2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mylifebaby--- sana şifreyi özel msj la gönderdim alacakların varsa[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim ; ben de gönderdim kazandım ; yetişemem sandım ama yetiştim :) Alışverişimi yaptım ; ilgin için teşekkürler , Allah razı olsun :)
Ben özelden msj gönderemiyorum , şifreyi isteyen başka arkadaşa gönderebilir misin sanırım mt2010 da istemiş , umarım işine yarar .Zaten bugün geçerli akşam bile görseler netten alışveriş yapılabilir .

geçmiş olsun canım dikkat et som demlere yaklaştık zaten

Kolay gelsin , mis gibi giysin cici kız :)
Bu arada geçmiş olsun , bundan sonra daha dikkat etmemiz gerekiyor ; sakarlıklar artıyor , canımız daha çok acıyor çünkü .
Bundan sonraki cicileri asarsın üzülme hem onların ütüsü var ki o daha zevkli :)

Bu indirim kodları çok iyi oluyor bu hafta prima premium care hoşgeldin paketi ve bübchen çanta aldm 105 tl tuttu bir eksiğim kalmadı şükür

Güle güle kullanın valla çok iyi oldu gerçekten , keşke geçen haftalar da bilseydim ben hep hediye veriyor sanıyordum, indirim değil ; sizler sağ olun buradan öğrendim indirimi :) İnşallah problemsiz elimize ulaşır siparişlerimiz :) Ve en önemlisi sağlıklı , huzurlu şekilde yavrularımızla kullanırız :)

Tabii ki herkes fikrini söyleyecek ama hamileler tarafından izlenilen bir programda , hassas olan bu konuda bu kadar da keskin laflar edilmesini uygun bulmadım açıkçası . Sağlık , zorunlu şartlar hariç diyerek biraz yumuşattı ama ona göre tercih meselesi olmayan durum bence tercih meselesi ; çünkü hiç bir fiziksel sağlık problemi olmayıp da sadece psikolojik olarak hazır olmamak dahi tercihe yöneltebilir ve bu durum gebe ile dr arasında arar verilecek bir durum diye düşünüyorum .

Bencede cnm.o bebek normal dogmazdi..ama o sanciyi niye cektrmiski doktoru yani...nasi tatliydi ama masallh

Anne normal doğumda kararlı idi son ana kadar denediler bence ; artık suni ile de olmayınca sezeryan .
Yapı meselesi sanırım bir de çatı genişliği çünkü 4.5 kilo doğuran var .
Maşallah bebek de pek güzeldi :)

geçmiş olsun canım dikkat et som demlere yaklaştık zaten

Çok teşekkür ederz kızlar. 2. Postayı ben astım, sığmadı askıya alt alta üst üste sağa sola diye sığdırdım:) kurusa da akşama kadar ütülesem :)

Kızlar benim kocam 5 kg üzeri doğmuş :))) ama muhtemelen şeker problemi vardır eski zaman tabi.. Kayınvalidem de davul gibi olmuş son zamanlar hastanede yatmış , su ve ekmek yedirmişler nerdeyse.. Normal doğum yapmış çok da kolay oldu diyo da tabi kayınvalidem de gemi gibi kadın yani heheh

Bilemiyorum bende işin o kısmını düşündükçe kararsız kalıyorum.ama yanımda olsun da istiyorum...

Eskiden insanlar mı bilinçsizdi yoksa gerçekten çatır çatır doğurmak mı kolaydı...annemde 3 çocuk doğurdu ve hiç dikişsiz..şimdi normal doğumlar bile dikişli...popoya kadar kesiyorlar.geçenlerde doğum yapan arkadaşım vardıda yazık popoya kadar kesmişler sezeryan olsa daha iyiydi.hemende toparlanamıyor insan durum böyle olunca.bide işin doğum sonrası cinsellik kızmı var ki o daha vahim...40 günden sonra cinsel ilişki serbest ama insanın pisikolojisi çok bozuluyor..yazık o arkadaşımın o halini gördükçe ben normal doğumdan da korkuyorum..Allah'ım karşımıza iyi insanlar çıkartsın.normalde özel hastanede doğurcam inşallah ve doktoruma çok güveniyorum ama o gün işimiz Allah'a kalmış... Rabbim şu mübarek gün hatrına inşallah işini iyi bilen doktorlar çıkartır karşımıza.en kolay şekilde hepimizin doğurmasını sağlar inşallah (AMİN)

Son düzenleme:

Hadi ya o nasıl bişeymiş öyle ya pppoya kadar kesmek :S neyse kafalar bulanmasın bişekilde doğacak bebişler , ona kavuşma anını hayal edelim. Elbiseleri yıkayınca ben bi hoş oldum ya, sabırsızlandım ilk defa bukadar çokkk

Site kilitlenince anca girebildim bana kala kala 20 tl indirim kalmış indirim kodunu kullanmayan varsa bana gönderebilirmi?

Tamam canım mt2010 a da gönderdim

Son düzenleme:
Kızlar bebeğin çamaşırlarını ütüleyince, çantamı da hazırlıycam artık, ama kendi eşyalarıma gelince üşendim çok :/ yıkamasammı diye, napıyım? Gecelik sabahlık pijama emzirme sütyeni ve alt çamaşır var..

dilem geçmiş olsun canım
bebişin kıyafetleri misler gibi olmuştur,sağlıkla giydiği günleri görün inş.

benim eltim 1ay erken doğum yaptı ve hatta henüz doğum iznine ayrılmamıştı,hiçbirşeyi hazır değildi
bebiş küçükte doğunca hemen bir mağazadan prem.bebek kıyafetleri alıp yıkamadan giydirdiler
eve gelincede odası hallolana kadar kendi yanında yattı bebiş
ama çok zor yaa insan çok panik olur
benim haftaya kont.var ondan sonra artık evin temizlenmesi,bebiş ve kendi kıyafetleirmin yıkanıp yerleştirilmesini yapacağım
şurda 43 günüm var :)

lesya aslında kocişlerinde bazı şeyleri anlamalrı için yanımızda olmalarını isterim ama her koca dayanıklı olmaz bence ve sonrası cins.var
ben 1 aylık evliyken kızlık z.operasyon ile açıldı ( ne yazık ki yanlış bir dr.eline düştüm ve bize normal yolla birlikteliğin mümkün olmadığını söyledi ( sıradan bir operasyon olmadığı içinde ben narkoz aldıktan sonra kocişide içeri almış ve onun gözüönünde operasyona başlamış kociş beni öyle görünce bayılacak gibi olmuş dışarı çıkarıp yatırmışlar
düşünebiliyormusun yaşadığımız tramvayı ve biz olayın üzerinden tam 2,5 yıl geçtikten sonra normal bişekilde birlikte olabilidik
o yüzden ben asla girmesini istemem

bebişinkiler yıkandı ütülendi bence önce kendimin pijamalarını yıkamasammı dedim sonra bebişi kucağımıza alcass bizde ameliyatlı olcazz hijyen şart die attım bgn kısa programda yıkadımmm...onlarda kuruyup ütülenincee tamamızz..

çanta hazırlığım kalıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…