Gunaydin kızlar güzel ve ölçülü bi kahvalti gune basladim ama bugun ve yarin okulda yerli mali haftasi kutlamalari var nefsimle imtihanim olacak insallah çok abartmadan atlatsbilirim.
Gunaydin canim senin kararligin seni durdurur merak etme. Bide yerli mali deyince kucuklugum aklima geldi unutmus gitmisim ben oyle bi haftamiz oldugunu heycanla biseyler gotururduk okula guzeldi :))
Evet cnm ya çocuklar çok heycanli ve mutlu oluyolar onlarin heycani banada yansiyo.nekadar kararliyim tartışılır simdiden dolma ve 3parca boregi götürdüm bile:))))
Oda güzelmiş en azindan dengede ya hep pogaca yapsaydin:)
Canım sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.. mükemmel bi tespit olmuş.. ya ben bugün de tartılmadım. eşimle sorunlarım var. akşam 9,30 da çok canım sıkkındı kendimi yemeğe verdim. bakalım bu akşam kendimi tutabilirsem yarın tartılırım bi cesaret. bugün daha leslie yapamadım vakitsizlikten. çok canım sıkılıyo bunalımdayım sanırım çünkü yıllardır simmmsiyah hatta mavi siyah olan saçlarımı kahve yapmak istiyorum hemde bu esmerlikle.. oooofff
Selam kizlar benim iyi gitti bugunde sabah haslanmis yumurta sut peynir zeytin bal ve iki dilim ekmek arada meyve oglen incir ceviz bir dilim kek meyve simdide kuru biber kavuruyorum yogurtla
yiycem
Canim ya gormemiştir belki bilerek olduğunu zannetmiyorum sakin biyerlere gitme kizarimha birAhbelinda bi sorun mu var bana cevap yazmamaya yemin mi ettin :)))) saka bi tarafa istemiyosan topigini kullanmam insallah buna cevap yazarsin
Ahbelinda bi sorun mu var bana cevap yazmamaya yemin mi ettin :)))) saka bi tarafa istemiyosan topigini kullanmam insallah buna cevap yazarsin
Canlar saolunda ne bilim surekli ben pas gecilince istenmedigimi dusunuyorum gecmis yazilara bakip gorebilirsiniz ben hepinizi cok sevdim ama ne bilim bi sorun varsada bi hatamiz olduysada bilmek isterim
Canlar saolunda ne bilim surekli ben pas gecilince istenmedigimi dusunuyorum gecmis yazilara bakip gorebilirsiniz ben hepinizi cok sevdim ama ne bilim bi sorun varsada bi hatamiz olduysada bilmek isterim
Ben bugun 200 gr daha vermisim
Ahbelinda sana ozel msj attim bak canim bi
baktım ama olmadı yapamadım canım mesaj attım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?