2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Benim dogumda sezeryan oldu sabah 50 aksam 50 mekik cekiyorum genelde arada yan mekik falanda cekiyorum ama insallah toparlanir
süper canım ya ben günde 20 mekik çekiyorum iptalim :))
Günaydın. ... 70.900 olmuşum kizlar 200 gr fazla ciktim dunden ama kabizligim var çok şükür gecen haftaki gibi basa donmedim geri
Gunaydin arkadaslar baslangic 76 dun73.6bugun 73.2 diyete baslayali20 gun oldu sanki biraz yavasmi gidiyorum.

gayet iyi gidiyorsunuz kızlar mavi kabızlıktan normal gramlara çok takılmayacağız unutma :) özleceyat moralini nasıl bozarsın ya düşünsene 20 gün oldu ve 3 kilo vermişsin süper valla :)
bu arada bizim tartının bozukluk sebebini akşam eşim çözdü kızlar pili zayıflamış iyice o yüzden kafayı yemiş sözde:) eşim değiştirdi sabah tartıldım 69, 3 çıktım. bugün pazar çok dikkat etmem gerek eşim evde fazla kaçırmamam gerek h.içi daha kolay oluyor :))

Cnm ben yarim mekik çekiyorum zorlanmiyorum o yuzden gunde 200 250 tane cekiyorum ama tam mekik cekemiyorum yarim mekiginde çok faydali olduğunu düşünüyorum. Hafta sonlari bnm icinde zor geciyo simdiden ben abarttim sanki kahvaltiyi iyi yaptım ve asure yedim

Bende yarim cekiyorum tam mekik zor ya bide riskli en iyisi yarim mekik umudumvar sanirim mekik aletiyle cekiyosun o nasil oluyo hic bi fikrim yok. Bende 2 gundur cok saldim ne spor yapiyorum ne yediklerime dikkat ediyorum bebegimde cok huysuz sinirlerim bozuldu

bende aksine yarım mekikte biraz zorlanıyorum. zaten belim ağrıyor hamlamışım iyice hamilelikte doğum sonrasında :) evet damla mekik aletiyle çekiyorum aletten yana benim sıkıntım yok biliyorsunuz :) aslında hepimiz aynı evde olsak süper kilo verirdik iyice gaza getirirdik birbirimizi :)
özleceyat ben abartmamak için elimden geleni yapıyorum. allahtan bugün aşure yapan olmadı apartmandan :) sadece yürüyüşü yapabildim bugün 20 de mekik çeksem diyorum günü kapatmadan süper olacak :) bakalım sabah tartıda umarım artı çıkmayız kızlar eksi çıkarız :))

İnşallah ama ben bugün iyice abarttim yarın aksamda misafir geliyor off off umarim çıkışa gecmez kilolar kizimda simdi kurabiye yapiyo hemde en sevdiklerimden irademle savas var nasıl o kokulara dayancam bilmiyorum((

Günaydın arkadaşlar.Dün kilomu yazamadım.Misafirim vardı hazırlık falan derken giremedim.Ben saat 10 da aç tartılıyorum.Bugünde tartılayım beraber yazarım.

Gunaydin bugun 71 kiloyum ama 4 gundur kabizim kizlar bi tuvalete ciksam net 1 kilo gider herhalde :) yuzden takmiyorum. Olculerimi veriyiyom bel 85 kalca 105

Eski ölçülerim bel 90 kalca 107 bbiraz incelmisim ben artik her pazartesi tartilicam dayanabilirmiyim bilmiyorum

Kizlar moralim cokkk bozuldu cuma 68 dim bugun 68.5 3 gunde 500 gr almisim ((

Cnm bozma moralini benimde okadar cok inis cikislar oluyoki 400 500gr fazlaciktigim zamanlar oldu sonra dikkat edip tuvaletede cikinca fazlasiyla gitti bugun 73.700 ciktim yarin cok cikarsam uzulmiycem biliyorumki eskisi gibi yemiyorum dikkat ediyorum ve daha hareketliyim ozaman bu kilo inis cikislarini takmiycaz bunlar kilo degil yediklerimiz ictiklerimizle alakali moral bozumuyoz kararli bi şekilde yola devam. Pardon 72.7

Son düzenleme:

aa elma sirkesini duymamıştım bende 2013 ağustos annesiyim bugün bende karar verdim kg vermem gerek diye ve güne elma sirkeli su ile başlamıştım içmeyeyim bari.
evet bende kg vermek istiyorum 69 ile hamile kaldım ama başlangıç kg yüksek 82 kg ile doğuma gittim sezeryan oldu ve şuan 74 kg yim

bende elma sirkesi kullancaktımm ama bebğim küçk hala ve emiyor. sütün tadını bozuyr sirke bebk emmeyi istemyrmuş diye duydumm o yüzden başlamadımm..

