slm kızlar bir süredir giremiyordum. eşimle biraz sıkıntılarımız vardı moralim bozuldu diyeti vs aksattım iyice allaha şükür düzelttik artık galiba babalık olayına biraz zor adapte oldu eşim. dünde kızımın 4.ay aşıları vardı tüm gün ve gece mahvolduk. bu arada kilo olarak allahtan almamışım da vermemişimde. hala 69,4 teyim. dikkat etmedim gerçi hiç yediklerime içtiklerime spor da yapmadım ama heralde moral bozukluğuyla almamışım. bugün tekrar başlıyorum. ve gerçektende azimliyim. şubatta okula başlayacağım ozamana kadar en azından 63 olmalıyım ki eski kıyafetlerime girebileyim. boy ve yaştan bahsetmişsiniz benim boyum 1,65 yaşım 34 galiba en yaşlınız benim. ayrıca hipotiroid yani haşimato hastasıyım benim kilo vermem bu sebepten biraz zorluyor malum metabolizma çok yavaş çalışıyor bu hafta doktora gittim ilacın dozajını ayarladı. hergün uğrayacağım söz :)
bu arada yaşım 25 boyum 1,64 kilom 58,900 59 diyelim hedefim şimdilik 55 sonra 50 ye kadar yolu var :)
bu arada yaşım 25 boyum 1,64 kilom 58,900 59 diyelim hedefim şimdilik 55 sonra 50 ye kadar yolu var :)
Günaydın arkadaslar bugün 70.7 yerimde sayyorum bi iki gündür. Spor hic yapamaz oldum
Gunaydin canim sikma canini yavasta olsa gidecek kilolar spor bende yapamiyom bazen benim oglan cok huysuz oldu ama yinede mekik cekmeye calisiyorum
Cnm benim oglanda cok huysuz dis cikariyo bide yurume cslisiyor artık tam dengedede degil surekli pesindeyiz seninki kac aylikti cnm cok fark yok sanki aralarinda.
Benimki 8 aylik canim benimkide ust disler cikacak heralde gecede 10 kere kalkiyo uyumuyo evin icinde dolaniyoruz uyuyo yatagina koyuyom yine uyaniyo gunduz bile 1 saat anca uyuyo nasil dayaniyo anlamiyom allahtan gunduz cok huysuz olmuyo gece basliyo huysuzlugu
ooofff az önce kaşık kaşık nutella yedim iyimi.. 2 3 gündür tartılmıyorum ve kabızım yine 6sında 58,900 çıktım bakalım tuvalete çıktığım gün yine tartılırım ama dikkat edemiyorum yaa eski hırsımı istiyorum (başlangıç 26 ekim 61 kilo ama 20 gündür dikkat edemiyorum eşim izinde hala yaa) neyse yarın izinin son günü hadi bakalım sizin başarılarınızla hırslanırım inşallah yaza kadar 55 olmam lazım EN AZ 55..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?