aman kızlar kaçamak yok 1 günlük kaçamak bizi 4 5 gün geriye götürür. ben sabah 1 yağda yumurta peynir falan yedim 1 dilim ekmek 12 gibi 1 muz biraz süt 3 de 2 tane biber dolması 4 sarma yarım dilim börek bi de yoğurt bu kadar şimdide çay içiyorum yatmadan da süt içicem bakalım yarın kaç çıkıcam 58,800 düm. yine 59 a çıkabilirim heralde kabızlık malum. gerçi sinameki demledim içicem birazdan yazakadar 50 olmak istiyorum. hırs yaptım yaza fıstık gibi olalım kızlar aa bu iki çocuğu sen mi doğurdun desinler eşim de çatlasın :)))
Süpersiniz kizlar hadi bakalim ben dun 71dim spor yaptim kacamak yapmadim 5 bucuk ta yemegi bitirdim ama sabah 71.100 ciktim anlamadim ben bu isi ya gercekten ttartibozuk olabilir birde ben kabizlik cekiyorum kac gundur sanirim onunda etkisi varGunaydin arkadaslar
Hayirli Cumalar...
10gun onceki kilom 71 bugunku kilom 68 :))
Süpersiniz kizlar hadi bakalim ben dun 71dim spor yaptim kacamak yapmadim 5 bucuk ta yemegi bitirdim ama sabah 71.100 ciktim anlamadim ben bu isi ya gercekten ttartibozuk olabilir birde ben kabizlik cekiyorum kac gundur sanirim onunda etkisi var
Süpersiniz kizlar hadi bakalim ben dun 71dim spor yaptim kacamak yapmadim 5 bucuk ta yemegi bitirdim ama sabah 71.100 ciktim anlamadim ben bu isi ya gercekten ttartibozuk olabilir birde ben kabizlik cekiyorum kac gundur sanirim onunda etkisi var
Arkadaslar ben hala adet gormedim 9ay oldu sizne durumdasiniz buda cok etkiliyor ben kizimdan sonra uc yıl görmemiştim ve cok kotuydu cok kilo almistim insallah bu sefer o kadar uzun surmez simdi 9ay odu
Merhaba arkadaşlar.Bende kilo verme kararı alanlardanım.Burdaki bazı arkadaşlarla ağustos anneleri topiğinden tanışıyoruz zaten.Ben bu sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım.Ama kızım birtürlü yazmama izin vermedi.Şimdi uyurken hemen yazayım.
Kilo :94,5 ( yalnış görmediniz tam tamına 94,5)
Bel :109 cm
Kalça:118 cm
Bakalım yarın sabah tartıldığımda ne çıkacak.
aman kızlar kaçamak yok 1 günlük kaçamak bizi 4 5 gün geriye götürür. ben sabah 1 yağda yumurta peynir falan yedim 1 dilim ekmek 12 gibi 1 muz biraz süt 3 de 2 tane biber dolması 4 sarma yarım dilim börek bi de yoğurt bu kadar şimdide çay içiyorum yatmadan da süt içicem bakalım yarın kaç çıkıcam 58,800 düm. yine 59 a çıkabilirim heralde kabızlık malum. gerçi sinameki demledim içicem birazdan yazakadar 50 olmak istiyorum. hırs yaptım yaza fıstık gibi olalım kızlar aa bu iki çocuğu sen mi doğurdun desinler eşim de çatlasın :)))
canım ben 3,5 ay oldu nerdeyse doğum yapalı hala adet görmedim doktor 6 ay bekleyelim sonra kontrole gel demişti. emziren annelerde ploraktin hormonu yüksek olduğu için adet olamayabilirmiş normalmişArkadaslar ben hala adet gormedim 9ay oldu sizne durumdasiniz buda cok etkiliyor ben kizimdan sonra uc yıl görmemiştim ve cok kotuydu cok kilo almistim insallah bu sefer o kadar uzun surmez simdi 9ay odu
hoşgeldnn canımmm..
canımm sen süt veriyr musun. sinameki zarar vermesinn sakın bebiş e
evet kizlar herseyden yiyorum komposto iciyorum ama kabizlik kacinilmaz oluyo nedense. Dun arkadasin dedigi gibi biraz kuru erik üstüne ilik suyla bu isi cozdumGunaydin arkadaslar bende dun73.500 bugun73.800ben alidtim artik inis cikislara bende kabizlik yasiyorum dün tuvalete cikmadim cok etkili oluyor bide yedigim dort kasik manti ve iki kasik nutellaninda etkisi vardir heralde:) moral bozmak yok yola devam.
