2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

vee sadece dün almam gereken kaloriyi geçmedim 6 dan sonrada süt içtim havuç yedim ekmek yedim bide :) ve ona rağmen bu sabah 58,500 bakalım 1 hafta sonra 57 yi görmem lazım yeni hedefim budur :)))

vee sadece dün almam gereken kaloriyi geçmedim 6 dan sonrada süt içtim havuç yedim ekmek yedim bide :) ve ona rağmen bu sabah 58,500 bakalım 1 hafta sonra 57 yi görmem lazım yeni hedefim budur :)))

Cnm tebrik ederim ama inan resumlerinde hiçte kilolu gorunmuyosun hatta fistik gibisin darisi basima insallah bende verebilirim su kilolarimi yaa.bu sabah 68.8 geldim bende.

Cnm tebrik ederim ama inan resumlerinde hiçte kilolu gorunmuyosun hatta fistik gibisin darisi basima insallah bende verebilirim su kilolarimi yaa.bu sabah 68.8 geldim bende.

giyinince idare ediyo evet ama 52 olmak istiyorum.. başlangıç kilon kaçtı canım.. iltifatın için teşekkür ederim bi de eşimden duysam ooff.

giyinince idare ediyo evet ama 52 olmak istiyorum.. başlangıç kilon kaçtı canım.. iltifatın için teşekkür ederim bi de eşimden duysam ooff.

Cnm esleri çok takmiyacaksin evlendikten sonra odunlasmayan erkek pek görmedim:) cnm ben 30 ekim de76kiloyla baslamistim allaha Şükür epeyi bi verdim ama bende 65 falan olmak istiyorum ideal kilom 60-58

ben 87.8 ile başladım günde 3 lt su içiyorum kalori sepetinle sayım yapıyorum, almam gereken kaloriyi alıp daha sonra emzirmeyi sadece düşüyorum...5-10 kalori üste çıktığımda oluyo yada annemlere gittiğimde kalorimi 300 vs geçiyorum ama yinede pes etmedim.başlarda evde basit kalça ve göbek egzersizleri yapıyordum ama bu aralar yapamıyorum...başladığım ilk haftadan beri her hafta 1 kilo kaybediyorum ve sabahları aç karnına pijamalarımı değiştiriken giyinmeden tartılıyorum...ilk zamanlar bal tarçın kürümü yaptım ve 1 haftadırda elma sirkesi+bal kürümü yapıyorum...arada hegün değil ama gün aşırı bir bardak yeşil çayımı içiyorum...ara öğünlerim leblebi beyaz yada sarı kalorisi bayaga düşük...bazen rezene öğleyin içiyorum sütüm olsun diye...medine hurması kuru üzüm muz badem fındık bunlardan abartmadan sayıyla yiyorum...öğleyinde akşamdan yemek kaldıysa onu yoksa bir kase kaymaksız yoğurt yiyorum hemde sütüme katkısı oluyo...akşamları meyvemi bile sayıyla yiyiorum... şuandada sabahları 80,4 kilo geliyorum ...ahbelinda sormak istediğin başka şeyler varsa cevaplarım..hepimize bolzayıflamalar...

Son düzenleme:
Dayanamadim sabah tartildim 70.7 geldim. Bide tuvalete ciksam baya farkedecek. Ayrica bugun anneme ragmen abartmadim almam gereken kalori günlük 1650 kadar fakat ben 1400 alip emzirmeyi dusuyorum

kızlar günaydın 58,300 200 daha gitmiş.. motive olmanın sırrı 2 gün sabradip azcık kilo vermekmiş demekki.. siz naptınız..

kızlar günaydın 58,300 200 daha gitmiş.. motive olmanın sırrı 2 gün sabradip azcık kilo vermekmiş demekki.. siz naptınız..
Tebrik ederim canim.
Bende 100gr gitmis 70.600 olmusum ama 4 ggundurtuvalete cikamadigimi dusunursek iyi bile gitmis. Yarinki bildirimi tuvalete cikarsam yazicam. Aksam canim pizza istemisti yememistim sabah yerim diye. Simdi dipfrizde hazir pizza vardi birini yedim yarim saat once :)

ooohh afiyet olsun... 4 gündür tuvalete çıkmıyosan enn azz yarım kilo gider kendimden biliyorum.. 100 gr hiç az değil ayda 3 kilo yapar daha ne olsun.

zayıflamak isteyen biri zayıfladım diyenle karşılaşıcak da soracak şey bitecek.. nerde görülmüş :) şimdi akşamları en fazla meyve mi yiyosun yoksa yemekte yiyomusun. bi de en geç kaçta yiyosun veee emzirmeyi kaç dk olarak yazıyosun veee bebişin kaç aylık? benim 1080 cal almam lazım ama yarısından fazlasını kahvaltıda dolduruyorum. dün sadece kahvaltı yaptım canım sıkkındı akşam yemedim öğlende yemedim sadece yatmadan süt içtim emzirmeyide çıkınca bişey kalmadı ama eski motivasyonumu kazanmış durumdayım DAMLASUU nerdesin neler yiyosun bakiiim bizden gizli :))

aksamlari saat en gec6da yiyorum ve kalorime uygun ne pisirdiysem onu yiyorum...her aksam meyve yemiyorumki ben bazan meyve bazende ya normal cay yada bitki cayi yapiyorum...eger kalorim kalirsA daha meyvede yiyorum...bebegim6 aylik benim oglum cok emiyo ama ek gida alsada ben ilk onceleri 60 dk simdi 45 dk tatlim...hic yememezlik yapma oyle sutun kesilir...

Kizlar gunaydin dun 70.6 bugun 70.9 offf dun 6dan sonrada hic biseyyemedim sanirimbagirsaklarimda biriktiler iyice bugun bi çaresine bakmam lazim. Yediklerinde dun sabah kucuk boy pizza aksam bi lavasa tavuk durum. Bi mandalina bi nar kızlar koca gun sadece bunlari yedim
Sanirim 70 in altina uzun bi sure dusemiycem offff

Kizlar hafta sonu dunyalari yedim geldim :)))
hoş geldin ne yersen ye yine gel :))

e düşünsene günlerdir yediklerin hala bağırsaklarında.. form çayı ya da sinameki iç.. ben dün 58,3 bugün de 58,3 dün tuvalete çıkmadım heralde ondan..

kızlar nerelerdesiniz? ben bugün 58,5 geldim tuvalete çıkabilsem.. siz naptınız?? damlasuuu bırak artık çatalı kaşığı bak bugün son yeni yıla tartıdaki yeni rakamlarla giriyoruz kızlar özleceyat mavijiklet oğluşum herkese mutlu hayırlı yıllar

Bende 70.7 geldim bugun.bu hafta 70e inmem lazim Sanada mutlu yillar canim

Canimm ya bi birakabilsem ama saldim iyice . Pazartesi gunu tekrar baslaycam spor#az yeme#bol su :)))

Ahbelinda.........61

mavijiklet........72,1.........71,1.......70.7

ozleceyat .........69.6

Damlasu.....64.5....63.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…