2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Yok canim birakmadim ama birilerinin bana dur demesi gerekiyo eski motivasyonum gitti ( sadece zor zahmet yuruyusumu yapabiliyom bazen onuda yapmiyom

Cnm cok birakma kendini bende ayniyim spor sıfır sen en azından yuruyomussun bende oda yok cokta kaçamak yapıyorum kiko almaktan çok korkuyorum.

Damlasu83 ahbelinda nerdesiniz kızlar biraktinizmi yoksa

Cnm cok birakma kendini bende ayniyim spor sıfır sen en azından yuruyomussun bende oda yok cokta kaçamak yapıyorum kiko almaktan çok korkuyorum.
Valla tek guvencem biraz spor yapmam oda olmasa zaten yandim surekli evde olunca canin biseyler istiyo ya cocugun cicibebelerini yiyorum artik o derece gozum donuyo bazen

bende aynıyım kızlar ya noldu bize böyle.. içimdeki yeme isteği kandırıyor beni daha doğum yapalı 3 ay oldu ilk doğumunda 1 sene sonra incecik olmuştun yine olursun süt olsun ye yee diyo bana içimden bi ses ama bugün en son 3 de yemek yedim 7 de 1 kase yoğurt yedim ama çok açım tutuyorum kendimi hala yemiycem. ilk başladığım zaman ki gibi zorlanıyorum. bakalım canım bişey isteyince yarın yerim diye avutuyorum kendimi. spor zaten hak getire. gündüz işten vakit olmuyo akşam çocuklar uyuyunca kolumu kaldırmaya dermanım kalmıyor.. 6 aralıkta 58,900 çıktım artık yarın tartılıyım diyorum bakalım sonucu bildiririm.

Kizlarrr ne oluyo bize hepimiz ayni durumdayiz bi silkelenip kendimize gelelim ya okadar emek bosa gidecek yoksa.

Ahbelinde bebegin daha 3 aylikmis sen cok kasma sadece abur cubur yeme ama en son 3 te yedim demissin aksam yemegi icin bile erken bi saat hele bide emziren icin cok cok erken sutun etkilenmesin sonra en gec 5-6 gibi yemeye calis ondan sonrada ara ogun olarak meyve sut yogurt biseyler ye ki gecede sutun olsun. Yani sen bilirsin tabi ama ne bilim bebegin etkilenmesin bende bebegim kucukken denemistim hemen sutum azalmisti bebegim doymuyodu agliyodu

etkilenmiyor sütüm çok şükür ama ben çok halsiz oluyorum. bu sabah 58,600 6 aralık sabahı 58,900 300 gr bu kadar abur cubur ve kaçamağa göre çok iyi geldi bana çok kasmıyorum kendimi ama tatlıya dayanamıyorum

Kizlar sabah ac karina yesil cay sonra nesfit sonra 30 dk tempolu yuruyus 50 yarim mekik bir iki bacak egzersizi oglende kahvalti biraz toparlanayim dedim :))

Kizlar sabah ac karina yesil cay sonra nesfit sonra 30 dk tempolu yuruyus 50 yarim mekik bir iki bacak egzersizi oglende kahvalti biraz toparlanayim dedim :))

Cok iyi cnm hiz kesmeden devam bende sali sabahi 70.2 gelmistim bu sabah71.2 bir kilo almam imkansiz ama kac gundur tuvalete çıkamadım bide dun azicik pastirma ve oglede tursu yemistim tuzlu seyler vücutta su tuttu galiba odem oldum heralde kendimi teselli ediyorum:)

Bende cumartesiyi bekliyorum heycanla tarti ne diyecek acaba :)) kabizlik cok etkiliyo uzerindeki kiyafet bile etkiliyo arada tursu bende yiyom ya ( herseyden tuzu kesince insanin cani istiyo tuzlu tuzlu offff bak simdi gene canim cekti ama yemeyecem tartiya cikmama iki gun kaldi

Koca bi dilim kadayif yedim oda yetmez gibi 2 dilim baklava yedim offff offff benden adam olmaz verdigim kilolarida alacam 1 ay ne guzel gittim simdi tokezlemeye basladim ((

Koca bi dilim kadayif yedim oda yetmez gibi 2 dilim baklava yedim offff offff benden adam olmaz verdigim kilolarida alacam 1 ay ne guzel gittim simdi tokezlemeye basladim ((

Cnm sıkma canini oyle bir iki kacamakla almiyosun hemen geri bende bi akşam nerdeyse 15tane tulumba tatlisi ve bir kadayif sarma yemistim kilo almadım ama verme işi biraz aksadi o yuzden birazdaha fazla dikkat edersin sporunuda aksatma bi sorun olmaz bence.

Ya kacamaklarim hep sutlu tatli oluyodu dunkunler baya bi agir oldu pisman oldum acikcasi ama sende guzel kacamak yapmissin icim rahatladi biraz :))) bide spor gercekten cok onemli gecen hafta 65 tim bu sabah 64.5 olmusum ki spor sayesinde oldugunu dusunuyorum cunku hergun 30dk tempolu yurudum dunku kacamagim agir oldu onun disinda dikkat ettim ama su icmeyi biraktim ya aklima gelmiyo sadece gece bebege kalktigimda cok susamis oluyom toplamda 1 lt iciyom heralde ama gunduz aklima gelmiyo ayyy nne cok konustum :)))

Kizlar costum yine dalgalaniyorum bugün kar tatili kizim kurabiye yapalım dedi utanmasam tepsiyi yiycem valla cok yemeyim diye komsulara dagittim sporda yokk offf offf..

Komsulara dagitma fikri guzelmis tabi komsusu olana :)

Cnm dagitmanin faydasini gördüm bugün 69.3geldim cok şükür cokk cokk iyi ama dun kurabiye yedim diye baska hic birsey yemedim bol su ve Yeşil cay aksam4ten sonra bisey yemedim fakat gece sutum çok azaldi Ogluşum cok huysuzlandi bida yemek işini bukadar erken birakmiycam.

Canim en azindan meyve yeseydin bende o tatlilardan sonra dun hafif bi kahvalti arada portakal aksam nesfit yedim ama az yedim diye aksam meyveyle kuru incir yedim sutum de iiyiydi kuru incir ve ayva bende cok guzel sut yapiyo bide sicak dus alinca sutin akiyo biliyosundur ama yine de soylim dedim :)) sakin o kadar erken bitirme meyve ye kuru incir kayisi yogurt sut biseyler ye mutlaka

Bu arada tebrik ederim 6 li rakamlarada dusmus oldun :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…