süper canım ya ben günde 20 mekik çekiyorum iptalim :))Benim dogumda sezeryan oldu sabah 50 aksam 50 mekik cekiyorum genelde arada yan mekik falanda cekiyorum ama insallah toparlanir
Günaydın. ... 70.900 olmuşum kizlar 200 gr fazla ciktim dunden ama kabizligim var çok şükür gecen haftaki gibi basa donmedim geri
Gunaydin arkadaslar baslangic 76 dun73.6bugun 73.2 diyete baslayali20 gun oldu sanki biraz yavasmi gidiyorum.
süper canım ya ben günde 20 mekik çekiyorum iptalim :))
gayet iyi gidiyorsunuz kızlar mavi kabızlıktan normal gramlara çok takılmayacağız unutma :) özleceyat moralini nasıl bozarsın ya düşünsene 20 gün oldu ve 3 kilo vermişsin süper valla :)
bu arada bizim tartının bozukluk sebebini akşam eşim çözdü kızlar pili zayıflamış iyice o yüzden kafayı yemiş sözde:) eşim değiştirdi sabah tartıldım 69, 3 çıktım. bugün pazar çok dikkat etmem gerek eşim evde fazla kaçırmamam gerek h.içi daha kolay oluyor :))
Cnm ben yarim mekik çekiyorum zorlanmiyorum o yuzden gunde 200 250 tane cekiyorum ama tam mekik cekemiyorum yarim mekiginde çok faydali olduğunu düşünüyorum. Hafta sonlari bnm icinde zor geciyo simdiden ben abarttim sanki kahvaltiyi iyi yaptım ve asure yedim
Cnm ben yarim mekik çekiyorum zorlanmiyorum o yuzden gunde 200 250 tane cekiyorum ama tam mekik cekemiyorum yarim mekiginde çok faydali olduğunu düşünüyorum. Hafta sonlari bnm icinde zor geciyo simdiden ben abarttim sanki kahvaltiyi iyi yaptım ve asure yedim
Bende yarim cekiyorum tam mekik zor ya bide riskli en iyisi yarim mekik umudumvar sanirim mekik aletiyle cekiyosun o nasil oluyo hic bi fikrim yok. Bende 2 gundur cok saldim ne spor yapiyorum ne yediklerime dikkat ediyorum bebegimde cok huysuz sinirlerim bozuldu
bende aksine yarım mekikte biraz zorlanıyorum. zaten belim ağrıyor hamlamışım iyice hamilelikte doğum sonrasında :) evet damla mekik aletiyle çekiyorum aletten yana benim sıkıntım yok biliyorsunuz :) aslında hepimiz aynı evde olsak süper kilo verirdik iyice gaza getirirdik birbirimizi :)
özleceyat ben abartmamak için elimden geleni yapıyorum. allahtan bugün aşure yapan olmadı apartmandan :) sadece yürüyüşü yapabildim bugün 20 de mekik çeksem diyorum günü kapatmadan süper olacak :) bakalım sabah tartıda umarım artı çıkmayız kızlar eksi çıkarız :))
Eski ölçülerim bel 90 kalca 107 bbiraz incelmisim ben artik her pazartesi tartilicam dayanabilirmiyim bilmiyorum
Kizlar moralim cokkk bozuldu cuma 68 dim bugun 68.5 3 gunde 500 gr almisim((
Merabalar.. 29 ağustosta doğum yaptım 58 le hamile kaldım şu an 61 kiloyum ama hedefim şimdilik 55. 5 gündür akşam 6 dan sonra sadece meyve ve süt içiyorum 3 gündür de elma sirkesi içiyorum vee 60kiloya düştüm bu şekilde düzenli beslendiğimden midir elma sirkesinden midir bilmiyorum ama sütüm de bollaştı.. hadi kızlar destek olalım birbirimize..
Gunaydin bugun 71 kiloyum ama 4 gundur kabizim kizlar bi tuvalete ciksam net 1 kilo gider herhalde :) yuzden takmiyorum. Olculerimi veriyiyom bel 85 kalca 105
Günaydın arkadaslar dun 73.2bugun 72.7:))))))))
kızlar h.sonunun etkileri normal moralinizi bozmayın. birde tuvalet cidden etkiliyor. dün çok dikkat ettim kendi azmime şaşırdım dünkü kilom 69,3 tü. sabah tartıldım 69,9 çıktı moralim bozuldu yarım saat sonra tuvalete çıktım 69,2 çıktım demekki vermişim :) 100 gr daha gitti bakalım h.sonuna kadar 68leri görmeyi istiyorum :)Kizlar moralim cokkk bozuldu cuma 68 dim bugun 68.5 3 gunde 500 gr almisim((
bende elma sirkesi kullancaktımm ama bebğim küçk hala ve emiyor. sütün tadını bozuyr sirke bebk emmeyi istemyrmuş diye duydumm o yüzden başlamadımm..
kızlar h.sonunun etkileri normal moralinizi bozmayın. birde tuvalet cidden etkiliyor. dün çok dikkat ettim kendi azmime şaşırdım dünkü kilom 69,3 tü. sabah tartıldım 69,9 çıktı moralim bozuldu yarım saat sonra tuvalete çıktım 69,2 çıktım demekki vermişim :) 100 gr daha gitti bakalım h.sonuna kadar 68leri görmeyi istiyorum :)
sirke sütün tadını bozuyor diye bende duydum. ahbelinda kullanıyor zararı olmamış ama bende cesaret yok spor yapıp şekeri keserek birde buğday ekmeği yiyorum akşamda 7 den sonra meyve sadece kızım büyüyünce katı diyete geçerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?