Canim valla kabizlik sislik adet donemi ictigin bi bardak su bile cok etkiliyo ben o yuzden haftada bir ac karina ayni kiyafetle tartilmaya calisiyorum yoksa ben yemeyi cok seven biri olarak hemen amaannn veremiyom zaten ye gitsin diyebilirim. Ama tabi sakin siz yapmayin :))
hoş geldin cemileyd önemli olan kararlı olman. yarınki kilonu merakla bekliyorum kızlar bir gün önceki kilonuzuda yazın unutuyoruz malum... bu arada boyun kaç kaç yaşındasın
canım yeşil çay iç günde 1 tanenin emzirmeye zararı yok bende işe yarıyor :)Adet olamama durumumu dogum yaptığım zaman dr a sormustum oda emzirme surecinde olmamanin normal oldugunu olmak icin bi ilac vermeyecegini bu ilaclarin sutun yapisini cok bozdugunu soylemisti.bakalim yasina kadar bi bekliycem olmazsa ozaman gitmeyi düşünüyorum.kabizlik bnm korkulu ruy dun ben kuru erikle sorunu halletmistim ama bugun kuru erik kuru kayisi incir hicbiri ise yaramadi
herkese meraba. ağustos annelerini takip ederken linki görüp girdim buraya. baştan sona kadar okudum yazılanları. gerçekten tebrik ediyorum sizleri. okuduklarımdan anladığım şu oldu: sadece akşam saat 6'dan sonra yememek olmuş hepinizin ortak noktası. bazılarınız spor yapıyor, bazılarınız yapamıyor ama yine de kilo verebiliyor. yani işin sırrı sadece 6'dan sonra mümkün olduğunca yememek mi? 6'dan önce tatlı ve ekmek yiyor musunuz mesela? hiç spor yapamayan var mı aranızda?
benim oğlum 4 aylık. 4 yaşında da bir kızım var. ilk doğumumdan sonra 1 yıl regl olmamıştım ama yine de 1 yıl içinde ( belki de emzirdiğim için) ben hiç özel bir çaba sarfetmeden gitmişti hamilelikte aldığım kiloların neredeyse tamamı. Şimdi öyle değil gibi.
1.70 boyum. 58 ile hamile kalıp 74 ile doğuma girmiştim. Şu anda 65 kiloyum ama uzun zamandır böyle, hiç gitmiyor kilolar bu kez. kalıcı hale gelmiş gibi hissettiğim için de özel bi çaba sarfetmem gerektiğini anladım. sizin yönteminiz bana aç kalmadan, emzirmeye de devam ederek çok doğru gibi geldi ama tam olarak nasıl bir sistem takip ettiğinizi yazabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar.Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.Hoşbulduk.
Dün 94,5 tum.Ama tuvalete çıkamamıştım.Bendede kabızlık problemi var.Bu sabah tuvalete çıktıktan sonra tartıldım 92 kg çıktı.
Bu kadar fark edermi ya.Bugün yarım paket çizi ve 10 adet kadar kavurma kaçırdım.Çünkü kızım yemek yaptırmıyor.Bende onlardan atıştırdım.Ama pişman oldum.Bundan sonra yemekleimi akşamdan pişireceğim.
canım nasıl bir günde 2,5 kilo farkeder şaşırdım. ya seninde tartı benimki gibi bozuk yada iyi kabızmışsın :)) bence vucut ödemini attı çok iyi bir moral olmuş sana :))
ende şaşırdım canım.Bakalım yarın kaç çıkıcam.Yarında 90 çıkarmışım.
herkese meraba. ağustos annelerini takip ederken linki görüp girdim buraya. baştan sona kadar okudum yazılanları. gerçekten tebrik ediyorum sizleri. okuduklarımdan anladığım şu oldu: sadece akşam saat 6'dan sonra yememek olmuş hepinizin ortak noktası. bazılarınız spor yapıyor, bazılarınız yapamıyor ama yine de kilo verebiliyor. yani işin sırrı sadece 6'dan sonra mümkün olduğunca yememek mi? 6'dan önce tatlı ve ekmek yiyor musunuz mesela? hiç spor yapamayan var mı aranızda?
benim oğlum 4 aylık. 4 yaşında da bir kızım var. ilk doğumumdan sonra 1 yıl regl olmamıştım ama yine de 1 yıl içinde ( belki de emzirdiğim için) ben hiç özel bir çaba sarfetmeden gitmişti hamilelikte aldığım kiloların neredeyse tamamı. Şimdi öyle değil gibi.
1.70 boyum. 58 ile hamile kalıp 74 ile doğuma girmiştim. Şu anda 65 kiloyum ama uzun zamandır böyle, hiç gitmiyor kilolar bu kez. kalıcı hale gelmiş gibi hissettiğim için de özel bi çaba sarfetmem gerektiğini anladım. sizin yönteminiz bana aç kalmadan, emzirmeye de devam ederek çok doğru gibi geldi ama tam olarak nasıl bir sistem takip ettiğinizi yazabilir misiniz?
evet kizlar herseyden yiyorum komposto iciyorum ama kabizlik kacinilmaz oluyo nedense. Dun arkadasin dedigi gibi biraz kuru erik üstüne ilik suyla bu isi cozdum
Fazla cikmam imkansizdi ama kabizlik cok etkiliyo ama dikkat ettigim zamanlarda fazla cikinca moralimi bozmuycam cunku incelme bariz belli sirtimdaki bogum bogum etler kuculmus durumda. O yuzden yilmadan devam giden gr gr bile olsa umari. Pazartesi 70i gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?