Gunaydinnnnnn
Tam 200 gr daha vermisim kizlar ohhh be demekki 3ten sonra yemeyince vucut yyakiyo.meyve bile yiyemedim korkumdan bugunde verirsem 200daha bu haftayi 1kiloyla kapaticam inşallah
Canlar supersiniz valla benim haftasonu felaket yarin tekrar basliyorum :))
Tam bir husran yasiyorum. Nasil oldu bende anlamadim sadece dun aksam yemeginu 8de yemek yedik ama yedigim uc tane tavuk kanat yedim ustune yarim dilim ekmege kaymak surdum yedim cok asiri yemedim ama sanirim gec yedigim icin oldu. Birde iki gundur tuvalete cikamiyorum birdaha o saate birakmiycam. Seviniyordum bi kilo vericem diye vere vere 400 gr vermisim hedefide tutturamadim neyse bu hafta daha dikkatli olucam
Canim ya hafta sonu felaketti dedim ya bide evde degildik fazla giremedim kabizlikla ilgili bence tedavi gormelisin kolonsoki zor bisey ama gerekiyosa yaptir hani bendede var sorun ama seninki daha kotuGünaydın kızlar busabah tuvalet sorynunu hallettim ve 68.7geldim yil basina kadar tam 68 olurum heralde damlasu ahbelinda siz nerelerdesiniz sizde durumlar nasıl.
Tam bir husran yasiyorum. Nasil oldu bende anlamadim sadece dun aksam yemeginu 8de yemek yedik ama yedigim uc tane tavuk kanat yedim ustune yarim dilim ekmege kaymak surdum yedim cok asiri yemedim ama sanirim gec yedigim icin oldu. Birde iki gundur tuvalete cikamiyorum birdaha o saate birakmiycam. Seviniyordum bi kilo vericem diye vere vere 400 gr vermisim hedefide tutturamadim neyse bu hafta daha dikkatli olucam
Valla cok kotu saldim ya offf belliydi zaten gorunce dayanamiyom bide surekli disarda yedik her yemekten sonra tatli faslida oldu ama yilbasina kadar kacamaksiz gececek insallahkızlaaarr konu sahibi olarak utanıyorum bunları yazarken ama kendimi öyle saldım ki anlatamam.. siteye bile giremedim 2 gündür suçluluk duygusundan.. mavijiklet süper gidiyosun çok kıskandım seni. akşam geç yiyip yattığında sabahki fazlalığın bağırsaklarında ve henüz hazmedilemeyen bir kısmının midede olduğunu düşünüyorum dert etme yani.. bu sabah yine elma sirkeli suyuma başladımhafif bi kahvaltı yaptım aslında çok da hafif değildi ama neyse. 3 gibi ıspanak yiycem 6 gibi meyve ve 8 de süt içicem. artık bu şekilde günümü programlıycam bakalım uyabilecekmiyim. Damlasu sanırım ikimiz fena saldık. şöyle bi silkelenme zamanı geldi
Canim ya bende oyle dusunuyorum tuvalete cikarsam bide aksam erken yersem yarinki durumu tekrar yazarim. Cumartesi ipimi koparmis gibi yedim dedim kesin geri aldim verdiklerimi. 3ten sonra yemedim birak almayi 200 gr bile vermisim. Ogkum 9 ayina bi gelsin zaten 3te 4te kesicem yemegi. Irademe cok sahip cikan bi insanim cok sukur kafama koydum artik yaza kardesimin dugunune kadar vericem hepsini inşallah. Icimden diyorum kizim bak yeme ver kilolari yersin ne istersen. :) saka maka 2 gardrop giysi olmuyor sirf onlar icin bile verilir bu kilolar :)kızlaaarr konu sahibi olarak utanıyorum bunları yazarken ama kendimi öyle saldım ki anlatamam.. siteye bile giremedim 2 gündür suçluluk duygusundan.. mavijiklet süper gidiyosun çok kıskandım seni. akşam geç yiyip yattığında sabahki fazlalığın bağırsaklarında ve henüz hazmedilemeyen bir kısmının midede olduğunu düşünüyorum dert etme yani.. bu sabah yine elma sirkeli suyuma başladımhafif bi kahvaltı yaptım aslında çok da hafif değildi ama neyse. 3 gibi ıspanak yiycem 6 gibi meyve ve 8 de süt içicem. artık bu şekilde günümü programlıycam bakalım uyabilecekmiyim. Damlasu sanırım ikimiz fena saldık. şöyle bi silkelenme zamanı geldi
Canim ya bende oyle dusunuyorum tuvalete cikarsam bide aksam erken yersem yarinki durumu tekrar yazarim. Cumartesi ipimi koparmis gibi yedim dedim kesin geri aldim verdiklerimi. 3ten sonra yemedim birak almayi 200 gr bile vermisim. Ogkum 9 ayina bi gelsin zaten 3te 4te kesicem yemegi. Irademe cok sahip cikan bi insanim cok sukur kafama koydum artik yaza kardesimin dugunune kadar vericem hepsini inşallah. Icimden diyorum kizim bak yeme ver kilolari yersin ne istersen. :) saka maka 2 gardrop giysi olmuyor sirf onlar icin bile verilir bu kilolar :)
Keske ilk basindan beri devam etseydim simdiye kadar 4-5 kilo vermistim
Valla cok kotu saldim ya offf belliydi zaten gorunce dayanamiyom bide surekli disarda yedik her yemekten sonra tatli faslida oldu ama yilbasina kadar kacamaksiz gececek insallah
Canim benim yemekle cok aram yoktur bana naaptiysa abur cuburlar tatlilar yapti onlari kesince hemen farkediyo. Aman cok aciktim gozum dondu olmuyo hic bende. Toksamda acsamda her halukarda tatliya cikolataya yer var midemde ha bide cipse3 den sonra yemediğin günmü çok kaçırmıştın? üstelik 200 gr verdin.. süper. ya ben az önce ıspanak pişerken çok acıktım tahin helvası peynir ve yarımdan biraz az ekmek yedim 2,30 da. akşam 6 gibi sadece meyve yiyip bitirsem sonrada acıkınca süt içsem çok kaçırmış olurmuyum bilmiyorum. bende kendimi motive etmeye çalışıyorum yaza kadar zayıfla bak ankraya gittiğinde herkes şaşırsın ne istersen giy bunun belinden yanlarım çıktı aman karnımı içime çekiyim yok korsemi giysem diye düşünme diyorum ama tuhaf bi şekilde yemek yerken çok keyif alıyorum ya offf en başındaki hırsımı istiyorum
Günaydın canlar dun sonunda tuvalete ciktim akşam dikkat ettim ve bol su bu hafta tam 1kg verdim çok şükür oh keyfim yerine geldi. Sabah ilk kalktigimda 71.3tum bir saat sonra 71.1 ciktim. Valla acayip hirslandim biri beni durdurmasin 60li rakamlari görmek istiyorum artık. Bide spor yapsam ne guzel olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?