Herkes birakti sanirim
meraba kızlar cuma günü oğlum sünnet oldu o yüzden giremedim çokta dikkat edemedim bu süreçte yediklerime bu sabah 58,400 çıktım 5 gün önce 58,200 dü sanırım sıkıntımızı atlattık çok şükür dikkat ederim bundan sonra dün akşam 8 dk kalça egzersizi yaptım öncesinde 10 dk leslie ile ısındım inanılmaz yordu bacaklarım kilitlendi resmen ama kalçamı sevmiyorum devam edicem
Selam kizlar benim internet yok giremiyorum onu haber vereyim dedim. Net gelsin gelirim bende ben birakmak zorunda kaldim çünkü sutum axaldi oglum bu ay az kilo almis doktor yemene dikkat et dedi. sanirim 6 aylik oldugumuzda devam edicem ama yine ekmek ve tatliyi kisicam kisabildigim kadar aksamlari yemek zorundayim yoksa gece sut olmuyo
meraba kızlar cuma günü oğlum sünnet oldu o yüzden giremedim çokta dikkat edemedim bu süreçte yediklerime bu sabah 58,400 çıktım 5 gün önce 58,200 dü sanırım sıkıntımızı atlattık çok şükür dikkat ederim bundan sonra dün akşam 8 dk kalça egzersizi yaptım öncesinde 10 dk leslie ile ısındım inanılmaz yordu bacaklarım kilitlendi resmen ama kalçamı sevmiyorum devam edicem
bende seninle aynı durumdayım canım bebek için mecburen yiyorum. ancak sporla sıkılaşmaya çalışacağım 6 aylık olsun ozaman adam akıllı diyet yaparız :)Selam kizlar benim internet yok giremiyorum onu haber vereyim dedim. Net gelsin gelirim bende ben birakmak zorunda kaldim çünkü sutum axaldi oglum bu ay az kilo almis doktor yemene dikkat et dedi. sanirim 6 aylik oldugumuzda devam edicem ama yine ekmek ve tatliyi kisicam kisabildigim kadar aksamlari yemek zorundayim yoksa gece sut olmuyo
burası o kadar sessiz sakin ki artık bende çok fazla girmeyi istemiyorum. gerçi hepimizin küçük bebekleri var normal fazla giremememiz biliyorum ama destek için burayada zaman ayırsak birbirimizi motive etsek daha güzel olur kanaatindeyim.
Kizlar ne guzel motive olmustum ama hergun bakiyorum giren yok benimde yazasim gelmiyo diyetide saldim motivasyonum gitti(
Yapmayın kizlar ya bwn hergün giriyorum bakıyorum ama kimse yok birbirimizi ne guzel motive ediyorduk ama kimse olmayinca insanın heveside kaciyo ama ben vazgecmiyorum inşallah 60li rakamlarida gorucem sizde arasira ugrayin kızlar ya beraber güzel gidiyoduk çabuk dagildik.
Offf bende saldim biraz yaa regl mi olacam ne surekli gozumun onunden tatlilar geciyo :))
Bende aynı durumdayim ya ve cok sık kaçamak yapıyorum kilo verisimde durdu almazsam iyi ilk zamanlardaki hevesimi istiyorum
Kizlar nerdesiniz 65.700 ciktim gozlerime inanamadim cokkk mutluyum :)))))))) ozleceyat nerdesinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?