- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.001
Teşekkürler canım nihayet :) Bu arada asıl senin gözün aydın şeker yüklemesini atlatmışsınO şekerli suyun tadı kötü değildi bence de. Ben aç durunca elim ayağım titriyo, midem bulanıyo. Bi de şekerli şekerli o şeyi içince baya fena olmuştum. Zaman geçmek bilmemişti.
Keçelerden ilk ziyanı verdin miGeçmiş olsun hihihih. Ben ara verdim süs yapımına ilham gelsin diye bekliyorum.
Canım sen simidini de keçeden mi yapıyorsun strafor almadın mı?
Floruru dişlerim için verdi. Dişlerimde çok kanama var. Ama dediğim gibi almayı bıraktım.
Kızlar şöyle beyaz ya da krem nazik dantelli işlemeli fln hastne çıkışı gören bilenar vmı acaba? Öyle nazik birşeyde almak istiyorum kızıma??
Hahahaha evet ilk ziyanımı verdim. Hatta eşim "neyse parası versek de alsak olmaz mı" demez miEşşek sıpası "Hayır yani yorulma diye diyorum bitanem" diyo bi de. Yemezler
Yılmak yok ziyana devam bana neGene yapçam
kızlar ben bunu sizlere sormayı unuttum ya.. pazartesi göğüs uçlarım çok kaşınıyordu ama o tatlı kaşıntıyı tarif edemem çokkk kötüydü.. kremlerimi sürdüm ama çıldırıcam kaşıntıdan. neyse gece yattım kaşındı tam kaşıcam ne göreyim pijamam ıslanmış. göğüs ucumdan sıvı akmış. kalktım baktım ıslaklık vardı. sabah uyandığımda pijamama sanki şekerli su dökülmül gibi orası sertti. süt değildir heralde nedir bu???? başına böyle birşey gelen oldumu
Kızlar hadi ya bulamıcakmıyım hiç mi görmediniz ?biz buluruz bence bizden kaçmazBakın bu linkte var mesela beyaz bir hastane çıkışı lakin bayan öle demiş böle demiş allem etmiş kallem etmiş nerden aldıgını söylememişş :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/255528-farkli-hastane-cikisi-alan-varmi.html
Bu ne cnm yeniden yönlerdirme bildirimi???
kızlar ben bunu sizlere sormayı unuttum ya.. pazartesi göğüs uçlarım çok kaşınıyordu ama o tatlı kaşıntıyı tarif edemem çokkk kötüydü.. kremlerimi sürdüm ama çıldırıcam kaşıntıdan. neyse gece yattım kaşındı tam kaşıcam ne göreyim pijamam ıslanmış. göğüs ucumdan sıvı akmış. kalktım baktım ıslaklık vardı. sabah uyandığımda pijamama sanki şekerli su dökülmül gibi orası sertti. süt değildir heralde nedir bu???? başına böyle birşey gelen oldumu
http://www.indirimlibebe.com/Files/urun/bigest/K%25C4%25B1z%2520Desenli%2520Hastane%2520%25C3%2587%25C4%25B1k%25C4%25B1%25C5%259F%25C4%25B1%2520ve%2520Z%25C4%25B1b%25C4%25B1n%2520Tak%25C4%25B1m%25C4%25B1_Y5B.jpg için Google Görsel Sonuçları
Dediğin kritere uygun bir hastane çıkışı görmüştüm paylaşayım dedim ama site müsade etmedi. Bu sefer olucak mı bakalım.
Saol cnm oldu bu sefer açıldıııı
Rica ederimSetin fiyatı 79 liraymış fiyatı da fena değil bence.
Benim kız rockçı olacak anlaşıldı :) Daha önce 2 kez mor ve ötesi dinlerken coşmuştu şimdi de gripin aşk nerden nereye çalıyor benimkinde bi coşmalar bi hareketlerTabi bunda benim şarkıya eşlik etmem de etkili oluyor sanırım
bnm gogsmden sıve gelmedı ama sankı bı tabaka oldu ucunda...bısı akıcakmısta orda kurumus gbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?