2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Selam kizlar benim internet yok giremiyorum onu haber vereyim dedim. Net gelsin gelirim bende ben birakmak zorunda kaldim çünkü sutum axaldi oglum bu ay az kilo almis doktor yemene dikkat et dedi. sanirim 6 aylik oldugumuzda devam edicem ama yine ekmek ve tatliyi kisicam kisabildigim kadar aksamlari yemek zorundayim yoksa gece sut olmuyo

meraba kızlar cuma günü oğlum sünnet oldu o yüzden giremedim çokta dikkat edemedim bu süreçte yediklerime bu sabah 58,400 çıktım 5 gün önce 58,200 dü sanırım sıkıntımızı atlattık çok şükür dikkat ederim bundan sonra dün akşam 8 dk kalça egzersizi yaptım öncesinde 10 dk leslie ile ısındım inanılmaz yordu bacaklarım kilitlendi resmen ama kalçamı sevmiyorum devam edicem

Oglusuna cok geçmiş olsun cnm burda olmaniza sevindim bende herkes birakti diye dusunuyordum

Aman canim sutune dikkat et en onemlisi o zaten kili yavas yavas gider bebegin doysunda

Hayirli ugurlu olsun canim cok ii yapmissin bebegin kac aylik oldu bende yaptirmistim cok rahat oldu valla

bende seninle aynı durumdayım canım bebek için mecburen yiyorum. ancak sporla sıkılaşmaya çalışacağım 6 aylık olsun ozaman adam akıllı diyet yaparız :)

geçmiş olsun canım oğlun artık erkek oldu :)

burası o kadar sessiz sakin ki artık bende çok fazla girmeyi istemiyorum. gerçi hepimizin küçük bebekleri var normal fazla giremememiz biliyorum ama destek için burayada zaman ayırsak birbirimizi motive etsek daha güzel olur kanaatindeyim.

çok haklısın ama gerçekten vakit bulamıyorum şimdi eşimde yıllık izinde evde hep. oğluşum erkek oldu çok şükür çok zormuş ağrıdan ağlarken ömrümden ömür gitti resmen ama atlattık çok şükür...

Kizlar ne guzel motive olmustum ama hergun bakiyorum giren yok benimde yazasim gelmiyo diyetide saldim motivasyonum gitti (

Kizlar ne guzel motive olmustum ama hergun bakiyorum giren yok benimde yazasim gelmiyo diyetide saldim motivasyonum gitti (

Yapmayın kizlar ya bwn hergün giriyorum bakıyorum ama kimse yok birbirimizi ne guzel motive ediyorduk ama kimse olmayinca insanın heveside kaciyo ama ben vazgecmiyorum inşallah 60li rakamlarida gorucem sizde arasira ugrayin kızlar ya beraber güzel gidiyoduk çabuk dagildik.

ben bugünde 58,500 çıktım takıldı kaldı gerçi 1 haftadır çok dikkat edemiyorum ama neyse eşim bi işe başlasın daha sıkı devam ederim ama 8 dk kalça egzersizini 3gündür aksatmadım oturamıyorum o ayrı mevzuu

mrblar,benim ikinci doğumum.ilk doğumumda daha kolay kilo vermiştim.ilk 6 ay bebeğin gelişimi için çok çok önemli olan anne sütünü vermek için daha çok protein ağırlıklı beslendim.ara öğünlerde açlık şekerimi kontrolü için meyve ve ceviz fındık badem kuru meyve, bazen müslili meyve salatası vb.şeklinde beslenmiştim.ama 2. durumlar değişti.şimdi aynı özende olmasa da tabiri caizse bulduğumda yiyiyorum.kilo vermek için hayatımızdan tatlı,pilav,ekmeği tamamen çıkarıp 6.aydan itibaren çocukla beraber yürüyüşe çıkmak iyi geliyor.2014 yazına aynı kilolarımıza kavuşmak dileğiyle

Offf bende saldim biraz yaa regl mi olacam ne surekli gozumun onunden tatlilar geciyo :))

Bende aynı durumdayim ya ve cok sık kaçamak yapıyorum kilo verisimde durdu almazsam iyi ilk zamanlardaki hevesimi istiyorum

Valla ayni hevesimiz kacti ama tekrar kendimizi toplamamiz lazim ne guzek kilodaveriyoduk neyse cumartesi gunu buyuk gun bi tartiys cikayim insallah vermisim bile diyemiyorum (( insallah almamisimdir :)

Kizlar nerdesiniz 65.700 ciktim gozlerime inanamadim cokkk mutluyum :)))))))) ozleceyat nerdesinnnnn

Cookkk sevindim cnm senin adina darisi basima kactin kac oldun yaptigin özel biseyler oldumu ben bu ara cokk kacamaklar yaptim 71.7 72 arasinda gidip geliyorum sporda yapamadim artık bende 70sin altina düşmek istiyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…