Bu arada tebrik ederim 6 li rakamlarada dusmus oldun :))))))
Selam canlar ben geldim hain mavi :))) netimiz yok giremiyorum kizlar kusura bakmayin yarın ise başlıyorum ama ben 73 kilo oldum ya trajikomik durumdayim dun gittim giyecek birseyim olmadigindan 44 beden 2 etek aldim agliycaktim nerdeyse neyse ama artik ahdettim ayda 2 kilo versem bile haziranda istedigim kiloya inerim sanirim çok kasmadan veririm 2 kiloyu ayda. Su anda tek sorunum abur cubur yani sute hic faydasi olmayan besinleri yag olarak vücuduma depoluyorum. Su anda burda buyuk yemin veriyorum kızlar ayda bir gun olan gunumun disinda cok zorda kalmadikca abur cubur yok. Cekmecelerim abur cuburla dolsa bile dönüp bakmak yok ekmek sadece kahvaltida Allah utandırmasin (amin) kızlar hadi gazam mubarek olsu sizde accik gaz verin bana
Selam canlar ben geldim hain mavi :))) netimiz yok giremiyorum kizlar kusura bakmayin yarın ise başlıyorum ama ben 73 kilo oldum ya trajikomik durumdayim dun gittim giyecek birseyim olmadigindan 44 beden 2 etek aldim agliycaktim nerdeyse neyse ama artik ahdettim ayda 2 kilo versem bile haziranda istedigim kiloya inerim sanirim çok kasmadan veririm 2 kiloyu ayda. Su anda tek sorunum abur cubur yani sute hic faydasi olmayan besinleri yag olarak vücuduma depoluyorum. Su anda burda buyuk yemin veriyorum kızlar ayda bir gun olan gunumun disinda cok zorda kalmadikca abur cubur yok. Cekmecelerim abur cuburla dolsa bile dönüp bakmak yok ekmek sadece kahvaltida Allah utandırmasin (amin) kızlar hadi gazam mubarek olsu sizde accik gaz verin bana
Evet cok asiri kararliyim canim. 164 boyum sabah tartildim 72.1 kiloyum bi kac gundyr dikkat ediyorum baya farketmis. 55-57 kilo olmam lazim yani katedilecek cok yolum var. O yüzden yavas ve emin adimlarla ilerliycem yaza kadar vermem lazim ama. Bugun ise basladim okadar yorgunum ki kacamak yapacak vaktim olmadi umarim bu tempo zayiflatir beni. 2 cocuklu calismak cok zormuş offHosgeldin canim cok kararli gordum seni insallah boylede devam edecek biz ozleceyatla arada kacamak yapiyoruz yoksa tamamen birakmaktan korkuyoruz :)) ben kacamak yaptigimda diger gun kendime ceza veriyom biraz yavas gidiyo kilolar ama olsun. Insallah istedigimiz kilolara ulasir orda kaliriz bu arada senin kilo ve boy kacti kac olmak istiyosun
Evet cok asiri kararliyim canim. 164 boyum sabah tartildim 72.1 kiloyum bi kac gundyr dikkat ediyorum baya farketmis. 55-57 kilo olmam lazim yani katedilecek cok yolum var. O yüzden yavas ve emin adimlarla ilerliycem yaza kadar vermem lazim ama. Bugun ise basladim okadar yorgunum ki kacamak yapacak vaktim olmadi umarim bu tempo zayiflatir beni. 2 cocuklu calismak cok zormuş off
Evet cok asiri kararliyim canim. 164 boyum sabah tartildim 72.1 kiloyum bi kac gundyr dikkat ediyorum baya farketmis. 55-57 kilo olmam lazim yani katedilecek cok yolum var. O yüzden yavas ve emin adimlarla ilerliycem yaza kadar vermem lazim ama. Bugun ise basladim okadar yorgunum ki kacamak yapacak vaktim olmadi umarim bu tempo zayiflatir beni. 2 cocuklu calismak cok zormuş off
ben de burdayım ve çok kararlıyım ayrıca lesie yapıcam dışarda yürüme imkanım yok çünkü. indirdim 4 5 video onlarla dönüşümlü olarak yapıcam akşamları.. yeter bu kadar kaçamak bana. hadi bakalım..12 aralıkta 58,700 düm. bakalım 19 unda tekrar tartılcam.
Kendi topigine tekrardan hosgeldin :))) ne guzel canlandi topigimiz tekrardan ozleceyat sen nerelerdesin ::)))
Kendi topigine tekrardan hosgeldin :))) ne guzel canlandi topigimiz tekrardan ozleceyat sen nerelerdesin ::)))
Alıntı yaparak kendi bilgilerinizi ekleyin kızlar 1. haftamız yarın sabahki kilomuz olsun bu şekilde 2 ay devam etmiş oluruz ne dersiniz? kızlar bu arada bugün karnımın alt kısmı çok şiş içine çekince de doluluk hissi var tam çekemiyorum dün yemeyi biraz abarttım ondanmı yokda 3,5 ay oldu doğum yapalı regl olmadım olucakmıyım acaba bilemedim yardım
Ohh be kizlar topik biraz canlandi valla lutfen hergun yazin ya yeniden sevke geldim valla bnm için tarti gunu farketmez ben hergun tartiliyorum valla
Valla 2 kisi gidiyoduk boyle daha iyi oldu :))) bu arada hayirli olsun bebisinin adimlari biraz erkenciyiz galiba :))
tamam olur. Bugun tartildin 72.1 dim pazartesiye kadar bakalim nekadar vricem ama benim cumartesi günüm varya neyse cok kacrmamaya calisicam ayrica spor yapamam cunku aksam işten geldiğimde resmen bitmis oluyorum bide çocuklarla uyuyakaliyorum zaten. Bu haftaki hedefim 71.5i gormek. Ama onceki gibi olmuycak bu sefer pes etmiycem insallahhoşgeldin canım. varmısın seninle yarışalım 1 hafta sonunda kim daha çok kilo verecek?
mavıjıklet. .......71.1isim...................başlangıç kilo.....1. Hafta.....2. Hafta.....3. Hafta.....4. Hafta.....5. Hafta.....6. Hafta.....7. Hafta.....8.hafta
ahbelinda.........61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?