2 gündür giremedim en son 58,500 düşmüştüm dün 58,700 ve bu sabah 59.000 en son tuvalete 58,500 olduğum gün çıktım kabızlık çok etkiliyor. bugün eşim yıllık izne çıktı 23 gün evde inşallah düzenim bozulmaz. sirkeli suyu yaklaşık 20 gündür içiyorum bebeğim etilenmedi sonuçta salatada da yiyoruz çok eskilerden insanlar sirkeye ekmek batırıp yiyomuş bilmiyorum bebeğim hiç mızmızlanmadı ama tadına tekrar bakıcam emin olayım. yeni katılan arkadaşım hoş geldin adını hatırlayamadım ama 50 süpermiş zaten tabi boyunda önemli kaç acaba yazar mısın merak ediyorum sabah kaç çıkacaksın. ben de haftada 1 tartılmak istiyorum ama mümkün değil dayanamıyorum. hatta o kadar abarttım ki su içmeden önce tartılıyorum içtikten sonra tuvaletten önce sonra yemekten önce sonra diye gidiyo. ama sabah uyanır uyanmaz bi şişe su içersem tartılsamda anlamı olmaz onu deneyim bide kendimi direk mutfağa atıyım haftalık daha doğru sonuç alırım..
Canim benim boyum 165cm. Haftalik tartilicam dedim ama bu sabah tuvalete ciktim ki kabizlik sorunu bende de var merak ettim tartildim 49,8geldi bakalim benim aslinda kg ile degil de gobekle sorunum var bir de kiyafetlerime olamiyorum bu nedenle kilo vermek istiyorum bakalim umarim faydasi olur.2 gündür giremedim en son 58,500 düşmüştüm dün 58,700 ve bu sabah 59.000 en son tuvalete 58,500 olduğum gün çıktım kabızlık çok etkiliyor. bugün eşim yıllık izne çıktı 23 gün evde inşallah düzenim bozulmaz. sirkeli suyu yaklaşık 20 gündür içiyorum bebeğim etilenmedi sonuçta salatada da yiyoruz çok eskilerden insanlar sirkeye ekmek batırıp yiyomuş bilmiyorum bebeğim hiç mızmızlanmadı ama tadına tekrar bakıcam emin olayım. yeni katılan arkadaşım hoş geldin adını hatırlayamadım ama 50 süpermiş zaten tabi boyunda önemli kaç acaba yazar mısın merak ediyorum sabah kaç çıkacaksın. ben de haftada 1 tartılmak istiyorum ama mümkün değil dayanamıyorum. hatta o kadar abarttım ki su içmeden önce tartılıyorum içtikten sonra tuvaletten önce sonra yemekten önce sonra diye gidiyo. ama sabah uyanır uyanmaz bi şişe su içersem tartılsamda anlamı olmaz onu deneyim bide kendimi direk mutfağa atıyım haftalık daha doğru sonuç alırım..
kızlar nerdesiniz yaa.. ben 58,200 çıktım bugün ama moralim bozuluyor nerelerdesiniz bıraktınız mı yoksa.. ben kalçalarımı sıkılaştırmak istiyorum you tube dan 8 dk kalça egzersizi indirdim onu yapıcam hergün.. kalçayı biraz toparlayım karın falan giderim öyle.. hadi sizi bekliyorum
kızlar nerdesiniz yaa.. ben 58,200 çıktım bugün ama moralim bozuluyor nerelerdesiniz bıraktınız mı yoksa.. ben kalçalarımı sıkılaştırmak istiyorum you tube dan 8 dk kalça egzersizi indirdim onu yapıcam hergün.. kalçayı biraz toparlayım karın falan giderim öyle.. hadi sizi bekliyorum
bende 5 gundur 71deyim hic kimildama yok moralim bozuluyor git gide hevesim kaciyo ama birakmiycam pes etmiycem 3 haftadir 70e inemedim ya 42 beden pantolonlarima girmek istiyorum ilk on ce ama en az 65 olmam lazım
tekrar meraba kızlar. daha önce yazmıştım. 2 ay kadar sonra, oğlum 6 aylık olunca aranıza katılıcam demiştim ama birkaç gündür sayfada bi sessizlik var, sanki moral bozukluğu da var ama pes etmeyin kızlar sanırım işe yarıyor. ben de 5 gündür dikkat ettim ve 6 dan sonra bir şey yemedim, kahvaltı hariç ekmeği ve tatlıyı kestim.5 günde 1 kg gitmiş:) mutlu oldum ve umutlandım açıkçası. çünkü bu 5 günde 1 kez aşure ve 2 kez de tahin helvası yemiştim üstelik hiç de kendimi kasmadım ve spor da yapmadım.
