Asla öyle bişey yok damlasu senin bu şekilde düşünmene neden olduysam çok çok özür dilerim ama inan öyle bişey yok seni pas geçmek falan lütfen böyle düşünme. mesajmı göndermiştin gerçekten anlayamadım kaçırmış olmalıyım kusura bakma hakkını helal et..
Ahbelinda.........61
mavijiklet........72,1
ozleceyat .........69.6
Damlasu.....64.5....63.6
DAMLASU bana kırgın mısın yoksa hala
Tebrik ederim hedefine ulasmana cok sevindim alkis alkis alkis :))))tamam hallettim :)
ben bugünde 100 gr vermişim bu hafta için hedeflediğim 500grma bugün ulaştım. pazartesiye kadar bi 500 daha versem keşke :)
Tebrik ederim hedefine ulasmana cok sevindim alkis alkis alkis :))))
Kizlar sizi tebrik ediyorum darısı başıma ama ben 4-5 gündür tuvalete çıkamadım bu sabah 69.7 geldim bide bunun üstüne bugün acayip yedim malum yerli malı heralde bu hafta hic veremedim yarın da gezmeye gidicem ordada yerim ohhh ne güzel kilolar gidecegine gelecek heralde
Canim kaciyor arada ya yarinida atlat sonra devam et bizde hafta sonu arkadaslardayiz yatili hatta suan yoldayiz mecbur yiyecem cunku cokta kasmak istemiyorum onlarin yaninda kendimi
Kasilmiyo cnm ya helede gezmede ne yspalim bu haftada ben vermeyim zaten fena halde kabizim bi ciksam rahat bi kilo gitcek sanki ama hic tam anlamıyla cikamiyorumki
Canim gunde 2 fincan yesilcay icince kabizlik falan kalmiyo bende icicemde oglum bi 6 ayini doldursun onu bekliyorumKasilmiyo cnm ya helede gezmede ne yspalim bu haftada ben vermeyim zaten fena halde kabizim bi ciksam rahat bi kilo gitcek sanki ama hic tam anlamıyla cikamiyorumki
Canim gunde 2 fincan yesilcay icince kabizlik falan kalmiyo bende icicemde oglum bi 6 ayini doldursun onu bekliyorum
Bu arada bugunde 100 gr verdim kizlar hic kacamak yapmiyorum srekli hareket halindeyim bol su iciyorum duzenli tuvalete ciktim fakat gunluk 100 gr gidiyor az gibi geliyor bana zor kilo veren birisiyim ama sanki cok zorlanacak gibi hissediyorum
Bu arada bugun günüm var umarim cok kacirmam kizlar ya bir haftalik emegimin bosa gittmesini istemem
Canim gunde 2 fincan yesilcay icince kabizlik falan kalmiyo bende icicemde oglum bi 6 ayini doldursun onu bekliyorum
Bu arada bugunde 100 gr verdim kizlar hic kacamak yapmiyorum srekli hareket halindeyim bol su iciyorum duzenli tuvalete ciktim fakat gunluk 100 gr gidiyor az gibi geliyor bana zor kilo veren birisiyim ama sanki cok zorlanacak gibi hissediyorum
Bu arada bugun günüm var umarim cok kacirmam kizlar ya bir haftalik emegimin bosa gittmesini istemem
Anladim canim kolonoskobi cok kolay degil ama bi yapilsin sorun varsa cikar ortaya. Yesilcayi emzirirken onermiyor doktorlar fazlq icmiyorsun degilmiCnm ben yesilcay içiyorum duzenli bilinen butun seyleride yiyorum kayisi uzum erik incir vb hiç fayda etmiyor daha once kolonoskopi yapalim demisti dr ben bebegim küçük diye bi de korkudan yaptirmamistim bu gidişle bana gene dr yolu görünüyor gibi bu arada gunde 100 gr cok iyi bence ben 1haftadir bir gram bile veremedim.
Umarim dedigin gibi olur yoksa bosa gider bir haftam. Ama oglden sonra yiyecegim icin birde aksam yemessem almam herhalde insallahBu arada gununundede inşallah çok kacirmazsin ben hic dayanamıyorum bu hafta bnm boşa gitti almayim diye dua ettim ama sen bnm gibi olmazsin inşallah iraden galip gelir .
Anladim canim kolonoskobi cok kolay degil ama bi yapilsin sorun varsa cikar ortaya. Yesilcayi emzirirken onermiyor doktorlar fazlq icmiyorsun degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?