde gözlüğü çıkaracağım ve lens almayacağım umarım iyi olur ((( Bu konuda mutsuzum biraz...

Sizler nasılsınız kızlar..

Elif Çalışkanlığınla Beraber ORUÇ TUTUYUN bİZE dUA ET CANIM:)

kuzum naslsın çok az kaldı cumartesi gelin olup gidiyon mu sen aman da aman allah mutlu mesut etsin canım..Hiç bişeyi dert etme bence herşey olduğu kadarıyla kabul et bu özel günlerin tadını çıkar..Bence çokk güzel bir gelin olucan

Selam kızlar menümü paylaşıp çıkıcam Sabah görüşürüz :79:

menünün hepsi çok güzel görünüyooorrr
günaydın hatunlarr..

hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah...maşallah Kadercim döktürmüş..
ellerine sağlık, hepsi çok güzel görünüyor..

günaydın herkeseeee başağın nezdinde
çok yorucu bi haftasonundan sonra bacaklarım ağrıyarak ptesiye başlamış bulunuyorum

o zaman bu yıl girmeyeceğim ben, gerçi bu yıl da girebilirsin diyen olmuş ama etkisi yok mu bu yıl girmemin? ben bilg. müh. canım... bu yıl girmemin bana bi getirisi olmayacak mı yani ?
dile bu sene,seneye de kpss mantıklı olabilir aslında.. üff bilemedim ben onu

günaydın arkadaşlar. bir haftaya daha başlamış bulunuyoruz. umarım güzel geçer, tembellik yapmadan geçer (kendi adıma :))

bircancım lenssiz görmende problem çok oluyor mu? kirpik, doğala yakın istiyorum dersen bulman daha kolay olabilir sanırım. benimki 16 liraydı ama tek kullanımlık oldu gözlük konusunda çok gerilme bence. herkesin başına illa ki bir aksilik geliyor. yani aksilik olmadan geçen bir düğünün olduğunu sanmıyorum :)

giderken yemek tarifleri vardı, şimdi de kek tarifleri. aman Allah ım :)

hemşom neettin sen...yazamıyorum şu 10 dk engeli var..daha uygun bir çözümüm var..
seni lensten mahrum etmeyelim:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…