2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahaha evet ilk ziyanımı verdim. Hatta eşim "neyse parası versek de alsak olmaz mı" demez mi Eşşek sıpası "Hayır yani yorulma diye diyorum bitanem" diyo bi de. Yemezler
Yılmak yok ziyana devam bana ne Gene yapçam

Son düzenleme:
Floruru dişlerim için verdi. Dişlerimde çok kanama var. Ama dediğim gibi almayı bıraktım.

anladım...benim de diş etlerim kanıyor çok,acayip hassaslaştılar..:/

bu arada kızlar bir kötü haber de benden...bu sene çok kötü bir sene,etrafımda herşey kötü,ölenler,terslikler....Allah beterinden korusun tabi...

bugün kuzenimin dayımın kızının boşandığını öğrendim....

1 ay olmuş hemde...görüşmüyorduk dayımlarla uzun zamandır..ortada büyük sorunlarda yok ama bazı kırıcı şeyler olmuştu kopulmuştu...

annem söylemek istememiş bana üzülmiyim etkilenmiyim diye ,bugün söyledi...söylediğine de pişman oldu...

o kadar üzüldüm ki...daha 3 senelik evliydi,2 yaşında da bi kızı var...evlenir evlenmez hamile kalmıştı kazayla :/

herşeyleri çok güzel olmuştu,mutlu görünüyolardı....damat ta baksan çok efendi,iyi görünümlüydü...meğerse içipiçip gelirmiş eve kuzenimi de bir güzel dövermiş... tabi geç ve alkollü gelince soruyormuş kız nerdeydin niye içtin vs...o zaman da dövüyormuş pislik...

o kadar da nazik bir kızdır,kısa boyludur..kocası 1.90 dı...tutup duvara yapıştırıyormuş kızı ((

dayımlar heryerini mor görüyorlarmış çıkmış tabi ortaya..rapor almışlar hemen...hemen söylememiş bir de kız baya bi çekmiş...en sonunda boşanmışlar....nası üzüldüm anlatamam...şimdi kızıyla birlikte başka bi eve çıkmış,yengem varmış yanında...çalışıyor da allahtan..ama sözleşmesi bitecekmiş ocakta o zaman da ist.a ailesinin yanına taşınacakmış...çok zor çokk...

hep söylüyorum o kararı almak zor,uygulamak daha zor ama belli bir noktadan sonrada yapacak bişey yok...Allah kuvvet versin ona inanılmaz üzüldüm..ve şok oldum...hiç aklıma gelmezdi...

Kızlar şöyle beyaz ya da krem nazik dantelli işlemeli fln hastne çıkışı gören bilenar vmı acaba? Öyle nazik birşeyde almak istiyorum kızıma??

Kızlar hadi ya bulamıcakmıyım hiç mi görmediniz ?biz buluruz bence bizden kaçmaz Bakın bu linkte var mesela beyaz bir hastane çıkışı lakin bayan öle demiş böle demiş allem etmiş kallem etmiş nerden aldıgını söylememişş :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/255528-farkli-hastane-cikisi-alan-varmi.html

Yap tatlım yap. Bütün keçeler feda olsun sana . İlk denemede yorulma heee Çok fena bu erkekler valla. Benimki de uğraşıp durma hazır alırız diyor ama yılmak yok , illa bi kaç keçe ziyan edicem bana ne

http://www.google.com.tr/url?sa=t&r..._0gLgE&usg=AFQjCNHXwUdrSeuqAbES-9PsaDyj9Rbd4g

aldatmak zaten acızlıktr aldatma egılımı vrsa zaten ters gıdıyodr bseyler pasa pasa bosanırsn .ve hamıle bı kadını aldtmak....allah onju nası bılıyosa oyle ypsn..cnsellık ıcınse dahada kotu..sana bı evlat verıcek bı kadına boyle bı muamele...duygular boyle tavan ypmısken neler yasıyodr kımbılr..allah saglıkla kavustrsn evladına o herıfıde cıkarsn hyatndan cunku ondan ne baba ne koca olur..o evladı haketmıyo ve gormeyede hakkı olamaz bnce...bu arada bnm karnım germ gerım gerıldı bıseyler yedm su ıctm o kdr.ustten yandan bısler cekılıyo sankı....

Son düzenleme:

bnm gogsmden sıve gelmedı ama sankı bı tabaka oldu ucunda...bısı akıcakmısta orda kurumus gbı

Benim kız rockçı olacak anlaşıldı :) Daha önce 2 kez mor ve ötesi dinlerken coşmuştu şimdi de gripin aşk nerden nereye çalıyor benimkinde bi coşmalar bi hareketler Tabi bunda benim şarkıya eşlik etmem de etkili oluyor sanırım

Rica ederim Setin fiyatı 79 liraymış fiyatı da fena değil bence.

Evet iyiymiş cidden saol cnm..O yolladıgım linki gördün mü yazmamış ısrarla kaç kişide sormuşş pesss ordan burdan demiş bi marka sölemiş sora başka sölemiş sora unuttum demiş yani kısacası sölememiş:)))))..
Ay bize şükrettim herşeyi şak diye söylüyoruz yardımcı oluyoruz elimizden geldiğince ne harikayız bizz :)))))

bnmkıde yabancı muzık sevıyo sanırım..bn genelde yabncı muzık dnlerm o sırada cosuyo bnm mınnak...hareketlı sarkılarda kopuyo o da ıcerde:) anası kılıklı:)

Tam da yapmak için çabaladığım odaya benziyor :) Ne huzur verici bir ortam. Camlardaki storlarım burdakinin tıpatıp aynısı ve ben de üzerine fon perde ısmarladım. Mavi veya pembe yapmak istemeyen arkadaşlara alternatif olarak paylaşayım dedim :))

bugün topiğimiz çok yavaş yaa... yoğunluğumda yokk çok canım sıkıldııı pöffff. akşam olsunda eve gidelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…