2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Kizlar isimlerimiz uzerine tıklayarak gelen seçeneklerden ozel msj atabilirsinizz zannimca

kızlar ben kalorisepetine yaptığım işleride yazıyorum ev süpürmek silmek falan sizde yazın ben şu ana kadar 900 kalori aldım

kızlar ben kalorisepetine yaptığım işleride yazıyorum ev süpürmek silmek falan sizde yazın ben şu ana kadar 900 kalori aldım

Bende akşam yemegimi yedim ekmeksiz bugun 1150 kaloriyle gunubitiriyorum aksamda meyve yerim 8-9gibi. Bugunde bitti sukur

Kizlar ya uykusuzluktan olecem. Bugun çarşıya inmistim çizme aldim vizon renk magazada dosyami unutmusum yarin gidip almam lazim çok dalginim offf

Kizlar ben dun cok iyiydim ya bugun bayabi abarttim emzirmeyi isleri falan dusnemis halim 1650 kalori dun ne guzel 1250 falandim valla bende bu istah varken zor zayiflarim neguzel gidiyodum halbuki

yardım edin bana yaa. akşama kadar süper geldim 6 dan sonra öyle bi abur cubur yedim ki hesabı yok yani. şu an kendimden nefret ediyorum. gündüz iş güç çok aramıyorum akşam iş bitip oturunca yalnızlıktan veriyorum kendimi yemeğe.. bu asosyalliğime nasıl çözüm bulabilirim tek 1 arkadaş ya 1 tane allahım nolur

niye yanlizsin arkadasinmi yok? Yoksa esinle bi sorunmu var

Ne güzel 6da bitirdim yemegi ama sonra bi kase tavuk corbasiyla2 kurabiye yedim 1500 kalorim olmus bugun neyse yarin daha dikkatli olucam

Watsaptan goruselim istersen

ben onların fazla etkisi olacağını düşünmüyorum bence emzrimeyi bile günlük kalorini aşmadan düş ben öyle zayıfladım canım...sen bilirsinde

niye yanlizsin arkadasinmi yok? Yoksa esinle bi sorunmu var

hiç arkadaşım komşum kimse yok eşimin de bi anı bi anını tutmuyo.. akşam geldi 6 da yemek yedi uyudu 11 de biz uyuycamız zaman kalktı biz yattık o oturdu akşama kadar bebek kucağımda iki çocukla yalnızım çıldırıyorum ama eşim beni anlamıyo anlamak istemiyo ben söylendikçe daha beter oluyo öyle yani.. biraz çocuğu al dinleniyim diyorum senin yorgunluğun 1 sene ben yıllardır çalışıyorum falan gibi saçmalıyo yani onada derdimi anlatamıyorum öyle işte.. kaynanama 20 gün önce gel küçüğü sana bırakıp bi çarşıya gidiyim çok bunaldım dedim işte 20 gün oldu.. çarşıya gidip 2 mağaza gezmem için bi çok kişinin gönlünü yapmam gerekiyor.. bu hale geldiğime inanamıyorum..

Watsaptan goruselim istersen

o ne ki

ben onların fazla etkisi olacağını düşünmüyorum bence emzrimeyi bile günlük kalorini aşmadan düş ben öyle zayıfladım canım...sen bilirsinde

çok haklısın aslında ama sütüm azalırsa iyice zaten mama veriyorum arada

Son düzenleme:

Canim ya neden komsun yok iyi bir komsun bi arkadasin olsa kimseye ihtiyacin olmuyo ne kocaya ne kaynanaya. 2 çocukla evden cikamayinca insan bunaliyo cok iyi anlıyorum seni. Ise kendimi zor attim. Ayni koca ve kaynanadan bide bende var

Canim ya neden komsun yok iyi bir komsun bi arkadasin olsa kimseye ihtiyacin olmuyo ne kocaya ne kaynanaya. 2 çocukla evden cikamayinca insan bunaliyo cok iyi anlıyorum seni. Ise kendimi zor attim. Ayni koca ve kaynanadan bide bende var

Komşularımın hepsi 60 lı yaşlarda öyle görünce meraba meraba. arkadaşım olsa şöyle oturup iki muhabbet etsem herşeyi anlatabilsem atıcam bütün sıkıntımı ama hiç dışarı bile çıkamıyorum balkona bile sadece çamaşır asmaya yani.. evin yakınında 3 tane lise var eşim beni liseli çocuklardan bile kıskanıyo inanabiliyomusun

bugün almam gereken kalori 1300 idi. ama beeen 1145 le bitiriyoruuum hemde emzirmeyi bile çıkarmadım.. bugün geçtiya artık böyle giderim inşallaaahh..

Azcık anlatsana nası zayıfladın mesela hiç fazla kalori aldın mı ilk hafta kaç kilo gitti falan biraz motive olalım

tabiki benimde arada kacamaklarim oldu bu da hep anneme gidince oluyo ;-) ama sk sk olmadi tabiki.gunde 3 lt su iciyorum ve yaptigim kurler oldu...suan telden hizli cvp yazdim ayrintili yarin anlatirim...ii geceler...

Ya kızlar ben valla iyice saldim ne diyet ne spor hic Şevkim kalmadı surekli bişeyler yiyesim var çok mutsuzum bu durumdan ya inşallah verdigim kilolari geri almam.

Ben 3 gundur tuvalete cikamadim tartilmadim o yuzden 2 gundurde altidan once yiyorum yemegimi saolsu lar komsular dolduruyolar midemi aksam aksam ama abartmiyorum yinede bu hafta veremrm gibi simdide anneme gidiyorum verdigimi almasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…