2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Helal olsun canim ne demek estagfurullah ben yanlis anlamisim demek ki. neyse sorun yoksa yola devam :))

oooo 500 ve 900 gr çok kıskandım arkadaşlar tamamdır yarın sabah tartılıp kendimi tutuyorum.. çook kıskandım sizi neden haftalar boşa geçsin ki dimi ama

Kizlar sizi tebrik ediyorum darısı başıma ama ben 4-5 gündür tuvalete çıkamadım bu sabah 69.7 geldim bide bunun üstüne bugün acayip yedim malum yerli malı heralde bu hafta hic veremedim yarın da gezmeye gidicem ordada yerim ohhh ne güzel kilolar gidecegine gelecek heralde

Canim kaciyor arada ya yarinida atlat sonra devam et bizde hafta sonu arkadaslardayiz yatili hatta suan yoldayiz mecbur yiyecem cunku cokta kasmak istemiyorum onlarin yaninda kendimi

Canim kaciyor arada ya yarinida atlat sonra devam et bizde hafta sonu arkadaslardayiz yatili hatta suan yoldayiz mecbur yiyecem cunku cokta kasmak istemiyorum onlarin yaninda kendimi

Kasilmiyo cnm ya helede gezmede ne yspalim bu haftada ben vermeyim zaten fena halde kabizim bi ciksam rahat bi kilo gitcek sanki ama hic tam anlamıyla cikamiyorumki

Kasilmiyo cnm ya helede gezmede ne yspalim bu haftada ben vermeyim zaten fena halde kabizim bi ciksam rahat bi kilo gitcek sanki ama hic tam anlamıyla cikamiyorumki

Canim gecen gun bende oyleydim mecburen kabizlik icin ilac ictim cok kotu bisey ya zaten kabizlik sorunu olanlar daha cok kilo sorunu yasiyo

Canim gunde 2 fincan yesilcay icince kabizlik falan kalmiyo bende icicemde oglum bi 6 ayini doldursun onu bekliyorum

Bu arada bugunde 100 gr verdim kizlar hic kacamak yapmiyorum srekli hareket halindeyim bol su iciyorum duzenli tuvalete ciktim fakat gunluk 100 gr gidiyor az gibi geliyor bana zor kilo veren birisiyim ama sanki cok zorlanacak gibi hissediyorum
Bu arada bugun günüm var umarim cok kacirmam kizlar ya bir haftalik emegimin bosa gittmesini istemem

Cnm ben yesilcay içiyorum duzenli bilinen butun seyleride yiyorum kayisi uzum erik incir vb hiç fayda etmiyor daha once kolonoskopi yapalim demisti dr ben bebegim küçük diye bi de korkudan yaptirmamistim bu gidişle bana gene dr yolu görünüyor gibi bu arada gunde 100 gr cok iyi bence ben 1haftadir bir gram bile veremedim.

Bu arada gununundede inşallah çok kacirmazsin ben hic dayanamıyorum bu hafta bnm boşa gitti almayim diye dua ettim ama sen bnm gibi olmazsin inşallah iraden galip gelir .

Anladim canim kolonoskobi cok kolay degil ama bi yapilsin sorun varsa cikar ortaya. Yesilcayi emzirirken onermiyor doktorlar fazlq icmiyorsun degilmi

Bu arada gununundede inşallah çok kacirmazsin ben hic dayanamıyorum bu hafta bnm boşa gitti almayim diye dua ettim ama sen bnm gibi olmazsin inşallah iraden galip gelir .
Umarim dedigin gibi olur yoksa bosa gider bir haftam. Ama oglden sonra yiyecegim icin birde aksam yemessem almam herhalde insallah

Anladim canim kolonoskobi cok kolay degil ama bi yapilsin sorun varsa cikar ortaya. Yesilcayi emzirirken onermiyor doktorlar fazlq icmiyorsun degilmi

Cnm ben iciyorum valla iki uc fincan benim oglum on aylık olucak artık bide kizlar bisey sorucam aci Çehre tohumu diye bisey varmış bağırsakları acayip calistiriyomus bi kere kullansam bebisime bisey olurmu acaba çok kötüyüm kızlar ya.

Kizlarr yetisin kizlarrrr bir haftalik yiyecegimi bi ogunde yedim gitti emeklerim vayyyy

Neyse 3ten sonra sudan baska bisey koymadim agzima ins. Almamisimdir fazla

Gunaydinnnnnn
Tam 200 gr daha vermisim kizlar ohhh be demekki 3ten sonra yemeyince vucut yyakiyo.meyve bile yiyemedim korkumdan bugunde verirsem 200daha bu haftayi 1kiloyla kapaticam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…