2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Cookkk sevindim cnm senin adina darisi basima kactin kac oldun yaptigin özel biseyler oldumu ben bu ara cokk kacamaklar yaptim 71.7 72 arasinda gidip geliyorum sporda yapamadim artık bende 70sin altina düşmek istiyorum. .

Canim 1 ay once 71 dim yediklerime dikkat ediyorum arada kacamakta yapiyorum gunde 30 dk yuruyus 50#50 mekik yesil cay bol su bide 18 den sonra sadece meyve

Cok iyi vermissin cnm bende 76ile baslamistim ama ilk zamanlardaki motivasyonum yok bu hafta almayim raziyim.

Valla bende dun kilo verince aksam dayanamadim artik yemeklermi dersin tatlilar mi dersin ama bugun gene basladim sikmaya benim esimde yapiyo diyet eger verirsek haftada bir odul veriyoruz kendimize tabi dun benim reglininde etkisiyle bir suru oduller verdik bakalim hafta nasil gececek

Ben baslayali tam 1ay oldu 76ile basladim bu sabah 71.6geldim çok mutlu oldum tabi bide ben daha adette görmüyorum 9.ay bitti nerdeyse adet olursam daha çabuk gidecegine inaniyom bu kiloların.

Ben baslayali tam 1ay oldu 76ile basladim bu sabah 71.6geldim çok mutlu oldum tabi bide ben daha adette görmüyorum 9.ay bitti nerdeyse adet olursam daha çabuk gidecegine inaniyom bu kiloların.

Oooo seninkide super :)) cok sevindim sen neler yapiyosun nasil zayifliyosun. Ben hemen adet oldum aslinda ama kilo veremedim emzirme de zayiflatmadi sanki biraz yemekten kisip spora baslayinca gitti. Ama ben cok yiyodum ya yemekten cok abur cubur yiyodum cok sukur kestik

Diger kizlar girmez oldu bi ikimiz kaldik sanki :)

Diger kizlar girmez oldu bi ikimiz kaldik sanki :)

Evet cnm ikimiz kaldik valla inşallah bizde hemen pes etmeyiz bende aksam 7-8den sonra bisey yemiyorum abur cubur çikolata olayi cok fazlaydi cok sukur bende kestim spor cok yapamıyorum ara sıra leslie yapıyorum gunde 200yarim mekik çekiyorum ama çalışıyorum o yüzden iki çocuk is cok yogun geçiyor başkası bu tempoda cok daha fazla kilo verirdi bnm hipotiroidim var buda biraz yavaşlatıyor kilo verme hızını.Sende birakma baride birbirimize destek olalim.

Ya ben kararliyim insallah bi aksilik cikmazsa. Bide ben arada kacamakta yapiyorum ki iice sıkılmayayım birakmayayim diye tabi kilo verdiysem yapiyorum bide bende de cikti hipotroidi 3 aydir ilac kullaniyorum

Ya ben kararliyim insallah bi aksilik cikmazsa. Bide ben arada kacamakta yapiyorum ki iice sıkılmayayım birakmayayim diye tabi kilo verdiysem yapiyorum bide bende de cikti hipotroidi 3 aydir ilac kullaniyorum

Cnm sanada geçmiş olsun hipotiroidi kiloyu cok etkiliyor bende ilac kullanıyorum bende ilk zamanlardaki kadar kati değilim o yüzden kilo verisim yavasladi ama olsun dedigin gibi bikip tamamen birakmaktansa böyle kontrollu gitmek daha iyi bencede.bide ben bugün gezmedeydim ne bulduysam yedim eve gelfim bi tabakta makarna((ama napıyım yarın devam ederim.

Offf zaten evden disari cikinca ister istemez yiyosun bosver bu haftaki kacamagin o olsun hafta sonuna kadar baska kacamak yok ama :))) bende cuma gunu baya bi abartmistim ama 2 gundur ii gidiyo sadece bugun yuruyemedim su icmeyide biraktim ben bugun simdi sana yazinca aklima geldi yatana kadar icerim artik benim bebek zaten gece 1-2 gibi yatiyo ( oturuyom mecbur

Selam kızlar gerçekten kimsecikler kalmamış burada. oğlumun sünneti eşimin yıllık izni derken ne buraya uğrayabildim nede yediklerime dikkat edebildim 1 ay önce 61 le başladım. 21 kasımda 58,200 gördüm ertesi gün oğlum sünnet oldu ve bu sabah tartıda 59,700 çıktım. bugün itibariyle tekrar başlıyosum eşimde işe başlayınca daha rahat olur benim için yediklerime dikkat etmek.. hadi bakalım UMUDUMVAR01 MAVİJİKLET FİDANEREN diğer arkadaşlar yeniden başlayalım hala geç değil..

Tekrar hosgeldin ahbelinda biz burda damlasu83le takiliyorduk tek basimiza diger kızlar hiç girmiyolar artık bende ilk zamanlarda ki kadar kati diyet yapamıyorum ama tamamende birakmadim en azindan veremesemde kilo almiyorum.

Tekrar hosgeldin ahbelinda biz burda damlasu83le takiliyorduk tek basimiza diger kızlar hiç girmiyolar artık bende ilk zamanlarda ki kadar kati diyet yapamıyorum ama tamamende birakmadim en azindan veremesemde kilo almiyorum.

valla ben 1,50 kilo aldım dün akşam 1 koca kalıp tahin helvasını yedim ne güzel göbeğim dümdüz olmuştu özellikle o hafiflik hissi süperdi.. bu gün dikkat ettim en son 4 de yedim bakalım yarın nolcak tartıda. ne güzel siz tam gaz devam ediyosunuz süpersiniz valla

Ozleceyat dun girmeyince sendende umudumu kesmeye baslamistim ben yavas yavas gitsekte birbirimizi motive edelim

dün 59,700 bugün 59,500 ama gündüz hep kalorili şeyler yiyorum eşim işe başlasa bende daha dikkatli olurum.. yaza kadar en az 53 olmalıyım siz kızlar?

Kizlar okulda işler biraz yoğun çok sık giremiyorum bu sabah 71.300 geldim ama diyorumya artik ilk zamanlardaki gibi yapamıyorum özellikle tatlıya dayanamıyorum sizinde böyle kirizleriniz oluyormu oluyorsa neler yapıyorsunuz spor yapmakta hic cnm istemiyor gerçi biraz hastayım oda etkiliyor heralde.

Valla ayni seyi suanda ben yasiyorum esime diyorum ekmege seker dokup yiyesim geliyo diye :))) valla kuru incir kuru kayisi falan gecistirmeye calistim 1 hafta savastim ama bugun dayanamadim yedim yaa (( sporda yapmadim bugun felaketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…