- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.021
bugün topiğimiz çok yavaş yaa... yoğunluğumda yokk çok canım sıkıldııı pöffff. akşam olsunda eve gidelimm
Tam da yapmak için çabaladığım odaya benziyor :) Ne huzur verici bir ortam. Camlardaki storlarım burdakinin tıpatıp aynısı ve ben de üzerine fon perde ısmarladım. Mavi veya pembe yapmak istemeyen arkadaşlara alternatif olarak paylaşayım dedim :))
Eki Görüntüle 694378
plus10 canım crayz baby de gördüm ben unısex beyaz 10 lu hastahane takımı diye geçiyor 1 tanesi tafşanlı 1 taneside kuzulu mu neydi birini simli iple işlemişler digeri saten galiba resim ekleyemedim ama netten aratırsan bulursun canım
birde krem istersen ben görümceme hediye aldım bebifox marka krem üzerine sarı simli işlenmişti bide ince gipürleri vardı malıda çok iyiydi
hayatımsın canım benimde ucları bişiy akmışta kurumuş gibi endişelenme normal ama elinle sıkma sakına göğüs uçları biliyorsun hassas dogumu tetikleyici bile olabiliyormuş
kızlar kk da sorun var çogu sayfaya girdiğimde beni üyelik dışı yapıyor mesaj alıntı falan yapamıyorum yaaa
Hakikaten bugün niye böyle. Konumuz mu bitti acaba :) Ben de sohbet yok diye siteleri gezip duruyorum.
arasta bayıldım odaya hem alışılandan farlı hemde sakin huzur verici ençokta o koyuncukları sevdim
bnm gogsmden sıve gelmedı ama sankı bı tabaka oldu ucunda...bısı akıcakmısta orda kurumus gbı
bende kk da sorun var beni atıyor sürekli
yaa aslında size bişiy sormak istiyordum burada hamilelik hazırlıklar falan konuşuyoruzda bide dogum sonrası var benim kafam bebeğin ayrı odada yatması yada farklı odada yatması konusunda biraz karışık bide tecrübeli anne olacagımbazı uzmanlar bebek ilk andan itibaren ayrı odada olmalı derken bazıları ise 3 yaşına kadar sizin odanızda olmalı diyor hiç bu konuda makaleler okudunuz mu kızlar ne yapmayı düşünüyorsunuz gerçi bebeğin huyu suyuda bu durumu etkiliyor ama bebek bakımı sayfasını okudugumda benimde aklımı bu soru kurcalamaya başladı
Bu yataklar cok pratik banada bir arkadasim gecen hafta getirdi saolsun, ben Almanyada yasiyorum canim ve her bebek magazasinda goruyorum bunlari, fiyatlarida cok uygun, 70 - 120 euro arasinda. Turkiye de de buyuk bebek magazalarinda kesin vardir. Tecrubeli anneler bana odama besik yerine ya bu birlesen besigi veya araya yatirma sungerini tavsiye ettiler. O nedenle bunu kullanacagim bende...
Maalesef Burada hic bir yerde gormedimMayıs ayında halam gelecek Almanya'dan sürekli ne getireyim diye soruyor. Sence bu taşınır mı ordan buraya. İkea gibi kutuda satilip evde monte edilenlerden midir ? Ağır mıdır? Çok soru sordum kusura bakma
daha henuz 1ay daha odamiz olmucak maddi acidan bidahaki ay sonuna kaldi teyzesi odasi bos suan koltuklari cikardik elden bos oda aldigim bi kac esyasi o kdr :)
bizde o arada ufak tefekleri halledek dioz ama duvar kagiti olayina cnm sikildi istevdun bir yere baktik bi o model bulduk o az dahami arastirsaydim die sastim kaldim ,esimde dio adama siparis gectik ayip olurmus nesi ayipsa para vermedik etmedik henuz erkekler yaaa bazn delirtiolarr :))
ehehekızlar bunlardan hangısı guzelll peki ...bebek odası ıcın ..? araştıırıcam nerde bulabılırım bunlardan bırını bakalım
Kızlar ben mutfağıma parke yaptırmaya karar verdim şuan halıflex var evlenirken öyle istemiştim ama çok kirleniyor başedemem bebek olunca. Yalnız nasıl yapsam çalışıyorum bu iş için izin alamam izinlerimi bebeğimle geçirmek istiyorum. Doğum iznim başlayınca yaptırsam çok mu zorlanırım :26: Çok temizliği vs oluyor mu?
annecikler kuzuşuma bişeyler aldım
bende de oldu aynısı...sarı renk...
bu arada benim en son yazdığımı kimse görmedi galiba...
hala şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?