2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4kg üstü doğdu canım bebiş
41 kere maşallah çok tatlıydı,ama nasıl ağlıyordu dudaklarını büze büze (
vallahi ağla ağla bir hal oldum

buarada ayşeyi duydunuzmu sezeryan doğum ile ilgili
kuaförden randevu alır gibi doğuma randevu alınmaz herkes normal doğum yapmalı dedi :)))
tabi kendisi güzel bir doğum geçirmişte o yüzden böyle rahat konuşuyor bence:))
tabiki normal doğum en iyisi ama gerekli durumlarda ve özellikle anne kendine bu konuda güvenemiyor,korkuyorsa elbette sezeryan olacak

Bekara kari bosamak kolay derler tatlim..kndisi firt diye dogurmus ama boyle bi laf etmesi gereksz yani..bak kadin norml doguruckti sanci vermisler doguramadi srzeryn.oldu bosuna agri cekti.belis bebek nasi tatli masallh tostik sey...bogum bogum et..nasi icini ceke ceke qgliyo kiyamamm ya..bu arada kadin gulerek gitti doguma.ben kesn aglayatak gderm telas heyecan korku kocama sarilir aglarim herkesi aglatirimm izlerkn bnm sipada kipir kipir ozendr heralde otur oturdugn yerde diyrm habire

aaa hayret ben bu üçüncü hep 40tl kazandım :))))

Kim istiyorsa vereyim şifreyi kızlar???

Ben de ilk defa 50 kazandım daha önce bir 40 bir 30 kazanmıştım. Ana sayfadaki hasır beşik için ne diyorsunuz yeni hamile bir arkadaşım var ona mı alsam acaba????

Canım o bebek normal doğmazdi bence , tosun maşallah

Mylifebaby--- sana şifreyi özel msj la gönderdim alacakların varsa

Kızlar doğumhaneye ben eşimde girsin istiyorum.ama bilmiyorum iyi mi olur kötü mü..?bu konuda fikirlerinizi bekliyorum...

Ben de ilk defa 50 kazandım daha önce bir 40 bir 30 kazanmıştım. Ana sayfadaki hasır beşik için ne diyorsunuz yeni hamile bir arkadaşım var ona mı alsam acaba????

bende ilk 6ay için öyle birşey alıcamda 100 tl koymuşlar fiyatını.indirimler 125tl ve üstü için geçerli.kararsızım ekrana bakıp bakıp duruyorum

Son düzenleme:

rabbim şu mübarek kandil gününde eşinle aranıza bol muhabbet versin sevgi bağınız güclensın bebişinizle bırlıkte bır ömür yasamayı nasıp etsin (amın)

Kızlarr sonunda ben de kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım:) ilk posta yıkandı asıldı. O kadar heycanlıydım ki küçük bi kaza oldu. Balkondan çamaşır askılığını asıla asıla kızımın odasına çekmeye çalışırken tek elle, bi kapandı parmağım araya sıkıştı ama koptu sandım okadar canm yandı ki , kocamın ödü koptu içerden bi koşuşu var , ben hünhür hüngür ağlaa,( düştüm sanmış kocam :) kızımın halısı biraz kaygan gibi de ona takmış durumda.. Neyse ilk postayı koca astı askıya ben izledim elimde buz torbası gözler yaşlı, asamadım minnak elbiseleri ya kursağımda kaldı :)

canım eşinin doğumhaneye girmesi konusunda sen bilirsin ama eger normal doğum yapacaksan eşler için tranva etkisi yaratabiliyormuş benim eşim sancı odasında benimleydi o bile onu çok etkiledi ama iyide oldu nasıl zor doguruldugunu gördü ama doğumhanenin içine girip beni o halde görmesini istemezdim zaten. biz bazı şeyleri analık içgüdüsüyle bide kendimiz yaşadığımız için hatırlayamıyoruz ama eşler o an dışarıdan bi göz olduğu için an ve an herşeyi hatırlıyorlar

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bu arada halının altına da halı kaydırmaz al ne olur ne olmaz bende son zamanlarda o kadar çok ufak tefek kaza atlatıyorum ki bide sakar gibi oldum sinir oluyorum bu duruma

canım şu dönem çok hassas bi dönem hayatınla ilgili bu kadar ciddi bi kararı doğumdan sonrasında alsan iyi olur hatta o dönem bile hassas oluyoruz belki biraz birbirinizden uzaklaşmak iyi olabilir benim görümcem 8 yıl çekmediği dert kalmadı şiddet aldatılma hakaret parasız bırakılma ortada bi çocuk var diye bir türlü ayrılamadı en sonunda cesaretini topladı eşinden ayrılmaya karar verdi ayrı eve çıktı mesleği işe girdi bi düzen kurdu 6 ay ayrı yaşadılar o dönem sorunlarını çözdüler aile terapistine bile gittiler eşine inancı arttı eşide karısının çocuğunun evinin kıymetini bildi 2.duruşmada barıştılar şimdi 3 yıldır çok mutlu maşallah 2.çocugu yeni doğurdu eşi üzerine titriyor.bazen hemen boşanmak çözümde olmuyor.inşallah siz böyle süreçlerden geçmeden sorunlarınızı halledersiniz eger üstesinden gelemiyorsanız bi uzmandan yardım almak çok iyi gelebilir dualarım seninle canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım ben varım ama açelyaya söz verdim geçen gün.. haftayada kullanmayacağım eğer bugün alamazsan haftaya da sana yollamaya çalışırım..

Canım çok teşekkür ettim ; bugün alacaklarımı aldım :) Hızlı olamazsam , alamazsam diye tedirgindim , o nedenle buradan paylaşıp rica edeyim dedim . Ben geçen hafta öğrendim indirim olayını , programı izliyordum ama hediye veriyor sanıyordum ondan hiç girmemiştim , sizler yazınca bu hafta heyecan yaptım alacaklar da olunca :) Bundan sonraki haftalarda şifreyi alırsam isteyenle ben de paylaşırım :)

İçini ferah tut , duanı et hele de bugün kandil ; Allah hayırlısı ile zamanında sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah .
Vaktin oldukça yavaş yavaş başla yıkamaya vs. , son zamana bırakmamaya çalış hem için rahat eder hem de sıcaklarda yorulmamış olursun .

Bu indirim kodları çok iyi oluyor bu hafta prima premium care hoşgeldin paketi ve bübchen çanta aldm 105 tl tuttu bir eksiğim kalmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…