- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.981
selamlar güzellikler!
2 gündür bakamadım buraya geçmiş epey birikmiş bakmadan önce yazayım dedim.. baya hengameli bir gün geçirdim dün :S çok yakın bir arkadaşım (üstelik de 8 aylık hamile) kocasının kendisini aldattığını öğrendi!(( eşinin telefonunu kurcalarken silinmemiş bi msjı okuduktan sonra oldu olanlar. kendini pek savunamamış kocası msjın aslı astarı sorulunca. afalamış kendini de elevermiş böylece.. tek dediği yüzyüze görüşmedik sadece msjlaşıyorduk! ama diğer tarafın attığı msj şu: "evim dağınık" tabi olaylar koptu sonra. aileler devreye girdi. arkadşm ailesinin yanına gitti biz de peşinden.. bitti bu iş deyip duruyor. ailesi biraz eski kafalı. kızım hamilesin çocuğunuz olacak affet bi seferlik diyor.. ama kız mahvoldu valla korktuk bişey olacak diye (
offff offfffff hamile kadına yapılacak şey mi bu( insafsızlık değil de ne yani! Allah hiçbirimizin başına vermesin çok zor bir durumda valla arkdşm.. nasıl teselli edeceğimizi şaşırdık
Ya seçenek yok zaten. Burda bebek odası satan doğru dürüst mağaza yok. Netten ısmarlasam , bu olanları gördükten sonra hadi güven de ısmarla :) 1 saat uzaklıktaki koltuklarımı bile getiremediler, koca bebek odası kargoyla nasıl gelir. Cidden asabım bozuldu. Beğendiğim bebek odası firmasını aradım her yeri lake olur mu diye, döncekler bakalım bana olurluğu ve fiyatı konusunda. Küçük yerde oturmak her zaman güzel değil, aradığını bulamıyosun işte böyle. Eşim dedi Bursa'ya gidelim diye ama 2 saat gidiş, 2 saat geliş 4 saat. Bi de orda gezicem, belim asla dayanmaz. Hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim oda hazırlama konusunda.
Sağol canım. Biz dümdüz beyaz mobilya alacağımız için her türlü aksesuar ve renk uyar o yüzden sıkıntı yok. Oda konusu tamamen sana kalmış ama imkanın varsa içinde uhde kalmasın derim. Her kafadan başka ses çıkıyor kimi yap der kimi yapma der. Çok kulak asma bence. İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap :)
Çok üzüldüm Allah kimsenin başına vermesin. benmde tanıdığım birisi 3. çocuğuna hamileydi 8 aylık eşi birisini öldürmüş ve hapse girmiş 4-5 gün öncebuaralar evliliklerle ilgili iyi haberler almaya ihtiyacım var.Allah herkesin yardımcısı olsun.
selamlar güzellikler!
2 gündür bakamadım buraya geçmiş epey birikmiş bakmadan önce yazayım dedim.. baya hengameli bir gün geçirdim dün :S çok yakın bir arkadaşım (üstelik de 8 aylık hamile) kocasının kendisini aldattığını öğrendi!(( eşinin telefonunu kurcalarken silinmemiş bi msjı okuduktan sonra oldu olanlar. kendini pek savunamamış kocası msjın aslı astarı sorulunca. afalamış kendini de elevermiş böylece.. tek dediği yüzyüze görüşmedik sadece msjlaşıyorduk! ama diğer tarafın attığı msj şu: "evim dağınık" tabi olaylar koptu sonra. aileler devreye girdi. arkadşm ailesinin yanına gitti biz de peşinden.. bitti bu iş deyip duruyor. ailesi biraz eski kafalı. kızım hamilesin çocuğunuz olacak affet bi seferlik diyor.. ama kız mahvoldu valla korktuk bişey olacak diye (
offff offfffff hamile kadına yapılacak şey mi bu( insafsızlık değil de ne yani! Allah hiçbirimizin başına vermesin çok zor bir durumda valla arkdşm.. nasıl teselli edeceğimizi şaşırdık
Deneyimli anneler yine size işimiz düştü :) Ateş ölçer için yaptığım araştırmada 2 tip ateş ölçerin tavsiye edildiğini anlıyorum. Bir tanesi kulaktan 2-3 saniyede ölçülen cihazlar diğeri de temassız alından dahi ölçülebilen kızılötesi fonksiyonu olan, suyu, odanın sıcaklığını da ölçen cihazlar.
Bende emzikli ateşölçer var ama çocuk emzik emmez ise pek bir işe yaramaz. O yüzden bir tane de normal ateşölçer almam lazım.
Sizler ne kullandınız? Hangisini tavsiye edersiniz?
üzmek istemezdim sizi ama ben de çok yoğun yaşadım dün herşeyi.. paylaşmak istedim sizlerle :/ bütün evlilikler aynı değil canım ya genelleme yapmamak lazım.. çıkıyo işte böyle karakteri oturmamış insanlar karşımıza arada.
