- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
evet birdaha kacamak yokkaçamaklar bizi 4 5 gün geriye götürüyor 5 gün önce 59,300 düm o gece eşimin gazına gelip tahin helvası yedim saat 10 da ertesi gün 59,800 düm tam yarım kilo ve 5 gün sonra bu sabah tekrar 59,300 çıktım 5 günüm boşa gitti AMA PES ETMEK YOK birdaha asla kaçamak yapmam send pes etme iyi oldu bence bi daha kimse bize kaçamak yaptıramaz ders olsun bize öyle düşün dün 59,600 bu gün 59,300 motive oldum ama ben öğlen 3 gibi en son yiyip 7 gibi meyve ve sütle bitiriyorum akşam yemeği oluyor ama çok inceldim
72.500 grdim canim su anda 71.800 olmusum neyse bundan sonra daha dikkatli olucamGunaydin cnm bozma moralini dun bende 400grdan fazla almis gorunuyodum daha bugün tartilmadim kalkar kalkmaz tartilmamaya çalışıyorum bir saat birsey yemeden içmeden ev işleri ile ilgileniyorum çünki bnm sabsh kalktigimda hep daha agir geliyorum vücutta odem oluyor herslde gerci ben sisligi ellerimden bile hissediyorum. Bu arada sen kac kiloydun kactsn kaca dustun.
bugün sabah tartıldım 69,9 çıktım inanamıyorum ya verdiğim kiloyu geri almışım nerdeysetabi dikkat etmezsem sporu bırakırsam olacağı buydu ne güzel 69,2 ydim. neyse acısını çıkaracağım kızlar cumaya kadar o tartıda 68li rakamları göreceğim
İnşallah cnm bende pazargun 400gr fazla cikmistim hafta icinde inis cikislsr cok oluyo.
bugün sabah tartıldım 69,9 çıktım inanamıyorum ya verdiğim kiloyu geri almışım nerdeysetabi dikkat etmezsem sporu bırakırsam olacağı buydu ne güzel 69,2 ydim. neyse acısını çıkaracağım kızlar cumaya kadar o tartıda 68li rakamları göreceğim
Kizlar 30 dk yuruyusumu yaptim aksam mekiklerimi cekecem duz mekik yan mekik ters mekik falan filan sizin yaptiginiz egzersizler neler bide kosu bandiyla yuruyen varsa hangi hizda ne kadar yuruyo
ben bugün 20 normal mekik çektim 15 dk bisiklete bineceğm. yürüyüş bandını akşam eşim gelince kullanacam. ben 20 dk kadar yürüyorum 5,5 hızında 100 kalori yakıyorum :) göstergeler öyle diyor tabi her yürüyüş bandının hızı farklıymış
Ben 4.5 te yuruyorum bazen 5 e cikartiyorum ama cok kalamiyorum acaba yeni basladigim icinmi bilemedim bide ben tutunmadan yuruyemiyorum :)
canım bende tutunarak yürüyorum korkuyorum başım dönerse vs diye :) bence 4,5 gayet iyi daha yeni başlamışsın ben hamile kalmadan önce 6da bazen 6,5 a kadar çıkıyordum ama şimdi yok 5,5 gayet iyi benim için sonuçta yemekten kesemiyorum kızım için :) peki kaç dakika yürüyorsun eğim yapıyormusun ben henüz eğim yapmadım düz yürüyorum. kaç kalori yakıyorsun toplamda.
biraz önce 20 dk bisiklete bindim 90 kalori yakmışım 100 de akşam yürüyüş bandında yakarsam tatlı ve ekmekten mumkün oldukça uzak durursam heralde şubata kadar normal halime dönerim:) kızımda 6 aylık olur ozamana :)
Canim ben 30 dk yurumeye calisiyorum ortalama 130 kalori oluyo egim yapmadim duz yuruyorum bide bizimki manuel egimli yenide aldik o yuzden simdilik duz yuruyorum benim bebek 7 aylik olunca ben yemegide azaltiyom ben hamile kalmadanda kiloluydum bide boyumda kisa cok vermem lazim coookkkkk(
canım emnim kısa sürede verirsin. 130 kalori hiç de az değil zamanla hızını arttırıp eğimde yaparsın önemli olan istikrarlı olmak hergün yürürsen emin ol sen bile şaşırırsın :) bebeğin bayağı büyümüş şanslısın diyet yapabilirsin. boyun ve kilon kaçtı merak ettim
Insallah canim ya boyum 155 kilom 71
Kizlar sanslisiniz bende yuruyus bandı yada bisiklet yok be aksam cocuklari uyutunca aciyorum laptobu lesli yapiyorum evde yürüyüş yani 40 dk falan daha dun basladim bakalim nasil etki edicek
Kizlar sanslisiniz bende yuruyus bandı yada bisiklet yok be aksam cocuklari uyutunca aciyorum laptobu lesli yapiyorum evde yürüyüş yani 40 dk falan daha dun basladim bakalim nasil etki edicek
lesliyi bende duymuştum çok etkiliymiş ve çok zor. dene bakalım etki ederse bende proğramıma almaya çalışayım.
canım bende bisiklet yürüyüş bandı mekik aleti plates topu lastiği hepsi var ama bunların olma sebebi eşim spor malzemeleri imalat satış yapıyor kulüplere. piyasanın içinde olduğu için önceden yürüyüş bandını almış çıktığımız dönemde de ben istedim diye bana bisiklet almıştı doğum sonrası içinde mekik aleti :)) ahhhh var ama birde adam akıllı kullanabilsem en son bende diğer insanlar gibi çamaşır askılığı olarak kullanacam diye korkuyorum :)))
Gebelikte esimde benimle beraber kilo alinca almak zorunda kaldi:)) ama hergun yuruyebilirmiyim bilmiyom benim oglan cok fazla uyumuyo. Lesli yi ben hic duymadim arastirayim
Bende alabilirim ama sorun suki evde yer yok birde bizim apartman acayip ses geçirir biri yuruse altindaki hemen sikayete geliyo. O yuzden lesliyi deniycem.. kilo bazinda cok etki etmesede cok incelttigini okudum nette bakalım Allah emeklerimizin karsiligini versin bir ay sonra ise basliycam hic uzerime kiyafet olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?