2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

bende neden bugün yazmadın diye düşünüyordum :) moralini bozma canım arada farklılıklar çıkabilir.en etkilisi 1 ay sonra bakalım toplamda kaç kğ gitmiş önemli olan o. bende dayanamıyorum hergün tartılıyorum sabah aç karnına akşam yatmadan önce:) ama moralimizi bozmayalım sürekli tartıldıkça daha çok gaza geliyorum dikkat et bak diyorum kendime:)
25 mekik cektim 15 dakikada bisiklete bindim. akşamda 2 km yürüyüş yapacağım bakalım. h.sonu sadece yürüyüşleri yapabildim malum koca evde olmuyor :) diyette gayet istikrarlıydım sabah 1 dilim buğday ekmeği peynir söğüş , öğlen bezelye 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt (süzme ama çok seviyorum napim) akşamı ise balık ve 2 dilim bugday ekmeğiyle bitirdim. geceye doğru bir elma yiyebilirim.

Günaydın arkadaşlar.2 gündür yazamadım misafirim vardı.Kilolarımı en baştan yazıyorum.94,5 - 92 - 91,700 - 91,300 - 91,600 - 91,600

tartıldım hiçbr değişiklik yok hala 69,2 takıldım galiba ben bu kiloda ama vazgeçmek yok cumaya kadar 68 li kiloları göreceğim
moralini bozma yola devamm:)))

Canim benim boyum 165cm. Haftalik tartilicam dedim ama bu sabah tuvalete ciktim ki kabizlik sorunu bende de var merak ettim tartildim 49,8geldi bakalim benim aslinda kg ile degil de gobekle sorunum var bir de kiyafetlerime olamiyorum bu nedenle kilo vermek istiyorum bakalim umarim faydasi olur.

aaaaa nerdesiniz kızlar kimse girmemiş bugün ben dün kabızlığı yendim bugün 58,300 çıktım 700 gr gitti.. pes etmek yok demiştik nerdesiniiiiizzz

kızlar nerdesiniz yaa.. ben 58,200 çıktım bugün ama moralim bozuluyor nerelerdesiniz bıraktınız mı yoksa.. ben kalçalarımı sıkılaştırmak istiyorum you tube dan 8 dk kalça egzersizi indirdim onu yapıcam hergün.. kalçayı biraz toparlayım karın falan giderim öyle.. hadi sizi bekliyorum

Canim sikma canini cok ii gidiyorsun bende bulabirsem yapim o egzersizi bende karnim icin yarim mekik cekiyorum ama ne bilim hic bi degisiklik yok. Yarin bende tartilacam yazarim insallah guzel bi rakam gorurum

slm kızlar ahbelinda sevindim :) gayet iyi gidiyorsun dün giremedim sabahtan teyzemlere gittik geç döndük tabi hafiif kaçırmışım yemeği bugün 69,300 çıktım yani 100 gr tekrar almışım ama gider o :)

Slm kizlar 3gundur 73 kilodayim bu yuzden yzmadim iki gündür pazartesi 72.700 dum böyle olunca moralim bozuluyor malesef bikacgundurde motivasyonum çok bozuk sayfamizdada kimse yok((

bende 5 gundur 71deyim hic kimildama yok moralim bozuluyor git gide hevesim kaciyo ama birakmiycam pes etmiycem 3 haftadir 70e inemedim ya 42 beden pantolonlarima girmek istiyorum ilk on ce ama en az 65 olmam lazım

bende 5 gundur 71deyim hic kimildama yok moralim bozuluyor git gide hevesim kaciyo ama birakmiycam pes etmiycem 3 haftadir 70e inemedim ya 42 beden pantolonlarima girmek istiyorum ilk on ce ama en az 65 olmam lazım

Benimde moralim bozuluyor cnm ama direniyorum resmen bi birakirsak fazlasiyla geri aliriz o yüzden pes etmeyelim insallah kurtulucaz bu kilolardan.

