2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

plus10 canım crayz baby de gördüm ben unısex beyaz 10 lu hastahane takımı diye geçiyor 1 tanesi tafşanlı 1 taneside kuzulu mu neydi birini simli iple işlemişler digeri saten galiba resim ekleyemedim ama netten aratırsan bulursun canım
birde krem istersen ben görümceme hediye aldım bebifox marka krem üzerine sarı simli işlenmişti bide ince gipürleri vardı malıda çok iyiydi

hayatımsın canım benimde ucları bişiy akmışta kurumuş gibi endişelenme normal ama elinle sıkma sakına göğüs uçları biliyorsun hassas dogumu tetikleyici bile olabiliyormuş

kızlar kk da sorun var çogu sayfaya girdiğimde beni üyelik dışı yapıyor mesaj alıntı falan yapamıyorum yaaa

arasta bayıldım odaya hem alışılandan farlı hemde sakin huzur verici ençokta o koyuncukları sevdim

canım sıkmıyorum hiç dokunmuyorda aslında.. zaten beze beze sertlikler var üşüyünce buruşu onlar ama genede semsert bi garip oldular.. doğru canım onu bende duymuştum allah korusunn

Hakikaten bugün niye böyle. Konumuz mu bitti acaba :) Ben de sohbet yok diye siteleri gezip duruyorum.

bende kk da sorun var beni atıyor sürekli

yaa aslında size bişiy sormak istiyordum burada hamilelik hazırlıklar falan konuşuyoruzda bide dogum sonrası var benim kafam bebeğin ayrı odada yatması yada farklı odada yatması konusunda biraz karışık bide tecrübeli anne olacagım bazı uzmanlar bebek ilk andan itibaren ayrı odada olmalı derken bazıları ise 3 yaşına kadar sizin odanızda olmalı diyor hiç bu konuda makaleler okudunuz mu kızlar ne yapmayı düşünüyorsunuz gerçi bebeğin huyu suyuda bu durumu etkiliyor ama bebek bakımı sayfasını okudugumda benimde aklımı bu soru kurcalamaya başladı

arasta bayıldım odaya hem alışılandan farlı hemde sakin huzur verici ençokta o koyuncukları sevdim

Sağol canım Eşim bu tonları alırken bana diyo ki böyle çocuk odası mı olur. Alışmış tabi rengarenk. Ben grilere, kahvelere yönelince şaşırdı ne tasarladığımın farkında değil. Alışılmışın dışında şeyler yapmayı hep sevmişimdir, hep de sevicem sanırım

Kızlar ben mutfağıma parke yaptırmaya karar verdim şuan halıflex var evlenirken öyle istemiştim ama çok kirleniyor başedemem bebek olunca. Yalnız nasıl yapsam çalışıyorum bu iş için izin alamam izinlerimi bebeğimle geçirmek istiyorum. Doğum iznim başlayınca yaptırsam çok mu zorlanırım :26: Çok temizliği vs oluyor mu?

güzel bi konu açtın canım.. aslında bende en fazla 1 yaşına kadar yanımda tutarım sonra ayırırım diyorum.. nebilim böyle çocuk 4-5-6 hatta daha fazla yaşa gelipte yanında yatıranlara anormal bakıyorum. büyük görümcem oyle kızı seneye okula başlıcak hala yanında yatırıyor. biraz tepki veriyorum ona umarım aynısını ben yapmam :))) sonuçta çocugun ayrı bi odası varsa belli bi zaman sonra yanında alıştırmak hiç kimse için rahat olmaz. çocuk odasına alışamaz sen eşinle hepten mesafeli olursun falan filann...

Canım çok hafif bu beşik, kutusunda 8 parça çıkıyor: 3 parça beşiğin parmaklı olan kısımları (dikey parçalar), 1 parça yatak koyma kısmı (yatay kısım) ve 4 adetde yukseklik ayarlama için ek destek parçalar. Hepsi toplam 11 kg yazıyor bende kutuda. Bende Almanyadan kolaylıkla getirilir... Hatta halana birde bebek arabalarının içine serilen kürklerden isteyebilirsin, onlarıda sanırım TR de bulamayabiliriz. Kışın bebek arabasının tabanına seriliyor çocuğun vucut ısısısı koruyormuş...

Canım benimkisi ilkbakışda bir yorumdu sadece, o oda senin kafanda canlanmıştır zaten, yakışıp yakışmayacağını sen daha iyi bilirsin. Tek bir duvara yapacaksan yap gitsin, içinde kalmasın :) Ama satıcıya ayıp olur diyede alışveriş yapılmaz :) Uyma sen kocana :)

ehehe kızlar bunlardan hangısı guzelll peki ...bebek odası ıcın ..? araştıırıcam nerde bulabılırım bunlardan bırını bakalım

2. ayak izli olana bayıldımmm. Ben senin yerinde olsam markasını bulur internette aratırım. Veya Türkiyede duvar kağıdı üreticilerinin web sayfalarından bakar bulur sonra yakınlarımdaki bayii lere getirtmeye çalışırım ürünü...

yok canım ya bir günlük iş sadece mutfağına yaptıracaksan. döşemeleri de aynı gün bitiyor zaten..

annecikler kuzuşuma bişeyler aldım

Eklentiler

• $yyy.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $111.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $111111111111.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $yy1111.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 42
bende de oldu aynısı...sarı renk...

bu arada benim en son yazdığımı kimse görmedi galiba...

hala şoktayım

Canım gördüm ama hayatta herşey bizler için sen yinede üzlüpde bebeğini üzme bu sene gerçekten biraz tuhaf hayatımdaki tek ii şey bebeğimiin gelmesi oldu hamileliğimi öğrendik teyzemin eşi sonra babnnemi kayettim garibim haata yatağında bile beni sorardı ölümlerde bizim için bu kötü olan şeylerde kuzenin için sevinmelisin bir an önce kurtulacak çok daha huzurlu hayatı olur,zaman herşeyin ilacı canım sen sıkma canını..

teşekkür ederiz teyzeleri
ALLAH hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. doğsalarda ısırsak popolarını .
GÜNEBAKAN tatlım aynı mantıkla aldım bende,normal yüzn battaniyemiz de var ama ağzına burnuna kaçıp rahatsız eder diye kullanmicam sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…