yazık kıza ya nekadar zor bir durum kendimi onu nyerine koyamadım bile allah yazmamış olsun. beynimden kaynar sular boşalırdı msj görsem.. nekadar pislikleri var yaa başımıza ne geleceğini tabiki bilemeyiz ama eşi sırf hamile diye aldattıysa dahada yazıkalr olsun o adama vicdansız. nefisini körleyip bu durumda hamile eşinin yanında olması gerekirken aldatmayı tercih etmişş tüüüü onaa.. arkadaşın bi kere affetse tekrarlanmayacağı ne malum.. nasılsa beni affetti diye yapan erkek çokkk
Offf bunun tesellisi yok ki. Kocasına yazıklar olsun. Aldatma konusu olmuş bir evlilik bitmiş bir evliliktir ne diye çocuk yapıyosun madem be adam. Boşan ne halt yiyorsan ye. Ama yok illaki kadının gururunu yerle bir edecek bi kere. Böyle konularda büyük konuşulmaz ama ben olsam dakika durmam yani. Çünkü o adamı artık midem kaldırmaz. Çocuk mutsuz bir ailede büyüyeceğine ayrı ama mutlu insanlar arasında büyümeli bence. Arkadaşın ayrılma konusunda sonuna kadar haklı, erkeğin elinin kiridir kandırmacası taaa fi tarihinde kaldı.
selamlar güzellikler!
haklısın canım.. ama bursaya gelirsen birkaç yer söyleyebilirim. sıra sıra zaten kaliteli olan yerler.. çok gezmek zorunda kalmazsın hem..
Teşekkür ederim. Eğer gelmeye karar verirsek mutlaka sana danışacağımdan kuşkun olmasın
üzmek istemezdim sizi ama ben de çok yoğun yaşadım dün herşeyi.. paylaşmak istedim sizlerle :/ bütün evlilikler aynı değil canım ya genelleme yapmamak lazım.. çıkıyo işte böyle karakteri oturmamış insanlar karşımıza arada.
Allah bildiği gibi yapsın o pisliği kimsenin başınada vermesin Allahım ne zor bişeydir ben bugün rüyamda eşim beni seviomuş ama başkasıyla evlencem diomuş nasıl ağlıodum rüyada bile zor ki gerçeğini Allah kimseye vermesin
Selamlarr
Bugün eşimle izin günümüzdü, şeker yüklemesi için sabah beraber labratuara gittik.
Çok korkuyordum kan vermekten, hele ki 2 sefer olacak diye iyice gergindim. İlk kanı verdikten sonra ağladım bilemAcıdığı için filan değil; kendimi sıkmışım korkudan, resmen içim boşandı. Tuhaf bir his.
2. de diğer koldan alalım dediler o kadar korkmadım, daha rahattım.
Bu arada aşk olsun size, iğrenç-şekerli bir su diye diye içimi karattınız
Kocaman bir bardakla getirdiler 5 dakika içinde bitirmeniz lazım dediler. Gözüm öyle bir korktu kiBen zaten 1 bardak suyu bile 1 saatte bitiriyorum allah dedim şimdi bu pis şeyi ben nasıl içicem 5 dakkada. 1 yudum içtim kiiiiiiiiiii Ay bayıldım ben onun tadınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 dakkada hüüüüüp diye bitirdim koca bardağı :52
Sonuçlar da 1 saat sonra çıktı ama pek birşey anlamadım. 1. normal de, 2.nin referans değeri yazmıyordu
İlki 73 , 1 saat sonraki 120 çıkmış. Bilmiyorum normaldir heralde?
Bu arada arastacım gözün aydın oh kocaman geçmiş olsun :)))))))
O yatak yanı beşiği bulmuştum internette. Anne yanı beşik diye aratınca çıkıyor. 800-850 lira gibi bir fiyatı vardı pahalı geldi bana...
Bu arada kapı süsü için keçeden simitlerimi kestim. Ama doldurup dikince baya inceldiler. Çok ince oldu pek içime sinmedi. 2 parça harcamış oldum aynı renkten de yok. Bir daha sipariş vericem sanırsam... Kargo parasından illallah dedim ama napim
teşekkur ederim cnm açıklamarın için. bende 26. haftada fln yinede başka bir doktora prof. gibi görüneyim ozaman. belki iyi bir haber ben de alırım:) detaylı ultrason randevusumu aldın, yoksa normal muayne randevusu mu?
Selamlarr
Bugün eşimle izin günümüzdü, şeker yüklemesi için sabah beraber labratuara gittik.
Çok korkuyordum kan vermekten, hele ki 2 sefer olacak diye iyice gergindim. İlk kanı verdikten sonra ağladım bilemAcıdığı için filan değil; kendimi sıkmışım korkudan, resmen içim boşandı. Tuhaf bir his.
2. de diğer koldan alalım dediler o kadar korkmadım, daha rahattım.
Bu arada aşk olsun size, iğrenç-şekerli bir su diye diye içimi karattınız
Kocaman bir bardakla getirdiler 5 dakika içinde bitirmeniz lazım dediler. Gözüm öyle bir korktu kiBen zaten 1 bardak suyu bile 1 saatte bitiriyorum allah dedim şimdi bu pis şeyi ben nasıl içicem 5 dakkada. 1 yudum içtim kiiiiiiiiiii Ay bayıldım ben onun tadınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 dakkada hüüüüüp diye bitirdim koca bardağı
Sonuçlar da 1 saat sonra çıktı ama pek birşey anlamadım. 1. normal de, 2.nin referans değeri yazmıyordu
İlki 73 , 1 saat sonraki 120 çıkmış. Bilmiyorum normaldir heralde?
Bu arada arastacım gözün aydın oh kocaman geçmiş olsun :)))))))
O yatak yanı beşiği bulmuştum internette. Anne yanı beşik diye aratınca çıkıyor. 800-850 lira gibi bir fiyatı vardı pahalı geldi bana...
Bu arada kapı süsü için keçeden simitlerimi kestim. Ama doldurup dikince baya inceldiler. Çok ince oldu pek içime sinmedi. 2 parça harcamış oldum aynı renkten de yok. Bir daha sipariş vericem sanırsam... Kargo parasından illallah dedim ama napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?