- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Cok zevkli hic sıkılmadan geciyo zaman insallah istediğin kiloya inersin hepimizde inşallah bende ilk etapta 65 sonra 55-57 istiyorum boyum 163
inşallah canım ya hedefimiz ve boyumuz yaklaşık aynıymış şuanda kaç kilosun rakip olalım birbirimize ben sabah 69,9 dum 70 demek istemiyorum moralim bozuluyor :))
Bugunde 71.700 olmusum saka gibi ya tartimi bozuk benmi anlamadimki aslında gunde100 gr versem bile ayda 3 kg eder ama okadar spor yapiyorum ya biraz daha hizli gidebilirdi neyse moralimi bozmiycam inatla ve hirsla devam. Kizlar lesli yaparken kadinin pover kick dedigi yerlerde karın kalca ve bacaklarimizi sıkmamız gerekiyomus
canım vucut alışmaya çalışıyor galiba dün o kadar dikkat ettim yediğime 20 mekik 15 dk bisiklet 20 dakika yürüyüş yaptım akşam yemeğinde salata ve yoğurtla geçiştirdim ona rağmen 200 gr almışım 70,100 görünüyorama moralimi bozmayacağım birden gidecek diye düşünüyorum
Arkadaslar bende anlamadim gitti ya spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum gun icindede surekli kosturmacam var dun 74.300 bugun 74.400 hatta sabah ilk cikisimda 75i gordum cildircaktim bukadar dikkate insan daha iyi sonuclar gormek istiyo
canım moral bozmak yok vereceğiz bu kiloları 15 gün deneyelim bakalım eğer veremezsek biryerde hata yapıyoruz deriz ama vereceğiz inanıyorum :))
banka hesabımı inceledim eylülde 191 tl doğum yardımı yatmış maaşımda 23 tl artmış kızlar bunun haricinde yatması gereken bir para varmı bilmiyorum ama yarın arkadaşa sorabilirim o doğum yapalı 9 ay oldu daha tecrübeli
kızlar ağustos annelerine yazarken yanlışlıkla buraya yazmışım mesajı ve yazılan msj silinemiyor kusura bakmayın((
Yaa kizlar ben bu aksam yemegi biraz fazla kacirdim kirmizi eti cok yedim ekmek hic yemedim ama bi kasr asure ve yarim brovni kek yedim zaten veremiyodum sabah tartidaki halimi düşünemiyorum yarin iki hafta oluyor ben 74e duserim diye dusunuyordum 2 kilo olacakti ama biraz zorrr(((
Ohhhh cok şükür bugün 71.300 gr olmusum 400gr gitmis. moralim duzeldi. Dun cocuklarla beraber uyuyakalmisim leslii yapamadım bugün yaparim ins.
süper gidiyoruz kızlar kutlarım.. ben dün 59,000 çıkmıştım bu sabah 59,200 ama sorun değil moralim çok iyi 3 gündür tuvalete çıkmadım ona bağlıyorum çok iyi gidiyo ben en son 2 3 gibi öğlen yemeği yiyorum 4 5 civarı da cacık yada salata falan geçiştiriyorum elma sirkeside içiyorum ama kabızlık beni mahvediyor form çayı içsem bişey olurmu acabaemzirme açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?