- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Günaydın kizlar bugun 300gr daha verip 71 kg olmuşum. Pazartesiye kadar hedefim 70 bakalin ins. Veririm
teşekkür ederim bende seni tebrik ederim. Hirs yapmassam veremem bugun on gun oldu 1.5 kilom gitti. 23unde gunum var inşallah 2-3kilo daha verebilirimTebrik ederim ben daha tartilmadim bu hirsla gidersen basaracagiindan eminim.
Merhaba arkadaşlar.Bende kilo verme kararı alanlardanım.Burdaki bazı arkadaşlarla ağustos anneleri topiğinden tanışıyoruz zaten.Ben bu sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım.Ama kızım birtürlü yazmama izin vermedi.Şimdi uyurken hemen yazayım.
Kilo :94,5 ( yalnış görmediniz tam tamına 94,5)
Bel :109 cm
Kalça:118 cm
Bakalım yarın sabah tartıldığımda ne çıkacak.
Merhaba arkadaşlar.Bende kilo verme kararı alanlardanım.Burdaki bazı arkadaşlarla ağustos anneleri topiğinden tanışıyoruz zaten.Ben bu sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım.Ama kızım birtürlü yazmama izin vermedi.Şimdi uyurken hemen yazayım.
hoşgeldin canım. hepimiz vereceğiz kilolarımızı eminim yeterki isteyelim :))
Hosgeldiniz :))
Hosgeldin birlikten kuvvet dogar basracagiz insallah.
Hosgeldin canim kizlar bu adam bana inat gibi gitmis kocaman kavonozda nutella almis kucagima atiyor resmen gıcık ya. Yemiycem biliyosun durumumu diyorum guluyo Ama ona inat yemiycem iste :) bu arada bugun yarım saat acik havada yürüdüm aksamda 5 bucukta yemek isini bitirdimMerhaba arkadaşlar.Bende kilo verme kararı alanlardanım.Burdaki bazı arkadaşlarla ağustos anneleri topiğinden tanışıyoruz zaten.Ben bu sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım.Ama kızım birtürlü yazmama izin vermedi.Şimdi uyurken hemen yazayım.
Hosgeldin canim kizlar bu adam bana inat gibi gitmis kocaman kavonozda nutella almis kucagima atiyor resmen gıcık ya. Yemiycem biliyosun durumumu diyorum guluyo Ama ona inat yemiycem iste :) bu arada bugun yarım saat acik havada yürüdüm aksamda 5 bucukta yemek isini bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?