yalnız sanki sütümde biraz azalma oldu gibi hissediyorum. ama umuyorum ki bu yemeyle alakalı deil de ara ara olan geçici azalmalardan ve yine artacak sütüm.çünkü öncesinden daha da sağlıklı besleniyorum aslında. mesela hiç düzenli yumurta, süt, yoğurt tüketmezdim. abur cuburların yarattığı tokluk yüzünden bunlara sıra gelmezdi ama şimdi acıkınca sü,yoğurt,ayran ya da fındı, fıstık, badem,ceviz,vs. gibi bebişime daha faydalı olacak şeyler yiyorum.
karatay diyetiyle ilgili sayfayı okurken de emziren bi annenin 4 ayda 25 kg verdiğini gördüm. emzirmenin kilo verme sürecinde bir avantaj olduğunu söylüyorlar.
ben sizleri takip edicem kızlar. bence gayet iyi gidiyosunuz. fakat daha canlı bir sayfa görmek istiyorum destek ve motivasyon açısından. günlük yediklerimizi de yazsak?
Canim kesinlikle sana katiliyorum diyetteyken daha saglikli besleniyosun bende kesinlikle ne yumurta yerdim nede dogru durust peynir dogru duzgun kahvalti yapmazdim ama suanda gayet saglikli beslendigime inaniyorum bol bol su icki sutun azalmasin
canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler :)Kizlar 65.500 ciktim coookkk mutluyum gecen hafta 68 dim :)))) ama artik yavaslar odemimi attim galiba
tekrar meraba kızlar. daha önce yazmıştım. 2 ay kadar sonra, oğlum 6 aylık olunca aranıza katılıcam demiştim ama birkaç gündür sayfada bi sessizlik var, sanki moral bozukluğu da var ama pes etmeyin kızlar sanırım işe yarıyor. ben de 5 gündür dikkat ettim ve 6 dan sonra bir şey yemedim, kahvaltı hariç ekmeği ve tatlıyı kestim.5 günde 1 kg gitmiş:) mutlu oldum ve umutlandım açıkçası. çünkü bu 5 günde 1 kez aşure ve 2 kez de tahin helvası yemiştim üstelik hiç de kendimi kasmadım ve spor da yapmadım.
yalnız sanki sütümde biraz azalma oldu gibi hissediyorum. ama umuyorum ki bu yemeyle alakalı deil de ara ara olan geçici azalmalardan ve yine artacak sütüm.çünkü öncesinden daha da sağlıklı besleniyorum aslında. mesela hiç düzenli yumurta, süt, yoğurt tüketmezdim. abur cuburların yarattığı tokluk yüzünden bunlara sıra gelmezdi ama şimdi acıkınca sü,yoğurt,ayran ya da fındı, fıstık, badem,ceviz,vs. gibi bebişime daha faydalı olacak şeyler yiyorum.
karatay diyetiyle ilgili sayfayı okurken de emziren bi annenin 4 ayda 25 kg verdiğini gördüm. emzirmenin kilo verme sürecinde bir avantaj olduğunu söylüyorlar.
ben sizleri takip edicem kızlar. bence gayet iyi gidiyosunuz. fakat daha canlı bir sayfa görmek istiyorum destek ve motivasyon açısından. günlük yediklerimizi de yazsak?
canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler :)
evet canım yemeği biraz kesince bende de sütte azalma oluyor o zaman mecburen yiyorum bu seferde kilo verme olayı duruyorne yapacam bilmiyorum 69,2 de takıldım kaldım. süt artsın diye sürekli su içiyorum rezene ve incir kürü yapıyorum ama doğru düzgün yemek yemeyince süt azalıyor. bir de kaç gündür kızım çok huysuz geceyi gündüze çevirdik gibi bu sefer akşam 6 dan sonra yemek yememe olayı malesef olmuyor. kahvaltımı bile bugün saat 1de yaptım. galiba bebek 6 aylık olduktan sonra daha rahat kilo vereceğim. sporun faydası var kilo vermesemde inceldiğimi hissediyorum. dün teyzeme gitmiştim zayıflamışsın dediler oysa zayıflamadım sporun etkisi galiba neyse bunada şükür diyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum.
ben de işte bundan (süt azalmasından) korktuğum için 2 ay sonra geleyim, şu anda çok düzenli diyet-spor yapıp buraya giremem diye düşünüyordum ama sanırım şimdilik sadece ekmeği ve tatlıyı azaltıp, 6 dan önce mümkün olduğunca yemek işini bitirmeye çalışarak, spor yapmadan ve bol sıvı tüketerek devam edicem. sütüm diyetten azalmamıştır diye düşünüyordum ama sen de öyle söyleyince şimdi ben de şüphelendim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?