Gunaydin bugun 71 kiloyum ama 4 gundur kabizim kizlar bi tuvalete ciksam net 1 kilo gider herhalde :) yuzden takmiyorum. Olculerimi veriyiyom bel 85 kalca 105

Günaydın arkadaslar dun 73.2bugun 72.7:))))))))

Kizlar moralim cokkk bozuldu cuma 68 dim bugun 68.5 3 gunde 500 gr almisim ((
kızlar h.sonunun etkileri normal moralinizi bozmayın. birde tuvalet cidden etkiliyor. dün çok dikkat ettim kendi azmime şaşırdım dünkü kilom 69,3 tü. sabah tartıldım 69,9 çıktı moralim bozuldu yarım saat sonra tuvalete çıktım 69,2 çıktım demekki vermişim :) 100 gr daha gitti bakalım h.sonuna kadar 68leri görmeyi istiyorum :)
bende elma sirkesi kullancaktımm ama bebğim küçk hala ve emiyor. sütün tadını bozuyr sirke bebk emmeyi istemyrmuş diye duydumm o yüzden başlamadımm..

sirke sütün tadını bozuyor diye bende duydum. ahbelinda kullanıyor zararı olmamış ama bende cesaret yok spor yapıp şekeri keserek birde buğday ekmeği yiyorum akşamda 7 den sonra meyve sadece kızım büyüyünce katı diyete geçerim :))

Kizlar ben 2-3 ay once sirkeli suyu denedim oglum memeyi aliyodu aglaya aglaya geri birakiyodu ki benim bebek surekli meme agzinda olsun diyen turlerden bende sirkeli sudan kaynaklaniyo diye bi daha icmedim

Slm kizlar ben de 19 agustosta sezeryanls dogum yaptim.
47 ile hamile kaldim 58 ile doguma girdim.simdi 50kg geliyorum.simdi siz bana ne isin var burda zaten zayifsin diyebilirsiniz ama ben de kalan 3 kg vermek istiyorum.gobegimden kurtulmak istiyorum.eskidan hep daracik giyinirdim o nedenle fazlaligin 3 kg bile olsa kiyafetlerim olmuyor.olanlar da sagdan soldan cikiyor.burda birbirinizi cok guzel motive ediyorsunuz.ben de katilmak istiyorum kabul ederseniz.
Beslenme tarziniz zaten benim yasam tarzim.ben gebeligin basindan bu yana gunde en az 3lt su iciyorum.ekmek cok yemem yesem de kahvaltida o kadar.aksam da 6 dan sonra yemek yemem ama abur cubur cok yiyorum.artik dikkat edicem.
Bu arada gunluk tartilmak pek mantikli degil inisli cikisli oluyor ben haftalik tartilmayi dusunuyorum.bel kalca olculerinizi olcuyorsunuz ben onu saglikli olcebilecegimi dusunmuyorum yani mezurayi biraz sıkı tutup olcsek 1-2cm fark eder hergun ayni ayarda ben olcemem o nedenle ben kg takibi yapicam.bir de yapabilirsem lesli.bu arada mekik cekme aleti alicam ama 6.aydan sonra simdilik cok zorlamak istemiyorum ameliyat yerimi.
Sabah ac karnina dijital baskulde tam 50,00 geldim haftaya bakalim ne olacak.
Kahvaltida yarim yufka ekmek ot salatasi yedim
biraz once yarim simit ve 1 elma yedim.
Birazdan biraz kisir yiycem
aksama da corba kofte salata bugunluk bu kadar yemekten sonra acikirsam meyve de yerim.

bende denedim 2 gün. bebğim memeyi çekip çekip bırakıyrdu. sebebbi sirkeli su muydu bilmiyorumm ama ben ona bağladım ve bıraktımm. bende 6. aydan sonra başlayacmmm..

2 gündür giremedim en son 58,500 düşmüştüm dün 58,700 ve bu sabah 59.000 en son tuvalete 58,500 olduğum gün çıktım kabızlık çok etkiliyor. bugün eşim yıllık izne çıktı 23 gün evde inşallah düzenim bozulmaz. sirkeli suyu yaklaşık 20 gündür içiyorum bebeğim etilenmedi sonuçta salatada da yiyoruz çok eskilerden insanlar sirkeye ekmek batırıp yiyomuş bilmiyorum bebeğim hiç mızmızlanmadı ama tadına tekrar bakıcam emin olayım. yeni katılan arkadaşım hoş geldin adını hatırlayamadım ama 50 süpermiş zaten tabi boyunda önemli kaç acaba yazar mısın merak ediyorum sabah kaç çıkacaksın. ben de haftada 1 tartılmak istiyorum ama mümkün değil dayanamıyorum. hatta o kadar abarttım ki su içmeden önce tartılıyorum içtikten sonra tuvaletten önce sonra yemekten önce sonra diye gidiyo. ama sabah uyanır uyanmaz bi şişe su içersem tartılsamda anlamı olmaz onu deneyim bide kendimi direk mutfağa atıyım haftalık daha doğru sonuç alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…