2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dilemmacm gecmis olsun tatlim bu ara bnde o kdr sakarimki elimde bsey tutamiyrm herseyi dusuruyrm ...bnde esimn bnmle doguma girmesini istemem..bn stresli olucam o da oyle daha fzla gerilmesni istemem.gcen sene kurtaj oldugmda bni baygin sedyeyle cikarrlarken aglamis annem hep der..aslnda gucludr evlenmeden once adli fotografcilikta yapmis..adli vkalarda kazalarda resm ckmis otopsilere giriyomus ama olay bn olunca farkli.o disarda bklesn bn kndme gelene kadar eylulun resimlerini ceksn bnm.yerime ilk opucugunu versn kizima..ruzgarcm zor bi donemden geciyosn ama ani kararlar verme bu donrmde..bu arada kandilinz mubarek olsn kizlar dualrimz kbul olur ins

Saol cnm ..
Ben şahsen normal doğumda eşimin de olmasını istemem nebilim onun yanında daha zayıf kırılgan olurum sanki, tek başına kalınca insan daha güçlü olmak zorunda hissediyo, yani bana öyle geliyo.. Şuna benzettim birden, ben eşim yanımdayen araba kullanamıyordum :)))) hiç trafiğe çıkamıycam sanmıştım. Birgün araba boştayken bir gaza geldim eşim de yoktu bindim trafiğe çıkıp anneme gittim herkes şok.. Ondan sonra gene eşim yanımdayken stop ettirip gene indim şoför koltuğundan kullanamıycam diye:))) ama tek başımayken stop ettirdiğimde çalıştırmam lazım başka çarem yok diye kullanıyosun mecbur:)))) hahhhahah ya neyden ne çıkardım...
He ama bugün merhaba bebekte kadını sezeryana aldılar arada perde ve belden aşağısı uyuşturulmuş bi şekilde , eşinin yanında olması çok hoş. Seninle beraber o da bekliyo sessizce. Böyle bir durum söz konusuyda çok hoş bence:)

genelde netten alışveriş yaptı herkes zaten bir gun geçerli. bugun 12de bitiyo süresi

teyzesi oğlum seni kocaman öpüyor canım çıktı yeni nesil internet alışverişini becermeye ama becerdim 160 tl lik ürünler 110 a geldi bebeğimin emziği biberonu ve emziği senden teyzesi ellerinden öperiz

çok sevindim canım yerim ben oğluşunu annesi güzel günlerde kullanın inşallah.

O iyi bsey cnm evt.zaten o zaman o perde insann ustune ustune gelir.sana ne yapildgnida biliyosn uyaniksn.seni konusturur esin moral verir o an o guzrl olur.ama normal dogumda bn orda ter dokerkn zorlanirken travma adama.bde bunun snrasi var cnsel hyat tekrar bslaynca bu aklnda kalabilir yani hc geregi yok..ayrica bnzetmn cok dogru ylnz olnca insan daha guclu olur esime naz yaparim o durumda..bnde babamla araba kullanmauyi hc sevmezdm hemen panik yapardi naptn ne ettn bilmem ne.esime saka yollu demstm nisanliykn bugnde bn seni gezdireym diye hmen cddiye aldi tmm dedi o acemiyim dedm bsey olmz dedi..bn sehrde araba kullaniytm.bi ilkti yani esim ynima otrdu muzik acti sigara yakti dedim naso bu kdr rahtsn kelle koltuk turizme hosgldn bu ne rahtlik dedm bn guveniytm sana dedi.ondan cok guc aldm cok rhttm.ama babamla hla cok gerilirim

kızlar yatak odasına yanıma park yatakmı alıyım sepetmi alıyım karar veremedim doğrusu ya

Benim tercihim sepetten yana :)
GURDAMAR BEBE (GDB) bambu beşik burada çeşitlerde var bakarsan bayiler de belirtilmiş bulunduğun şehirde bayisi var ise temin edebilirsin . Üye olunca fiyatlarda görülüyor .

Ben park yatağa ısınamadım ama tercih meselesi ; zevk ve evin durumuna göre değişir .Taşınma derdin yok evin de geniş ise sepet sanki daha şık , ama park yatak için de taşıma kolaylığı var deniyor o nedenle insan kararsız kalıyor ya :)

merhaba hamişler nasıl geçti pazar gününüz. biz kızımızın cicilerini yıkadık sonunda 3 makina çamaşır ütülenmek için bekliyor. bende burada enerji toplamaya çalışıyorum yarın işgünü... bir de bebek çantamızı alsaydık hazırlasaydık başka aciliyetimiz kalmıyor. bir de port bebe alacaktım vazgeçtim. puset alacağım bir de anakucağı başka da eksiğimiz yok gibi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…