2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Hosgeldin cnm .

hoş geldin UMUDUMVAR01 sorunlarınızı halletmene sevindim hangi ailede olmuyo ki böyle huzursuzluklar kafana takma. bende aynen devam ama dün akşam biraz kaçırdım bu sabah tartılmadım o yüzden ooff eşim işe başlasaydı o evde olunca herşey çok düzenli oluyo. ben ne güzel ayakta geçiştiriyodum yemekleri..

bu arada yaşım 25 boyum 1,64 kilom 58,900 59 diyelim hedefim şimdilik 55 sonra 50 ye kadar yolu var :)

bu arada yaşım 25 boyum 1,64 kilom 58,900 59 diyelim hedefim şimdilik 55 sonra 50 ye kadar yolu var :)

Cnm bence senin kilon suanda idesl 2-3kilo versen bile yeter ben 64-65kiloda olunca 38-40 beden giyyorum buda bnm icin cok iyi inşallah bu kilolarida görürüm. Bu sabah tartilamadim tartinin pili bitmiş dunden sinyal veriyodu zaten bi 71tartiyodu bi70.5 bakalım yarın kac cikicam.

slmm.. en kötüüü benimmmm galibaaa..
boy:170
kilo:85-86
ben galiba hiç zayflayamıycmmm. bu yaşta bu göbekleee hayata devmm edecmmm.
( yaza kadar zayıflamalıyımmm benn yaa.. ,

Selam arkadaşlar, bende geldim aranıza umarım herkes başarılarını yazmaya devam eder ki motive olalım. Birde herkesten ricam, tartı sonrası yeni kilomuzu yazarken parantez içinde diyet başlangıç tarihi ile başlangıç kilomuzu yazalım.ben tel ekranıma doğum yapıp kilo veren ünlülerin resmini koydum ki görüp görüp kendime geleyim.
Hayatında hiç 53 den fazla olmamış biri olarak şu anda;
Çocuk: 2
Boy : 1.63
Doğum öncesi : ilk bebekte 53 ikinci de 61((
Doğum kilosu : 76
Doğum sonrası : 69
An itibari ile 71((( hedefim 56-57 kg
Evde koşu bandım var sabah akşam 45dk yürücem, en azından bir kez 45 dk.
Bebeğim henüz 45 günlük olduğundan ciddi bir diyet yapamam ama bol su içiyorum, biberiye funda yaprağı, mate, yeşil çay ve çok çok az sinamekiden oluşan çaydan günde 2 kez içiyorum, akşamları yememeye gayret edicem.ölçülerimi yarın ölçüp yazıcam, lütfen kimse bağlantıyı koparmasın ve kilo değişimini muhakkak paylaşsın

Ben bu sabah abartmamak koşulu ile iyi bi kahv yaptım.sabah elma sirkeli ılık su içtim ardından yeşilçay. Sonra 50 dk hızlı tempo yürüdüm.arada bir portakal ve şimdi sebze yemeği ve bol salata yicem.bugün ilk günüm 71kiloyum. Haftaya Pazartesi yeniden tartılıcam hedef 1,5 kilo vermek, en azından şimdilik 60 lı rakamlar olsun

Of yaa bende kilo vermek istiyorum ama istemekle olmuyo değilmi.bebeğim 3,5 aylık ve emziriyorum hala sütüm de normal.acaba elma sirkesini denesemmi bende karar veremedim.tabi önce çikolataya veda etmem gerek.2,5 ay sonra işe başlıııcam,biaz incelsemhiç fena olmaz.EVDE SIKILIYORUM SIKILDIKÇADA ABUR CUBUR.BİRİ BANA DURRR DESİNNNN.

Son düzenleme:
Gunaydin canim sikma canini yavasta olsa gidecek kilolar spor bende yapamiyom bazen benim oglan cok huysuz oldu ama yinede mekik cekmeye calisiyorum

Cnm benim oglanda cok huysuz dis cikariyo bide yurume cslisiyor artık tam dengedede degil surekli pesindeyiz seninki kac aylikti cnm cok fark yok sanki aralarinda.

Cnm benim oglanda cok huysuz dis cikariyo bide yurume cslisiyor artık tam dengedede degil surekli pesindeyiz seninki kac aylikti cnm cok fark yok sanki aralarinda.

Benimki 8 aylik canim benimkide ust disler cikacak heralde gecede 10 kere kalkiyo uyumuyo evin icinde dolaniyoruz uyuyo yatagina koyuyom yine uyaniyo gunduz bile 1 saat anca uyuyo nasil dayaniyo anlamiyom allahtan gunduz cok huysuz olmuyo gece basliyo huysuzlugu

Allah yardımcımız olsun cnm benimkide 9 aylik usten 4.disini çıkarıyor öğleden sonra bakicida hep ayaginda uyyomus aksamda aynı seyi istiyo ya sallayarak yada emerek uyumak istiyor baxen yanimda yatiriyorum yoksa cok uykusuz kaliyorum.

ooofff az önce kaşık kaşık nutella yedim iyimi.. 2 3 gündür tartılmıyorum ve kabızım yine 6sında 58,900 çıktım bakalım tuvalete çıktığım gün yine tartılırım ama dikkat edemiyorum yaa eski hırsımı istiyorum (başlangıç 26 ekim 61 kilo ama 20 gündür dikkat edemiyorum eşim izinde hala yaa) neyse yarın izinin son günü hadi bakalım sizin başarılarınızla hırslanırım inşallah yaza kadar 55 olmam lazım EN AZ 55..

Cnm yanliz degilsin benee bugün okulda doğum günü vardi pasta yedim borek yedim aksam misafirim vardi onlarlada bi guzel yedim saat 10.30da patlamış Mısır yedim daha saymaya utanıyorum bu hafta kilo vermek yerine almazsam iyi biri banada dur desin((

Gunaydin kizlar dun okadar yememe tuvalete cikmamama ragmen 70.200 dun 71.700 dum tartimi bozuk diye kac kere tartildim hala inanamıyorum birazdan gene tartilcam inşallah bi yanlislik yoktur eger dogru ise ben bu hafta sonuna kadar 69lari gorurum artık 70li rskamlari gormek istemiyorum.

Selam kızlar, bugün ne durumdayız? Arkadaşlar hadi birbirimizi motive edelim çok istekli görmüyorum burayı((
Ben bugün öğle et menüsü yedim biraz lavaş yedim ama kötü sayılmadı, 17.30 gibi akşam yemeğimizi yedik, çorba içtim, suyunu dökerek ana öğünümü ve yağsız salatamı yedim, birazdanda bir saat yürüyüş yapıcam, siz ne alemdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…