2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Valla ayni seyi suanda ben yasiyorum esime diyorum ekmege seker dokup yiyesim geliyo diye :))) valla kuru incir kuru kayisi falan gecistirmeye calistim 1 hafta savastim ama bugun dayanamadim yedim yaa (( sporda yapmadim bugun felaketti

Neyse cnm abartmadan ara sıra kacamak yapalim yoksa hepten birakicaz bende bir ay sonra ilk defa tavuk Göğsü yaptım ve iki aksamdir birer dilim yiyorum napıyım bende dayanamadim

ben bu sabah tartılmadım çünkü her zamanki gibi kabızım.. haftada bir olmasada 3 4 günde bir tartılmak istiyorum bakalım bir de böyledeneyelim ama tekrar motive oldum..

Daha ne olsun :))) supersin demekki tavuk gogsunu evde yapmak gerekiyo :)))

Tavuk Göğsü evde yapılınca iyi kilo verdiriyo sizde evde deneyin :))) cnm ben spor bu hafta hic yapamadim sen spor yapiyomussun nekadar yesende kesinlikle vermissindir dikkat ediyoruzya azda yesek artık cok yemisiz gibi geliyor bize ama eskiyi dusununce cok az yedigimi farkediyorum en azindan o yedigim abur cuburu dusununce...

Bendende gunaydin bende tam 65 olmusum gecen hafta 65.700 dum 1 haftada 700 gr bu kadar kacamaga daha ne olsun cok bile vermisim :)) insallah boyle devam eder

kızlaar dün kabızlığı yendikten sonra bu sabah 58,900 acayip motiveyim.. tamgaz devam hadi bakalım.. yaa gülbenergen nasıl zayıflamış kıskanıyorum valla hiç spor ypmamış ama birkaç operasyon var sanırım hergün izliyorum motive olmak içinn

Valla bende izliyorum hergun bende hayran kaldim ama sanki 10 kilodan fazla vermis nebilim kucucuk kalmis bide spor yapmadigi belli kollar sarkmis sanki :))) offf benimde kollarim cok kalin

Kizlar ikinizide tebrik ediyorum bu hızda devam yaza incecik olalım. Bu arada yaslarinizi boylarinizida mrk ettim ben31 yaşındayım boyum 166cm.

Kizlar ikinizide tebrik ediyorum bu hızda devam yaza incecik olalım. Bu arada yaslarinizi boylarinizida mrk ettim ben31 yaşındayım boyum 166cm.

Canim insallah ya ama artik yavaslar heralde zayiflamamiz bende 30 yasindayim boyum 155 yani benim baya bi zayiflamam gerekiyo boyum cok kisa en az 55 kilo olmam gerekiyo yani daha 10 kilo vermem gerekiyo ((

Canim insallah ya ama artik yavaslar heralde zayiflamamiz bende 30 yasindayim boyum 155 yani benim baya bi zayiflamam gerekiyo boyum cok kisa en az 55 kilo olmam gerekiyo yani daha 10 kilo vermem gerekiyo ((

Cnm basaracagina eminim dusunsene kac kilolarda basladin hedefini cok buyutup gozunu korkutma ilk etapta 60in altina dusmeyi planla bence ben öyle yaptim ilk hedefim 70in altini gorebilmek inşallah da kisa bi zaman sonra gorecegim.bugun icine zor sigdigim pantolonumun uzerime bol olmasi beni acayip mutlu etti:))))

slm kızlar bir süredir giremiyordum. eşimle biraz sıkıntılarımız vardı moralim bozuldu diyeti vs aksattım iyice allaha şükür düzelttik artık galiba babalık olayına biraz zor adapte oldu eşim. dünde kızımın 4.ay aşıları vardı tüm gün ve gece mahvolduk. bu arada kilo olarak allahtan almamışım da vermemişimde. hala 69,4 teyim. dikkat etmedim gerçi hiç yediklerime içtiklerime spor da yapmadım ama heralde moral bozukluğuyla almamışım. bugün tekrar başlıyorum. ve gerçektende azimliyim. şubatta okula başlayacağım ozamana kadar en azından 63 olmalıyım ki eski kıyafetlerime girebileyim. boy ve yaştan bahsetmişsiniz benim boyum 1,65 yaşım 34 galiba en yaşlınız benim. ayrıca hipotiroid yani haşimato hastasıyım benim kilo vermem bu sebepten biraz zorluyor malum metabolizma çok yavaş çalışıyor bu hafta doktora gittim ilacın dozajını ayarladı. hergün uğrayacağım söz :)

O zaman ilk hedefim 59 :))) 6 li istemiyom boy kisa olunca bende 58-60 kilo arasiyken aldigim bi pantolunum var cok begendigim suanda fermuar kavusmuyo 2-3 parmak aralik var onu astim dolabima hedefim onun icine girmek insallah. Senin adinada cok sevindim insallah daha iyisi olacak :))))

Canin tekrar hosgeldin :)))

İnşallah cnm birakmazsak iyi sonuclar alacagimiza eminim ama ara sira kacamaklar normal:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…