2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Gunaydin kızlar güzel ve ölçülü bi kahvalti gune basladim ama bugun ve yarin okulda yerli mali haftasi kutlamalari var nefsimle imtihanim olacak insallah çok abartmadan atlatsbilirim.

Gunaydin canim senin kararligin seni durdurur merak etme. Bide yerli mali deyince kucuklugum aklima geldi unutmus gitmisim ben oyle bi haftamiz oldugunu heycanla biseyler gotururduk okula guzeldi :))

Gunaydin canim senin kararligin seni durdurur merak etme. Bide yerli mali deyince kucuklugum aklima geldi unutmus gitmisim ben oyle bi haftamiz oldugunu heycanla biseyler gotururduk okula guzeldi :))

Evet cnm ya çocuklar çok heycanli ve mutlu oluyolar onlarin heycani banada yansiyo.nekadar kararliyim tartışılır simdiden dolma ve 3parca boregi götürdüm bile:))))

Evet cnm ya çocuklar çok heycanli ve mutlu oluyolar onlarin heycani banada yansiyo.nekadar kararliyim tartışılır simdiden dolma ve 3parca boregi götürdüm bile:))))

Oooooo afiyet bal seker olsun :))) Neyse ben dunu sildim ya diyet tarihimden sende bugunu silersin ya bide senin gozunun onunde ben olsam bende affetmez gotururdum :))))

Oda güzelmiş en azindan dengede ya hep pogaca yapsaydin:)

Canım sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.. mükemmel bi tespit olmuş.. ya ben bugün de tartılmadım. eşimle sorunlarım var. akşam 9,30 da çok canım sıkkındı kendimi yemeğe verdim. bakalım bu akşam kendimi tutabilirsem yarın tartılırım bi cesaret. bugün daha leslie yapamadım vakitsizlikten. çok canım sıkılıyo bunalımdayım sanırım çünkü yıllardır simmmsiyah hatta mavi siyah olan saçlarımı kahve yapmak istiyorum hemde bu esmerlikle.. oooofff

Bu arada sabah peynirle biraz ekmek yedim canım başka bişey istemedi hatta acıkmadım bile akşamki kaçamaktan sonra. 2 de tavuk çorbası ve biraz fazlaca ekmek yedim.. birazdan kahve içicem sütsüz ve şekersiz mmm bayılıyorum tadına.. 5 gibi de bi türlü bitmeyen tavuk çorbamdan yerseeemmm umarım akşam acıkmam..

Bu kadar sikintinin arasinda gulmene vesile olduysak ne mutlu bize. Insallah sorunlarinizi bir an once cozersiniz

Selam kizlar benim iyi gitti bugunde sabah haslanmis yumurta sut peynir zeytin bal ve iki dilim ekmek arada meyve oglen incir ceviz bir dilim kek meyve simdide kuru biber kavuruyorum yogurtla
yiycem

Selam kizlar benim iyi gitti bugunde sabah haslanmis yumurta sut peynir zeytin bal ve iki dilim ekmek arada meyve oglen incir ceviz bir dilim kek meyve simdide kuru biber kavuruyorum yogurtla
yiycem

ne güzel. bende şu ana kadar gayet iyiyim şu anda kahve içiyorum az önce yine şekerim düştü Allahtan evde abur cubur yoktu. 3 tanu kayısı yetti valla. acıkırsam azcık daha tavuk çorbası yerim 6dan sonra acıkırsam belki cacık falan yaparım yada en iyisi süt. doyuruyo en azından.. öpüldünüzzz

Ahbelinda bi sorun mu var bana cevap yazmamaya yemin mi ettin :)))) saka bi tarafa istemiyosan topigini kullanmam insallah buna cevap yazarsin

Esim yine nutella almis ya.adam sinirediyo beni bende sabah olcuyu kacirmadan iki tatli kasigi yedim yemessem aklim kalicak cunku. Biz ucumuz koca kavonozubir haftada bitiriyoruz cok seviyoruz ama artik durdedim bugun itibariyle :)

Canlar saolunda ne bilim surekli ben pas gecilince istenmedigimi dusunuyorum gecmis yazilara bakip gorebilirsiniz ben hepinizi cok sevdim ama ne bilim bi sorun varsada bi hatamiz olduysada bilmek isterim

Kizlar bende bugun yumurta peynir zeytin kuru üzüm badem oglen 3parca patatesli börek 3 tane kuru dolma 2 küçük kurabiye yedim aksamda bir kase mercimek corbasi bir tabak pirasa iki catal revani yedim su ve yesilcay olayi iyi bende ama diğerleri çok abartili oldu yarinda yerli mali kutlamasi var yandim ben bu hafta gozum gorunce dayanamıyorum da

Canlar saolunda ne bilim surekli ben pas gecilince istenmedigimi dusunuyorum gecmis yazilara bakip gorebilirsiniz ben hepinizi cok sevdim ama ne bilim bi sorun varsada bi hatamiz olduysada bilmek isterim

Hic sanmıyorum cnm ama tabi genede kendi cevap verir heralde sana bende telefon dan girdigim için bazı şeyleri kaciriyorum bazen sonradan görüyorum vw hala nasil begenecegimi ve begenileri nasıl gorecegimi kesfedemedim.

Gene kimsecikler yok nerdediniz kızlar kilolar ne durumda ben tartilmadim daha gerci dört gundur tuvalete cikmiyirum tartilmam heralde

Asla öyle bişey yok damlasu senin bu şekilde düşünmene neden olduysam çok çok özür dilerim ama inan öyle bişey yok seni pas geçmek falan lütfen böyle düşünme. mesajmı göndermiştin gerçekten anlayamadım kaçırmış olmalıyım kusura bakma hakkını helal et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…