2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Canim sende az yemissin ac dolasmaklada zayiflanilmiyo ki herseyden az az yemissin suyunu yesik cayini icmissin sen de benim gibi tatli asigisin :))

Cnm 3 haftadan fazla yaptim olculerimi almadim ama onceden 44beden giyiyordum simdi 40 42giyyorum bnm ust beden 40 alt beden 42.

çok gül inceldin öyleyse süpermiş. 1 hafta önce 38 benden pantolon 36 beden gömlek aldım ama bedenler kalıba göre değişiyo başka markanın pantolonu 40 olabiliyor mesela.. şu göbeğim pörtlemese süper olur..

Benim bulundugum yerde cok secme sansi yok kiyafet konusunda kimlik magzasi var dogru duzgun alışveriş yapabileceğim ve ben bu magzadaki hicbi 42beden pantolona sigamiyordun hatta daha önce aldigim 42beden giyemedigim pantolon üzerime biraz bol bile oldu inceldigimi burdanda anlıyorum. Bu arada sen cok iyisin kilon boyun bedenin ben senin yerinde olsam hiç kasmam valla korumaya gayret ederim kilomu.

Kizlar ya siz 38-40 bedenlerdesiniz ya ben napcam 44 beden hatta46 bile var offf cok hirslandim simdi
Ya bide benim oglanin huyu acayip degisti bir dk kucagimdan inmiyo birakip gittigim için olmali cok asiri agliyo ssesi boyundqn buyuk duzelirmi ya sinirlerim bozuldu icini ceke ceke uyuyo yazik daha 5 aylik

Ben yine dayanamadim tartildim iki gunde 200 gr vermisim aslinda az ama sanirim aksamki kisirdan oldu. Olsun abur cubur Yemedim icim rahat gunde 100 ayda 3000 gr eder o bile yeter inşallah

Ben yine dayanamadim tartildim iki gunde 200 gr vermisim aslinda az ama sanirim aksamki kisirdan oldu. Olsun abur cubur Yemedim icim rahat gunde 100 ayda 3000 gr eder o bile yeter inşallah

Yetmezmi cnm ya tabi yeter 3kg hic az değil.bebisinde insallah duzelir biran önce ayrilik çocukları çok etkiliyor.kim bakiyor bebegine.

Yetmezmi cnm ya tabi yeter 3kg hic az değil.bebisinde insallah duzelir biran önce ayrilik çocukları çok etkiliyor.kim bakiyor bebegine.
Alt komsum bakıyor canım yarim gun.
Valla ben zaten aylik 2 kg hedefledin haftada yarim kiloda rahat verilir sanirim zaten 3gundur aburcubur aklıma bile gelmiyo kosusturmaktan

kızlar ben bugünde tartılmadım yarın tam 1 hafta oluyo artık yarın tartılırım sabah 3 mil leslie de yaptım ooh.. özleceyat herkes kilomun normal olduğunu iyi göründüğümü daha kendiliğinden verebileceğimi söylüyor ama ben bu konuda inanılmaz takıntılıyım ve onlara siz beni hiç çıplak görmediniz diyorum benim asıl sorunum vücudumdaki sarkmalar.. evlenmeden 48 kiloydum ilk hamileliğimden önce 52 ikinciden öncede 58. şimdide 58 kiloyum evlendiğim kilomdan tam 10 kilo fazla.. bu yüzden bu halim beni çoook rahatsız ediyo. mavijiklet emin ol sen bizden daha hızlı vericeksin iş hayatı malum.. bebişin huysuzlanması çok normal o kendini bildiğinden beri senin kokuna senin yüzüne ve bütün ihtiyaçlarını senin gidermene alıştı.. sana biraz naz yapması onun hakkı.. pes etmeyelim lütfen kızlar.. sizi seviyorum..

kızlar ya ben sizi çok sevdim.. face den görüşsek nasıl olur.. ben antalyada yaşıyorum evlendiğimden beri yani 6 yıldır. ailem eşim dostum herkes ankarada ve benim burada tek bir arkadaşım komşum kimsem yok.. inanılmaz sıkılıyorum ve bu aralar ciddi bunalımdayım.. kapımı bi çalan olsun bi kahve içip sohbet edelim istiyorum ama yok çıldırıcam.

Son düzenleme:
Ayy cnn ya bendw burdaki arkadaskara cok alıştım valla bigun girmeseniz merak ediyorum cnm seni çok iyi anlıyorum bizde eşimin isi sebebiyle cok sık yer degistiriyiruz ve her gittiğim yerde ayni problemkeri yasiyoruz yanlizkik cok kotu bi duygu helede çocuk buguyupte arkadas istedigi arkadaskari ile oynamak istediginde kizim ama kimseyi daha tanimiyoruz demek insani cok üzüyor.

Yakin olsak hergun gelirdim kahveyi cok seviyorum :) ben dogdugum buyudugum yere atandim bi cikamadim bu sehirden cok sıkıldım :)

Sabah yagsiz patates kizartmasi yedim tefal actifryda biraz peynir ve bal. Oglen aksamdan kisir vardi bikac kasik aldim. Arada portakal mandalina incir ceviz falan bes bucukta biraz eriste yedim yatacagimda sut icerim bugun cok az yemisim ins sutum etkilenmez yemek yemeye vaktim yok inanirmisiniz. Ne demisler bir cocuk hic cocuk iki cocuk çok çocuk :)

Kizlar ben bugun normal iki yumurtali ekmeksiz kahvalti ettim.oglen 2de dolma yedim ölçüsü baya bi kacti ama napiyim cok seviyorum aksamda pirasa yemegi yedim 3litre suyu ben düzenli hergun içiyorum yesil cayida oyle.damlasu ahbelinda nerelerdesiniz.

Canim burdayim demeye yuzum yok sabah bogaca yumurta yedim sabah dedigimde oglen 12 arada cicibebe yedim :)) 4-5 tane aksam corba salata ve yine pogaca yedim ustune bide kazan dibi yedim spor yok su icmek yok yesil cay yok ( valla benim motivasyon yerlerde ya

Cnm hemen koyverme kendini bugünü diyet tarihinden sil ve yarin sabah silkinerek yeniden basla zayifladigini istediğin kıyafetleri girdiğini seni gorenlerin nekadar zayifladigini soylediklerini dusun hangisi seni daha çok mutlu eder yedigin pasta borekmi yosa zayiflamaktan duyacagin hazmi ben boyle yapmaya çalışıyorum.

Dogru soyluyon valla ama ne bilim ya bi anim bi animi tutmaz oldu kendimi bi mekik cekerken buluyorum bi pogaca yaparken :))

Gunaydin kızlar güzel ve ölçülü bi kahvalti gune basladim ama bugun ve yarin okulda yerli mali haftasi kutlamalari var nefsimle imtihanim olacak insallah çok abartmadan atlatsbilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…