2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

evet birdaha kacamak yok

72.500 grdim canim su anda 71.800 olmusum neyse bundan sonra daha dikkatli olucam

bugün sabah tartıldım 69,9 çıktım inanamıyorum ya verdiğim kiloyu geri almışım nerdeyse tabi dikkat etmezsem sporu bırakırsam olacağı buydu ne güzel 69,2 ydim. neyse acısını çıkaracağım kızlar cumaya kadar o tartıda 68li rakamları göreceğim

İnşallah cnm bende pazargun 400gr fazla cikmistim hafta icinde inis cikislsr cok oluyo.

işte bize lazım olan bu hırs. ben hiç bu kadar hırs yapmamıştım akşam atıştırmaları olmadan yaşanmaz sanıyodum demekki. bende kendime hedef koyuyorum bugün 59,300 çıktım perşembe sabah 58 leri görmem lazım ayrıca arkadaş doğru söylüyor uyanınca hemen tartıldım bu sabah 59,700 çıktı o kadar üzüldümki biraz gezindim evi toparladım yiyip içmeden yarım saat kadar sonra tartıldığımda 59,300 çıktı.. artık biraz gezinip tartılırım

Kizlar 30 dk yuruyusumu yaptim aksam mekiklerimi cekecem duz mekik yan mekik ters mekik falan filan sizin yaptiginiz egzersizler neler bide kosu bandiyla yuruyen varsa hangi hizda ne kadar yuruyo

Kizlar 30 dk yuruyusumu yaptim aksam mekiklerimi cekecem duz mekik yan mekik ters mekik falan filan sizin yaptiginiz egzersizler neler bide kosu bandiyla yuruyen varsa hangi hizda ne kadar yuruyo

ben bugün 20 normal mekik çektim 15 dk bisiklete bineceğm. yürüyüş bandını akşam eşim gelince kullanacam. ben 20 dk kadar yürüyorum 5,5 hızında 100 kalori yakıyorum :) göstergeler öyle diyor tabi her yürüyüş bandının hızı farklıymış

Ben 4.5 te yuruyorum bazen 5 e cikartiyorum ama cok kalamiyorum acaba yeni basladigim icinmi bilemedim bide ben tutunmadan yuruyemiyorum :)

Ben 4.5 te yuruyorum bazen 5 e cikartiyorum ama cok kalamiyorum acaba yeni basladigim icinmi bilemedim bide ben tutunmadan yuruyemiyorum :)

canım bende tutunarak yürüyorum korkuyorum başım dönerse vs diye :) bence 4,5 gayet iyi daha yeni başlamışsın ben hamile kalmadan önce 6da bazen 6,5 a kadar çıkıyordum ama şimdi yok 5,5 gayet iyi benim için sonuçta yemekten kesemiyorum kızım için :) peki kaç dakika yürüyorsun eğim yapıyormusun ben henüz eğim yapmadım düz yürüyorum. kaç kalori yakıyorsun toplamda.
biraz önce 20 dk bisiklete bindim 90 kalori yakmışım 100 de akşam yürüyüş bandında yakarsam tatlı ve ekmekten mumkün oldukça uzak durursam heralde şubata kadar normal halime dönerim:) kızımda 6 aylık olur ozamana :)

Canim ben 30 dk yurumeye calisiyorum ortalama 130 kalori oluyo egim yapmadim duz yuruyorum bide bizimki manuel egimli yenide aldik o yuzden simdilik duz yuruyorum benim bebek 7 aylik olunca ben yemegide azaltiyom ben hamile kalmadanda kiloluydum bide boyumda kisa cok vermem lazim coookkkkk (

canım emnim kısa sürede verirsin. 130 kalori hiç de az değil zamanla hızını arttırıp eğimde yaparsın önemli olan istikrarlı olmak hergün yürürsen emin ol sen bile şaşırırsın :) bebeğin bayağı büyümüş şanslısın diyet yapabilirsin. boyun ve kilon kaçtı merak ettim

Insallah canim ya boyum 155 kilom 71

Insallah canim ya boyum 155 kilom 71

boyuna göre biraz fazla zaten hepimizin öyle o yüzden bu topikteyiz :)) olsun bizler anne olduk kolaymı elbetteki kilo alacağız vucudumuz bozulacak ama azimliyiz tekrar eski halimize döneceğiz. 20 gün sonra düğün var ozamana kadar 3-4 kilo verebilsem en azından :)

Kizlar sanslisiniz bende yuruyus bandı yada bisiklet yok be aksam cocuklari uyutunca aciyorum laptobu lesli yapiyorum evde yürüyüş yani 40 dk falan daha dun basladim bakalim nasil etki edicek

Kizlar sanslisiniz bende yuruyus bandı yada bisiklet yok be aksam cocuklari uyutunca aciyorum laptobu lesli yapiyorum evde yürüyüş yani 40 dk falan daha dun basladim bakalim nasil etki edicek

lesliyi bende duymuştum çok etkiliymiş ve çok zor. dene bakalım etki ederse bende proğramıma almaya çalışayım.

canım bende bisiklet yürüyüş bandı mekik aleti plates topu lastiği hepsi var ama bunların olma sebebi eşim spor malzemeleri imalat satış yapıyor kulüplere. piyasanın içinde olduğu için önceden yürüyüş bandını almış çıktığımız dönemde de ben istedim diye bana bisiklet almıştı doğum sonrası içinde mekik aleti :)) ahhhh var ama birde adam akıllı kullanabilsem en son bende diğer insanlar gibi çamaşır askılığı olarak kullanacam diye korkuyorum :)))

Gebelikte esimde benimle beraber kilo alinca almak zorunda kaldi:)) ama hergun yuruyebilirmiyim bilmiyom benim oglan cok fazla uyumuyo. Lesli yi ben hic duymadim arastirayim

lesliyi bende duymuştum çok etkiliymiş ve çok zor. dene bakalım etki ederse bende proğramıma almaya çalışayım.

Gebelikte esimde benimle beraber kilo alinca almak zorunda kaldi:)) ama hergun yuruyebilirmiyim bilmiyom benim oglan cok fazla uyumuyo. Lesli yi ben hic duymadim arastirayim

Bende alabilirim ama sorun suki evde yer yok birde bizim apartman acayip ses geçirir biri yuruse altindaki hemen sikayete geliyo. O yuzden lesliyi deniycem.. kilo bazinda cok etki etmesede cok incelttigini okudum nette bakalım Allah emeklerimizin karsiligini versin bir ay sonra ise basliycam hic uzerime kiyafet olmuyo

canım şimdi biraz baktım lesliyle felaket incelmiş insanlar kiloda çok vermişler biraz daha kurcalayayım bunu :)) bende işe başlamadan önce kilo vermeyi istiyorum en azından 64 olsam o bile yeter şuan için eski kıyafetlerin bir kısmına girebilirim. ilk hedefim o sonrasında 58 e kadar devam edeceğim bu kiloyla kıyafet almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…