Oyyy oyyy oyyyy supersin valla senin hirsindan azcik bana gondersene yaaa dun bende sabah bi portakal yedim aksam patates salatasi 1 dilim ekmek peynir falan yedim 1 bardak su bile icemedim hafta sonundan sonra dun cok kotuydum bulanti kusma falan vardi bugun iyiyim cok sukur hic yememekte metabolizmayi yavaslatiyo
Bugün tartıldım sonunda 12 aralıkta 58,700 çıkmıştım. tam 12 gün sonra 59,300 belliydi böyle olacağı çünkü hem dikkat etmedim hemde çok çok tatlı yedim.. işin sırrı günlük tartılmakta sanırım çünkü haftada tartılınca amaan yiyim daha tartılmaya 5 gün var 3 gün var son gün dikkat ederim falan diyorum artık hergün tartılıcam eskisi gibi 100 gr 200 gr derken yeniden hırslanırım sanırım.. böyle işte bi de tuvalete çıksam. oofff
mavijiklet seni kutlarım haftada 1 kilo müthiş bi sonuç benim bu haftaki hedefim tekrar 58,700 görmek bu hafta bunun için uğraşıcam. bakalım leslie yapabilecekmiyim.
canım geçmiş olsun hastamısın yoksa hamilemi? :)
Guzel abarttik ama mustahak bize bende hergun tartilinca stres oluyom yaa veremeyince canim sikiliyo haftafda 200 gr versem bile seviniyom verdim diye. Bide biseybsorcam lesliyi o koca popolu teyzeylemi yapiyon :)) ben bazen aciyom o kadin cikinca hevesim kaciyo
Merhaba arkadaşlar...Bende emzirdiğim için kalori sepeti ile diyet yapıyorum gerçekten faydalı bende bir ayda 6 kilo verdim emzirdiğim için daha fazla kalori yakıyorum vede bu aralar çok yapamazsamda egzersizde yapıyorum evde, yürüşe çıkamıyorum havalar soğuk bebeğim var...87 den 81 düştüm...
bir ara bal+tarçın kürü yaptım şimdide elma sirkesi+bal kürü yapıyorum...
kızlar az önce yeni arkadaşın bahsettiği kalori sepeti ne üye oldum biraz kurcaladım ve çok beğendim tavsiye ederim. kilo boy hedef kilo hedef kilona ulaşmak istediğin tarihi falan yazıyosun o tarihe kadar hergün şu kadar kalori alırsan hedefine ulaşırsın diyo hergün yediklerini giriyosun aldığın koloriyi hesaplıyo ve uyarıyo ayrıca bilgilerini hergün ki kalori miktarını silmiyor kaydediyor ben beğendim tavsiye ederim bu arada yaptığınız sporları da yazıyosunuz aldığınız kaloriden düşüyo
Evet bende kaydoldum kalorisepetine bugun cok abarttim misafirlerim vardi aksam. Browni milfoy boregi ve kiymali borek yedim yuh neyse yarin dengelerim artik oldu bikere 2500 kalori almış oluyorum. Yarin ekmek yemem hhicbende birde tartilmayim moralim bozulmasın dimi :)
kızlar ayrıca kaç dk emzirdiğinizide yazıyosunuz onuda kaloriden düşüyo ben 50 dk yazdım 450 cal düştü. 50 dk oluyodur daha bile fazladır geceleri devamlı emzik niyetine emiyo çünkü
kızlar ayrıca kaç dk emzirdiğinizide yazıyosunuz onuda kaloriden düşüyo ben 50 dk yazdım 450 cal düştü. 50 dk oluyodur daha bile fazladır geceleri devamlı emzik niyetine emiyo çünkü
Ozleceyat nerdesin nerelere gittin gizli gizli neler yiyosun bakim girmedigine gore saldin iyice yerli mali haftasi da bitti sen tam dikkat etmeye baslayacakken kayboldun cabuk cik ortaya :))
Kalorisepeti harika bi uygulama. Isyerind bi arkadas cikolata ikram etti bi paketini yiycektim Nerdeyse sonra oraya yazdim 250 kaloriymis bende ucte birini yedim bu sayede :)
Bugun iyi gecti dun fazla kacrdigim icin baya dikkat ettim 10 gibi kahvalti yaptım aksam 5 gibide yemek yerim bitiririm bugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?