- 22 Temmuz 2012
- 32
- 2
- 36
2012 de evlenmiş yeni gelin arkadaşlarım :)
gelin bu alışma evresinde birbrimize destek olalım:)
nelerde zorlanıyoruz,neler yapıyoruz fikir alışverişi yapalım..dertleşelim kızlar..
selam hatunlar.. hamarat misafir ağırlayacak hanımlar
ben eğitimdeyim yinekociş evde yatıyodur hala kesin,ooh ne güzel ben de istereeem uykuuu!! yarın öğlene kadar uyucaam iştee
bu arada eğitimde dikkatimi çeken bi durum oldu
bu erkekler önlerinde bi kadın ayağa kalktığda neden popodan başlamak üzere aşağı kadar süzerler anlamıyorumm
adamın parmağında yüzük var bi de
bir diğer barnah basmak istediğim husus ise, eşim kpss'ye gir diye tutturdu.. alesi de düşünüyorum..ancak bu sınavlar hakkında en ufak bi fikrim yok.. bi sürü çeşit çeşit sınav var.. sizler sınav düşünen kesimdensiniz..
ben mühendislik bitirdim, bu yıl hangi sınava gireceğim? sadece genel yetenek- genel kültür mü? diğerleri öğretmenlik hukuk maliye fln fln diyo.. benimle hiç alakası yok değil mi?? :26::26::44::44:
canım günaydın..Branşın neydi meslektaşmışız da haberimiz yokmuşselam hatunlar.. hamarat misafir ağırlayacak hanımlar
ben eğitimdeyim yinekociş evde yatıyodur hala kesin,ooh ne güzel ben de istereeem uykuuu!! yarın öğlene kadar uyucaam iştee
bu arada eğitimde dikkatimi çeken bi durum oldu
bu erkekler önlerinde bi kadın ayağa kalktığda neden popodan başlamak üzere aşağı kadar süzerler anlamıyorumm
adamın parmağında yüzük var bi de
bir diğer barnah basmak istediğim husus ise, eşim kpss'ye gir diye tutturdu.. alesi de düşünüyorum..ancak bu sınavlar hakkında en ufak bi fikrim yok.. bi sürü çeşit çeşit sınav var.. sizler sınav düşünen kesimdensiniz..
ben mühendislik bitirdim, bu yıl hangi sınava gireceğim? sadece genel yetenek- genel kültür mü? diğerleri öğretmenlik hukuk maliye fln fln diyo.. benimle hiç alakası yok değil mi?? :26::26::44::44:
canım günaydın..Branşın neydi meslektaşmışız da haberimiz yokmuşbiz sadece çift yıllarda girebiliyoruz ilkayında dediği gibi yani 2014de kuzu..Eğer iyi bir kurumda dhm,dsi,karayolları vs. girip 4-5 binden başlayan maaşlarla kafam rahat olsun dersen bunlar kpds de istiyor yani dil sınavı..Önümüzde 2 sene olduğu için ben bu sne dile çalışıp girip 2014de de kpss gireceğim inşallh..'2014 de bizim sorumlu olduğumuz g.kültür-g.yetenek tatlım başka sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım .
2014 e çalışmaya şimdiden başlayalımm
günaydın canımm
günaydın tüm hatunlar ve şuan online olan eylül eysaih...Nsılsınız canlar nasıl gidiyor hayat..eylülllll şu meşhur piyanonun tarifini alayım..Kızlar haftasınu döktürmüş kadercik de resimli paylaşmış..Ellerinize sağlık kızlar yalnız kader sabah sabah hiç acıkmamışken o böreğin beni cezbetti..Nasıl akşam namazını bekleyeceğim ben şimdik
Bizim Mahallede
mUTFAKTA eN ÇALIŞKANI:)kADER
Okula gidip KPSS ve Ales Hazrlanan paytak_paytak_kosan_koala:
Elifte Çalışkan derslerdde :)
iLKAYDA:)mÜTHİŞ psikolog
Krizsavar:)Müthiş Ev hanımı:)
Diğer Taze Gelinler Müthiş Çalışkansınız
sizlerle aynı Mahallede olduğum için şanslyım
Kızlar Hep yemekten Bahsetmeyin Kilo alcağız:)
Birazda Kampanyaları ve pratik mutfak bilgileir verelim harika olur
sağol tatlımkek için 30 dakika çok değil mi:44:
Günaydın Kızlar çok yoğun bir hafta sonunun ardında bir o kadar yoğun bir pazartesiye başladım umarım tüm işlerimi halledebilirim zira kendime vakit ayıramaz oldum evlilik yoğunluğundan bir şeylerim eksik kalacak diye ödüm kopuyor...
Kadercim ellerine sağlık çok güzel görünüyor bu arada ben bir tiramusi hastasıyım
Krizsavar geçen hafta takma kirpik ile ilgili yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam... Takma kirpik bulabilirsem alacağım çok ucuzları vardı almadım... Gözlüklerimi çıkarıp lens almanya karar vermiştim ama lens çok pahalı iki gözümünde numarası farklı olduğu için iki ayrı lens almam gerekiyor her halde gözlüğü çıkaracağım ve lens almayacağım umarım iyi olur((( Bu konuda mutsuzum biraz...
Sizler nasılsınız kızlar..
Selam kızlar menümü paylaşıp çıkıcamSabah görüşürüz :79:
günaydın hatunlarr..
hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah...maşallah Kadercim döktürmüş..
ellerine sağlık, hepsi çok güzel görünüyor..
canım günaydın..Branşın neydi meslektaşmışız da haberimiz yokmuşbiz sadece çift yıllarda girebiliyoruz ilkayında dediği gibi yani 2014de kuzu..Eğer iyi bir kurumda dhm,dsi,karayolları vs. girip 4-5 binden başlayan maaşlarla kafam rahat olsun dersen bunlar kpds de istiyor yani dil sınavı..Önümüzde 2 sene olduğu için ben bu sne dile çalışıp girip 2014de de kpss gireceğim inşallh..'2014 de bizim sorumlu olduğumuz g.kültür-g.yetenek tatlım başka sormak istediğin varsa yardımcı olmaya çalışırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?