2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Ne is yapiyosun cnm gerçekten calismak cok yorucu oluyo ben yarim gün çalışıyorum cnm çıkıyor valla.

Memurum canim mebde bende yarim gun gidiyorum mudurle anlastik ama hic oturmuyorum assgi yukari kosturup duruyorum umarin bu performans zayiflamamds yardimci olur

tamam öyleyse herkes haftada bir istediği gün tartılsın ama tam 7 günde bir tartılıp tabloya ekleyelim böylece kimin ne kadar kilo verdiği daha iyi anlaşılır.. ve hergün hepimiz mutlaka 1 kez olsun siteye girip ne yedik ne yaptık yazalım.. hadi bakalım canlanalım biraz.. bugünde çok iyi değildi kaçırdım ama söz veriyorum yarından itibaren herşey çok başka olacak..

isim...................başlangıç kilo.....1. hafta.....2. hafta.....3. hafta.....4. hafta.....5. hafta.....6. hafta.....7. hafta.....8.hafta

AHBELİNDA.........61

MAVİJİKLET........71,1

mavıjıklet. .......71.1

arkadaşlar alıntı yaparak tabloya bilgi ekleyeceğiniz zaman alıntı yapınca mesaj ekranında metnin başında QUOTE diye başlıyo sayılar falan çıkıyoya onları silin yalnızca tablodaki yazılar kalsın ki tablo düzgün görünsün biraz karışık oldu ama bende yeni keşfettim yada siz kilonuzu yazın tablo işi bana kalsın siz bilirsiniz.. herkese iyi geceler.. bebişlere bol bol uykular

Benimde cuma gunku kilom :64.5

Ahbelinda.........61

mavijiklet........72,1

ozleceyat .........69.6

Son düzenleme:
anca irebildim kızlar özleceyat 69,6 başlangıç kilonmu.. ben sabah 2 kayısı 1 koca bardak sıcak suyla başladım sonra hafif bi kahvaltı yaptım ama yumurtamı peynirimi ihmal etmedim bi kaç gündür kabızdım tartılmadım bu sabah. ama kayısı sayesinde kabızlıktan kurtuldum yarın sabah tartılırım. bi fırsat bulabilsem leslie yapıcam ama daha fırsatım olmadı kızlar yokmu benimle leslie yapacak kimse. dışarda yürüme imkanım yok evde de spor aletim yok nasıl indireceğinizi anlatırım ben çok eğlenceli tabi fırsat bulursam yapıcam. hadi bana katılın. sporsuz kilo vermenin bi manası yok gibi geliyor bana çünkü vücudum çok saldı kendini biraz toparlamalıyım ki inceliyim kilo verdiğim belli olsun.

selam kızlar yanlış yazmışım 72.1 benimki düzelttim şimdi. telefondan girince doğru düzgün yazamıyorum :)
bugün gayet iyi gidiyor
sabah kıymalı yumurta yedim biraz peynirle biraz ekmekle bal
arada portakal ve mandalina yedim şimdi okuldayım yyemek yok maalesef incir ceviz getirdim onu yiyorum akşamada kısır yapcam ama 6dan önce yiycem için sorun yok hem ölçülü yiycem :)
2. günüm ve gayet rahatım herşeyden az az yiyelim bakalım

canım ya ben akşam eve geldiğimde çoook yorgun oluyorum bende yapmak istiyorum lesli ama inan parmağımı kımıldatıcak halim kalmıyor yemek bulaşık işini hallettikten sonra resmen zombi gibi oluyorum ben sporsuz vericemmi bakalım :)

Cnm 69.6 bu sabahki kilom baslangic kilom 76 ilk zamanlar bende leslie yapiyordum ama simdi hic vakit bulamıyorum oglusumda ayaklaninca hic durmuyo artik o uyuyuncada bende hal kalmıyor leslie cok iyi ve eğlenceli hemde bariz iceltiyo keske yapabilsem ben sadece yarim mekik cekebiliyorum.

sen leslieyi kaç hafta yaptınve nasıl sonuç aldın anlatrsan beni motive etmiş olursun.. öğlen 2 de tavuk çorbası yedim. saat 4 civarıda 2 yemek kaşığı bulgur pilavı çok az tavuk.. acıkırsam süt yada yoğurt yerim. 3.30 da 2 mil leslie yaptım bakalım yarın kaç çıkıcam

]isim...................başlangıç kilo.....1. hafta.....2. hafta.....3. hafta.....4. hafta.....5. hafta.....6. hafta.....7. hafta.....8.hafta

AHBELİNDA.........61

MAVİJİKLET........72,1

ÖZLECEYAT........76......................69,6

DAMLASU...........64,5

Son düzenleme:
Ii aksamlar kizlar saat 10 gibi nesfit yedim 13 gibi tost ayran arada portakal 17.30 gibide 1 tabak sebze yemegi ve yogurt 30 dk yuruyus aksam bi portakal daha yerim yaklasik 1.5 lt su icmisimdir gunu boyle kapatirim insallah

Canim sen cok az yiyon sanki

Cnm 3 haftadan fazla yaptim olculerimi almadim ama onceden 44beden giyiyordum simdi 40 42giyyorum bnm ust beden 40 alt beden 42.

Kizlar siz ne guzel az yiyosunuz ya ben sabah10.30da yumurta peynir zeytin saat 2 de bol salatali bir küçük lahmacun simdide uc kaşık makarna ve 5 adet köfte bir küçük dilimde sütlü irmik tatlısı yedim2.5 litre su 2 fincan yeşil cay yatana kadarda 1litre daha su icerim ilk zamanlar hızlı verdim sporda vardi yavaslayinca moralim bozuluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…