- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Ne is yapiyosun cnm gerçekten calismak cok yorucu oluyo ben yarim gün çalışıyorum cnm çıkıyor valla.
mavıjıklet. .......71.1
arkadaşlar alıntı yaparak tabloya bilgi ekleyeceğiniz zaman alıntı yapınca mesaj ekranında metnin başında QUOTE diye başlıyo sayılar falan çıkıyoya onları silin yalnızca tablodaki yazılar kalsın ki tablo düzgün görünsün biraz karışık oldu ama bende yeni keşfettim yada siz kilonuzu yazın tablo işi bana kalsın siz bilirsiniz.. herkese iyi geceler.. bebişlere bol bol uykular
Benimde cuma gunku kilom :64.5
Ayyy ben 71 kilo ile baslamistim simdi 64.5 yazinca cok mutlu oldum ne kadar kendimde zayigladigimi hissedemesemde
isim...................başlangıç kilo.....1. Hafta.....2. Hafta.....3. Hafta.....4. Hafta.....5. Hafta.....6. Hafta.....7. Hafta.....8.hafta
ahbelinda.........61
mavijiklet........71,1
anca irebildim kızlar özleceyat 69,6 başlangıç kilonmu.. ben sabah 2 kayısı 1 koca bardak sıcak suyla başladım sonra hafif bi kahvaltı yaptım ama yumurtamı peynirimi ihmal etmedim bi kaç gündür kabızdım tartılmadım bu sabah. ama kayısı sayesinde kabızlıktan kurtuldum yarın sabah tartılırım. bi fırsat bulabilsem leslie yapıcam ama daha fırsatım olmadı kızlar yokmu benimle leslie yapacak kimse. dışarda yürüme imkanım yok evde de spor aletim yok nasıl indireceğinizi anlatırım ben çok eğlenceli tabi fırsat bulursam yapıcam. hadi bana katılın. sporsuz kilo vermenin bi manası yok gibi geliyor bana çünkü vücudum çok saldı kendini biraz toparlamalıyım ki inceliyim kilo verdiğim belli olsun.
anca irebildim kızlar özleceyat 69,6 başlangıç kilonmu.. ben sabah 2 kayısı 1 koca bardak sıcak suyla başladım sonra hafif bi kahvaltı yaptım ama yumurtamı peynirimi ihmal etmedim bi kaç gündür kabızdım tartılmadım bu sabah. ama kayısı sayesinde kabızlıktan kurtuldum yarın sabah tartılırım. bi fırsat bulabilsem leslie yapıcam ama daha fırsatım olmadı kızlar yokmu benimle leslie yapacak kimse. dışarda yürüme imkanım yok evde de spor aletim yok nasıl indireceğinizi anlatırım ben çok eğlenceli tabi fırsat bulursam yapıcam. hadi bana katılın. sporsuz kilo vermenin bi manası yok gibi geliyor bana çünkü vücudum çok saldı kendini biraz toparlamalıyım ki inceliyim kilo verdiğim belli olsun.
Cnm 69.6 bu sabahki kilom baslangic kilom 76 ilk zamanlar bende leslie yapiyordum ama simdi hic vakit bulamıyorum oglusumda ayaklaninca hic durmuyo artik o uyuyuncada bende hal kalmıyor leslie cok iyi ve eğlenceli hemde bariz iceltiyo keske yapabilsem ben sadece yarim mekik cekebiliyorum.
sen leslieyi kaç hafta yaptınve nasıl sonuç aldın anlatrsan beni motive etmiş olursun.. öğlen 2 de tavuk çorbası yedim. saat 4 civarıda 2 yemek kaşığı bulgur pilavı çok az tavuk.. acıkırsam süt yada yoğurt yerim. 3.30 da 2 mil leslie yaptım bakalım yarın kaç çıkıcam
sen leslieyi kaç hafta yaptınve nasıl sonuç aldın anlatrsan beni motive etmiş olursun.. öğlen 2 de tavuk çorbası yedim. saat 4 civarıda 2 yemek kaşığı bulgur pilavı çok az tavuk.. acıkırsam süt yada yoğurt yerim. 3.30 da 2 mil leslie yaptım bakalım yarın kaç çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?