- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.981
Kızlarr sonunda ben de kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım:) ilk posta yıkandı asıldı. O kadar heycanlıydım ki küçük bi kaza oldu. Balkondan çamaşır askılığını asıla asıla kızımın odasına çekmeye çalışırken tek elle, bi kapandı parmağım araya sıkıştı ama koptu sandım okadar canm yandı ki , kocamın ödü koptu içerden bi koşuşu var , ben hünhür hüngür ağlaa,( düştüm sanmış kocam :) kızımın halısı biraz kaygan gibi de ona takmış durumda.. Neyse ilk postayı koca astı askıya ben izledim elimde buz torbası gözler yaşlı, asamadım minnak elbiseleri ya kursağımda kaldı :)
Kızlarr sonunda ben de kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım:) ilk posta yıkandı asıldı. O kadar heycanlıydım ki küçük bi kaza oldu. Balkondan çamaşır askılığını asıla asıla kızımın odasına çekmeye çalışırken tek elle, bi kapandı parmağım araya sıkıştı ama koptu sandım okadar canm yandı ki , kocamın ödü koptu içerden bi koşuşu var , ben hünhür hüngür ağlaa,( düştüm sanmış kocam :) kızımın halısı biraz kaygan gibi de ona takmış durumda.. Neyse ilk postayı koca astı askıya ben izledim elimde buz torbası gözler yaşlı, asamadım minnak elbiseleri ya kursağımda kaldı :)
Bu indirim kodları çok iyi oluyor bu hafta prima premium care hoşgeldin paketi ve bübchen çanta aldm 105 tl tuttu bir eksiğim kalmadı şükür
4kg üstü doğdu canım bebiş
41 kere maşallah çok tatlıydı,ama nasıl ağlıyordu dudaklarını büze büze(
vallahi ağla ağla bir hal oldum
buarada ayşeyi duydunuzmu sezeryan doğum ile ilgili
kuaförden randevu alır gibi doğuma randevu alınmaz herkes normal doğum yapmalı dedi :)))
tabi kendisi güzel bir doğum geçirmişte o yüzden böyle rahat konuşuyor bence:))
tabiki normal doğum en iyisi ama gerekli durumlarda ve özellikle anne kendine bu konuda güvenemiyor,korkuyorsa elbette sezeryan olacak
Bencede cnm.o bebek normal dogmazdi..ama o sanciyi niye cektrmiski doktoru yani...nasi tatliydi ama masallh
merhaba ağustos anneleri forumu hep sessiz takip edenlerdendim en sonunda bende aranıza katılıyım dedim :)
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bu arada halının altına da halı kaydırmaz al ne olur ne olmaz bende son zamanlarda o kadar çok ufak tefek kaza atlatıyorum ki bide sakar gibi oldum sinir oluyorum bu duruma
geçmiş olsun canım dikkat et som demlere yaklaştık zaten
Kolay gelsin , mis gibi giysin cici kız :)
Bu arada geçmiş olsun , bundan sonra daha dikkat etmemiz gerekiyor ; sakarlıklar artıyor , canımız daha çok acıyor çünkü .
Bundan sonraki cicileri asarsın üzülme hem onların ütüsü var ki o daha zevkli :)
Anne normal doğumda kararlı idi son ana kadar denediler bence ; artık suni ile de olmayınca sezeryan .
Yapı meselesi sanırım bir de çatı genişliği çünkü 4.5 kilo doğuran var .
Maşallah bebek de pek güzeldi :)
canım eşinin doğumhaneye girmesi konusunda sen bilirsin ama eger normal doğum yapacaksan eşler için tranva etkisi yaratabiliyormuş benim eşim sancı odasında benimleydi o bile onu çok etkiledi ama iyide oldu nasıl zor doguruldugunu gördü ama doğumhanenin içine girip beni o halde görmesini istemezdim zaten. biz bazı şeyleri analık içgüdüsüyle bide kendimiz yaşadığımız için hatırlayamıyoruz ama eşler o an dışarıdan bi göz olduğu için an ve an herşeyi hatırlıyorlar
Kızlar benim kocam 5 kg üzeri doğmuş :))) ama muhtemelen şeker problemi vardır eski zaman tabi.. Kayınvalidem de davul gibi olmuş son zamanlar hastanede yatmış , su ve ekmek yedirmişler nerdeyse.. Normal doğum yapmış çok da kolay oldu diyo da tabi kayınvalidem de gemi gibi kadın yani heheh
Bilemiyorum bende işin o kısmını düşündükçe kararsız kalıyorum.ama yanımda olsun da istiyorum...
Eskiden insanlar mı bilinçsizdi yoksa gerçekten çatır çatır doğurmak mı kolaydı...annemde 3 çocuk doğurdu ve hiç dikişsiz..şimdi normal doğumlar bile dikişli...popoya kadar kesiyorlar.geçenlerde doğum yapan arkadaşım vardıda yazık popoya kadar kesmişler sezeryan olsa daha iyiydi.hemende toparlanamıyor insan durum böyle olunca.bide işin doğum sonrası cinsellik kızmı var ki o daha vahim...40 günden sonra cinsel ilişki serbest ama insanın pisikolojisi çok bozuluyor..yazık o arkadaşımın o halini gördükçe ben normal doğumdan da korkuyorum..Allah'ım karşımıza iyi insanlar çıkartsın.normalde özel hastanede doğurcam inşallah ve doktoruma çok güveniyorum ama o gün işimiz Allah'a kalmış... Rabbim şu mübarek gün hatrına inşallah işini iyi bilen doktorlar çıkartır karşımıza.en kolay şekilde hepimizin doğurmasını sağlar inşallah (AMİN)
Site kilitlenince anca girebildim bana kala kala 20 tl indirim kalmışindirim kodunu kullanmayan varsa bana gönderebilirmi?
Mylifebaby--- sana şifreyi özel msj la gönderdim alacakların varsa
Çok teşekkür ederim ; ben de gönderdim kazandım ; yetişemem sandım ama yetiştim :) Alışverişimi yaptım ; ilgin için teşekkürler , Allah razı olsun :)
Ben özelden msj gönderemiyorum , şifreyi isteyen başka arkadaşa gönderebilir misin sanırım mt2010 da istemiş , umarım işine yarar .Zaten bugün geçerli akşam bile görseler netten alışveriş yapılabilir
kızlar 50 tl indirim kodu var elimde isteyen var mı
ben alabilirim indirim kuponunu bez alırım çöp kovası alırım :)
tmm canım yolladım kodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?