- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.961
4kg üstü doğdu canım bebiş
41 kere maşallah çok tatlıydı,ama nasıl ağlıyordu dudaklarını büze büze(
vallahi ağla ağla bir hal oldum
buarada ayşeyi duydunuzmu sezeryan doğum ile ilgili
kuaförden randevu alır gibi doğuma randevu alınmaz herkes normal doğum yapmalı dedi :)))
tabi kendisi güzel bir doğum geçirmişte o yüzden böyle rahat konuşuyor bence:))
tabiki normal doğum en iyisi ama gerekli durumlarda ve özellikle anne kendine bu konuda güvenemiyor,korkuyorsa elbette sezeryan olacak
doğan bebeği gördünüz mü maşallah tosuncuk oldu
farkettinz mi elleri ve kulakları ne kadar büyüktü
acaba bizimkiler nasıl olcak
aaa hayret ben bu üçüncü hep 40tl kazandım :))))
Kim istiyorsa vereyim şifreyi kızlar???
Bekara kari bosamak kolay derler tatlim..kndisi firt diye dogurmus ama boyle bi laf etmesi gereksz yani..bak kadin norml doguruckti sanci vermisler doguramadi srzeryn.oldu bosuna agri cekti.belis bebek nasi tatli masallh tostik sey...bogum bogum et..nasi icini ceke ceke qgliyo kiyamamm ya..bu arada kadin gulerek gitti doguma.ben kesn aglayatak gderm telas heyecan korku kocama sarilir aglarim herkesi aglatirimm izlerkn bnm sipada kipir kipir ozendr heralde otur oturdugn yerde diyrm habire
Ben de ilk defa 50 kazandım daha önce bir 40 bir 30 kazanmıştım. Ana sayfadaki hasır beşik için ne diyorsunuz yeni hamile bir arkadaşım var ona mı alsam acaba????
Canım o bebek normal doğmazdi bence , tosun maşallah
Mylifebaby--- sana şifreyi özel msj la gönderdim alacakların varsa
Bizim durum hic parlak degil kizlar. Aglamaktan helak oldum. Sanirim bosanacagim. Rabbim emanetin hatrina hayirlisini ver nolur. Senden gelen basla goz ustune. vardr bi bildigin... Bana dua etmediniz dimi hic? Hep sizin yuzunuzden o zaman... espri yapiom hala. psikoloji falan nanay galiba
Tebrikler! 125TL ve uzeri alisverisinizde sadece bugun gecerli,aninda 40TL indirim kazandiniz. Indirim kodunuz : PK556FE7100 Tum ebebeklerde gecerlidir.
Kızlarr sonunda ben de kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım:) ilk posta yıkandı asıldı. O kadar heycanlıydım ki küçük bi kaza oldu. Balkondan çamaşır askılığını asıla asıla kızımın odasına çekmeye çalışırken tek elle, bi kapandı parmağım araya sıkıştı ama koptu sandım okadar canm yandı ki , kocamın ödü koptu içerden bi koşuşu var , ben hünhür hüngür ağlaa,( düştüm sanmış kocam :) kızımın halısı biraz kaygan gibi de ona takmış durumda.. Neyse ilk postayı koca astı askıya ben izledim elimde buz torbası gözler yaşlı, asamadım minnak elbiseleri ya kursağımda kaldı :)
canım ben varım ama açelyaya söz verdim geçen gün.. haftayada kullanmayacağım eğer bugün alamazsan haftaya da sana yollamaya çalışırım..
Selamlar
Off acayip nefes darlığı yaşıyorum,çok sıcak,kasıklarıma ağrılar giriyor.Korkmaya başladım erken doğum olurmu diye.Herşeyi alındı ama hazır değil.Yıkamadık,kurmadık,kocişte erken diyor.(
Sizlerinde dediği gibi dr.ne sorsak normal diyor.Hamişlikte herşey normal bir biz anormaliz herhalde. :))
Ben şuan programı izliyorum eğer yine indirim kuponuysa ben veririm kodu kimin ihtiyacı varsa.
Ben kazandım şuan 40 tl
50tl diyorlar ya yalan bence face açıktı kod çıkar çıkmaz yazdım mümkün değil geç kalmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?