tekrar meraba kızlar. daha önce yazmıştım. 2 ay kadar sonra, oğlum 6 aylık olunca aranıza katılıcam demiştim ama birkaç gündür sayfada bi sessizlik var, sanki moral bozukluğu da var ama pes etmeyin kızlar sanırım işe yarıyor. ben de 5 gündür dikkat ettim ve 6 dan sonra bir şey yemedim, kahvaltı hariç ekmeği ve tatlıyı kestim.5 günde 1 kg gitmiş:) mutlu oldum ve umutlandım açıkçası. çünkü bu 5 günde 1 kez aşure ve 2 kez de tahin helvası yemiştim üstelik hiç de kendimi kasmadım ve spor da yapmadım.
yalnız sanki sütümde biraz azalma oldu gibi hissediyorum. ama umuyorum ki bu yemeyle alakalı deil de ara ara olan geçici azalmalardan ve yine artacak sütüm.çünkü öncesinden daha da sağlıklı besleniyorum aslında. mesela hiç düzenli yumurta, süt, yoğurt tüketmezdim. abur cuburların yarattığı tokluk yüzünden bunlara sıra gelmezdi ama şimdi acıkınca sü,yoğurt,ayran ya da fındı, fıstık, badem,ceviz,vs. gibi bebişime daha faydalı olacak şeyler yiyorum.
karatay diyetiyle ilgili sayfayı okurken de emziren bi annenin 4 ayda 25 kg verdiğini gördüm. emzirmenin kilo verme sürecinde bir avantaj olduğunu söylüyorlar.
ben sizleri takip edicem kızlar. bence gayet iyi gidiyosunuz. fakat daha canlı bir sayfa görmek istiyorum destek ve motivasyon açısından. günlük yediklerimizi de yazsak?

Canim kesinlikle sana katiliyorum diyetteyken daha saglikli besleniyosun bende kesinlikle ne yumurta yerdim nede dogru durust peynir dogru duzgun kahvalti yapmazdim ama suanda gayet saglikli beslendigime inaniyorum bol bol su icki sutun azalmasin

Canim kesinlikle sana katiliyorum diyetteyken daha saglikli besleniyosun bende kesinlikle ne yumurta yerdim nede dogru durust peynir dogru duzgun kahvalti yapmazdim ama suanda gayet saglikli beslendigime inaniyorum bol bol su icki sutun azalmasin

tebrik ederim damlasu. 1 haftada çok iyi kilo vermişsin.
evet canım ben de öyle sanırım emzirmeme rağmen çok da sağlıklı beslenmiyormuşum. hatta çoğu zaman öğün atladığım bile olurdu yoğunluktan . ama şimdi ne yapıp edip öğünlerimi vaktinde yapıyorum. günlük menü fikrine ne dersiniz kızlar? hem birbirimizi uyarmış oluruz hem de birbirimize fikir vermiş oluruz.

Kizlar 65.500 ciktim coookkk mutluyum gecen hafta 68 dim :)))) ama artik yavaslar odemimi attim galiba
canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler :)

evet canım yemeği biraz kesince bende de sütte azalma oluyor o zaman mecburen yiyorum bu seferde kilo verme olayı duruyor ne yapacam bilmiyorum 69,2 de takıldım kaldım. süt artsın diye sürekli su içiyorum rezene ve incir kürü yapıyorum ama doğru düzgün yemek yemeyince süt azalıyor. bir de kaç gündür kızım çok huysuz geceyi gündüze çevirdik gibi bu sefer akşam 6 dan sonra yemek yememe olayı malesef olmuyor. kahvaltımı bile bugün saat 1de yaptım. galiba bebek 6 aylık olduktan sonra daha rahat kilo vereceğim. sporun faydası var kilo vermesemde inceldiğimi hissediyorum. dün teyzeme gitmiştim zayıflamışsın dediler oysa zayıflamadım sporun etkisi galiba neyse bunada şükür diyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum.

ben de işte bundan (süt azalmasından) korktuğum için 2 ay sonra geleyim, şu anda çok düzenli diyet-spor yapıp buraya giremem diye düşünüyordum ama sanırım şimdilik sadece ekmeği ve tatlıyı azaltıp, 6 dan önce mümkün olduğunca yemek işini bitirmeye çalışarak, spor yapmadan ve bol sıvı tüketerek devam edicem. sütüm diyetten azalmamıştır diye düşünüyordum ama sen de öyle söyleyince şimdi ben de şüphelendim:26:

valla canım benim çok etkiliyor çünkü nezaman akşam birşey yemesem süt iyice azalıyor kızım sürekli emmeyi istiyor bakıyorum süt yok denecek kadar az ama akşamda birşeyler yiyince sütüm artıyor anında kızımın emme süresi kısalıp emme aralığı artıyor o yüzden sadece sporla sıkılaşmaya çalışacağım şimdilik ek gıdaya başlayınca diyete başlarım diye düşünüyorum napim kızım benim kilolarımdan daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…