2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Günaydın kizlar bugun 300gr daha verip 71 kg olmuşum. Pazartesiye kadar hedefim 70 bakalin ins. Veririm

Gunaydin arkadaslar ben bu sabah 73.5dun 73.9 cokkk mutlu oldum durmak yok yola devam.bid e kabizlik sorunu olan arkadaslarim kuru erik cok iyi geliyor ac karnina yiyin ustune ılık su bana cok iyu geldi dunden bu yana 400 gr farkettim çünki.sayfamizda cokkk durgun nerdesiniz arkadaslar..

bende perşebe 58 leri görücem demiştim dün 59,200 bugün 58,800 çok mutluyum çok motiveyim 26 ekimde başladımyaklaşık20 gün oldu 61 le başlamıştım.. süper gidiyo meğer kilo vermek ne kolaymış.. dün kabızlık olayını kayısı hoşafıyla çözdüm 1 günde 400 gr farketti. sizin adınızada çok mutlu oldum arkadaşlar.. umudum var01 nerdesin

burdayım kızlar galiba benim tartıda bir sıkıntı var sabah tartıldım 69,5 çıktım sonra tuvalete gittim geldim biraz daha gitmiştir diye düşündüm ne görsem beğenrisiniz 70,1 çıktı tövbe yarabbim heralde tartı bozuldu ama moralimi bozmayacağım biliyorum kendimi vucut zayıflıyor tartı sorununu en yakın zamanda çözeceğim yenisini alacam pazar günü eşimle çıkıp :))

Arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum tabi kendimide ne guzel kilolar gitmeye başladı motivasyonumuzu bozmak yok daha çok paylasim yapalim birbirimize hirs yaptiralim kilolardan kurtulalim pazaryesiye kadar ben 72 kusurleri gormek istiyorum.....

Kizlar fazla kilo gitmemesine ragmen baya inceldigimi farkediyorum sanirim lesli ise yariyor bel simitlerim bile kuculmus sanki daha 2 Hafta once giyemedigim elbiselerim oluyor giysem giilir yani ama 65 olmam lazım ilk once
Habirde ben spor yaparken. termal bel kemeri kullaniyorum sanirim baya etkili biseymis

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Bende kilo verme kararı alanlardanım.Burdaki bazı arkadaşlarla ağustos anneleri topiğinden tanışıyoruz zaten.Ben bu sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım.Ama kızım birtürlü yazmama izin vermedi.Şimdi uyurken hemen yazayım.
Kilo :94,5 ( yalnış görmediniz tam tamına 94,5)
Bel :109 cm
Kalça:118 cm

Bakalım yarın sabah tartıldığımda ne çıkacak.

hoşgeldin canım. hepimiz vereceğiz kilolarımızı eminim yeterki isteyelim :))

Hosgeldiniz :))

Hosgeldin birlikten kuvvet dogar basracagiz insallah.

Hosgeldin canim kizlar bu adam bana inat gibi gitmis kocaman kavonozda nutella almis kucagima atiyor resmen gıcık ya. Yemiycem biliyosun durumumu diyorum guluyo Ama ona inat yemiycem iste :) bu arada bugun yarım saat acik havada yürüdüm aksamda 5 bucukta yemek isini bitirdim

Saaakkiiinnn yeme hafta sonu bende bi kacamak yaptim hala pismanim. Ben esimide diyete baslattim evde kolay oluyo :)))

aman kızlar kaçamak yok 1 günlük kaçamak bizi 4 5 gün geriye götürür. ben sabah 1 yağda yumurta peynir falan yedim 1 dilim ekmek 12 gibi 1 muz biraz süt 3 de 2 tane biber dolması 4 sarma yarım dilim börek bi de yoğurt bu kadar şimdide çay içiyorum yatmadan da süt içicem bakalım yarın kaç çıkıcam 58,800 düm. yine 59 a çıkabilirim heralde kabızlık malum. gerçi sinameki demledim içicem birazdan yazakadar 50 olmak istiyorum. hırs yaptım yaza fıstık gibi olalım kızlar aa bu iki çocuğu sen mi doğurdun desinler eşim de çatlasın :)))

hoş geldin cemileyd önemli olan kararlı olman. yarınki kilonu merakla bekliyorum kızlar bir gün önceki kilonuzuda yazın unutuyoruz malum... bu arada boyun kaç kaç yaşındasın

Son düzenleme:
günaydın kızlar kimse tartılmamış sanırım ben dün 58.800 bugün 58,600 iyi gidiyo gibi bakalım sizi bekliyorum merakla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…