- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Cnm msj attim sanaLinkmi verelim :))) canlar siz neyden bahsediyosunuz biriniz diyo onay verin biriniz diyo link verin ben daha ozelden mesaj atamiyom :)))) siz neler istiyosunuz cahillik iste :)
kızlar ben kalorisepetine yaptığım işleride yazıyorum ev süpürmek silmek falan sizde yazın ben şu ana kadar 900 kalori aldım
niye yanlizsin arkadasinmi yok? Yoksa esinle bi sorunmu varyardım edin bana yaa. akşama kadar süper geldim 6 dan sonra öyle bi abur cubur yedim ki hesabı yok yani. şiu an kendimden nefret ediyorum. gündüz iş güç çok aramıyorum akşam iş bitip oturunca yalnızlıktan veriyorum kendimi yemeğe.. bu asosyalliğime nasıl çözüm bulabilirim tek 1 arkadaş ya 1 tane allahım nolur
Watsaptan goruselim istersenyardım edin bana yaa. akşama kadar süper geldim 6 dan sonra öyle bi abur cubur yedim ki hesabı yok yani. şu an kendimden nefret ediyorum. gündüz iş güç çok aramıyorum akşam iş bitip oturunca yalnızlıktan veriyorum kendimi yemeğe.. bu asosyalliğime nasıl çözüm bulabilirim tek 1 arkadaş ya 1 tane allahım nolur
ben onların fazla etkisi olacağını düşünmüyorum bence emzrimeyi bile günlük kalorini aşmadan düş ben öyle zayıfladım canım...sen bilirsindekızlar ben kalorisepetine yaptığım işleride yazıyorum ev süpürmek silmek falan sizde yazın ben şu ana kadar 900 kalori aldım
niye yanlizsin arkadasinmi yok? Yoksa esinle bi sorunmu var
Watsaptan goruselim istersen
ben onların fazla etkisi olacağını düşünmüyorum bence emzrimeyi bile günlük kalorini aşmadan düş ben öyle zayıfladım canım...sen bilirsinde
hiç arkadaşım komşum kimse yok eşimin de bi anı bi anını tutmuyo.. akşam geldi 6 da yemek yedi uyudu 11 de biz uyuycamız zaman kalktı biz yattık o oturdu akşama kadar bebek kucağımda iki çocukla yalnızım çıldırıyorum ama eşim beni anlamıyo anlamak istemiyo ben söylendikçe daha beter oluyo öyle yani.. biraz çocuğu al dinleniyim diyorum senin yorgunluğun 1 sene ben yıllardır çalışıyorum falan gibi saçmalıyo yani onada derdimi anlatamıyorum öyle işte.. kaynanama 20 gün önce gel küçüğü sana bırakıp bi çarşıya gidiyim çok bunaldım dedim işte 20 gün oldu.. çarşıya gidip 2 mağaza gezmem için bi çok kişinin gönlünü yapmam gerekiyor.. bu hale geldiğime inanamıyorum..
Canim ya neden komsun yok iyi bir komsun bi arkadasin olsa kimseye ihtiyacin olmuyo ne kocaya ne kaynanaya. 2 çocukla evden cikamayinca insan bunaliyo cok iyi anlıyorum seni. Ise kendimi zor attim. Ayni koca ve kaynanadan bide bende var
ben onların fazla etkisi olacağını düşünmüyorum bence emzrimeyi bile günlük kalorini aşmadan düş ben öyle zayıfladım canım...sen bilirsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?