- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #36.001
Tamam canım mt2010 a da gönderdim
Kızlar bu indirim kodunu ebebek mağazalarında da geçerli mi yoksa sadece internettemi geçerli
kızlar 50 tl indirim kodu var elimde isteyen var mı
Hala boştaysa ben alabilirmiyim cnm .)
Dilemmacm gecmis olsun tatlim bu ara bnde o kdr sakarimki elimde bsey tutamiyrm herseyi dusuruyrm ...bnde esimn bnmle doguma girmesini istemem..bn stresli olucam o da oyle daha fzla gerilmesni istemem.gcen sene kurtaj oldugmda bni baygin sedyeyle cikarrlarken aglamis annem hep der..aslnda gucludr evlenmeden once adli fotografcilikta yapmis..adli vkalarda kazalarda resm ckmis otopsilere giriyomus ama olay bn olunca farkli.o disarda bklesn bn kndme gelene kadar eylulun resimlerini ceksn bnm.yerime ilk opucugunu versn kizima..ruzgarcm zor bi donemden geciyosn ama ani kararlar verme bu donrmde..bu arada kandilinz mubarek olsn kizlar dualrimz kbul olur ins
genelde netten alışveriş yaptı herkes zaten bir gun geçerli. bugun 12de bitiyo süresi
e bebek şifrem var isteyene verebilirim kızlar :)
teyzesi oğlum seni kocaman öpüyor canım çıktı yeni nesil internet alışverişini becermeye ama becerdim 160 tl lik ürünler 110 a geldi bebeğimin emziği biberonu ve emziği senden teyzesi ellerinden öperiz
Saol cnm ..
Ben şahsen normal doğumda eşimin de olmasını istemem nebilim onun yanında daha zayıf kırılgan olurum sanki, tek başına kalınca insan daha güçlü olmak zorunda hissediyo, yani bana öyle geliyo.. Şuna benzettim birden, ben eşim yanımdayen araba kullanamıyordum :)))) hiç trafiğe çıkamıycam sanmıştım. Birgün araba boştayken bir gaza geldim eşim de yoktu bindim trafiğe çıkıp anneme gittim herkes şok.. Ondan sonra gene eşim yanımdayken stop ettirip gene indim şoför koltuğundan kullanamıycam diye:))) ama tek başımayken stop ettirdiğimde çalıştırmam lazım başka çarem yok diye kullanıyosun mecbur:)))) hahhhahah ya neyden ne çıkardım...
He ama bugün merhaba bebekte kadını sezeryana aldılar arada perde ve belden aşağısı uyuşturulmuş bi şekilde , eşinin yanında olması çok hoş. Seninle beraber o da bekliyo sessizce. Böyle bir durum söz konusuyda çok hoş bence:)
Ben varım cnm .)
cnm kod PK2905A3100 40 TL güle güle kullan tatlım
Teşkler teyzesi :) bebek arabamız ve bebek sepetimiz eksikti.. Bakalım neler varmış
kızlar yatak odasına yanıma park yatakmı alıyım sepetmi alıyım karar veremedim doğrusu ya
slm kızlar bi o kanepeye bi bu kanepeye yatıp duruorum havada ne sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?