2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Roman icin polisiye surukleyici oluyor. Bende severim. Ama aslen Psikolojik ve siyasi kitaplar favorimdir.

Canım entellektüel anlamda kendimi geliştirmek için, tabi ki siyasi ve tarihi kitapları ben de okuyorum. Bu bahsettiklerim roman tarzında sevdiklerim. Yani demek istediğim romanda aşklı meşkli, ya da gündelik hayatı anlatan şeyleri okumuyorum, zevk almıyorum çünkü, çok sıkıcı geliyor. Mutlaka bir atraksiyon olacak, mutlaka kafamı çalıştıracak

off "Nefes Nefese" benim en sevdiklerim arasında ilk 5'e rahat girer canım müthiş bir kitap o 5-6 sene önce okudum ama şu an tekrar okuyabilirim elime geçse..

Valla ben hiç ummuyordum bu tarzda bi kitap olacağını ne bileyim Ayşe Kulin benim seveceğim kitaplar yazmazmış gibi geliyordu Bayıldım resmen o dönemi anlatan çok film izledim ama dönemin dışişlerini Türkiye tarafından anlatan bi eser ilk kez okudum etkilendim hakikaten saygılar

O kitabı henüz okumadım. Fi tarihinde ejderha dövmeli kızı almıştım okumak bir türlü kısmet olmamıştı şuan onu okuyorum. Tess gerritsen bir doktor ve genelde kitapları hastanedeki cinayetleri anlatır muhtemelen senin kitap da öyledir.Oldukça zekice ve sürükleyici yazıyor. Şiddetle tavsiye ederim.

Sana yüzde bir milyon katılıyorum :)

BeN okumadım. Ama sinemaya gitmiştik. Çok guzel ve etkileyiciydi.

Ejderha dövmeli kız için film çok eksik. Bana çok yavan geldi tabi yine de güzel. Hep öyle olur zaten senin hayalgücünle film pek uymaz.

Kitabını okuyanlar hep aynı şeyi söylüyor zaten :) ama bunun film halı bile iyiydi . Kimbilir kitabı nasıldır:)
Genelde film yapmayı pek beceremiyorlar eksik kalıyor .

Ahahah evet izliyordum

Filmi var nette elim gidiyor bazen okumıyayım izleyeyim diyorum ama Dan Braown'ın o muhteşem kitaplarının film versiyonunu nasıl berbat ettiklerini gördükten sonra okumaya karar verdim :)

Aaaah house ahh Ben de bu tarza hastayım :) House Sherlock Holmes dan esinlenilerek yapılmış

Günebakan 2. ciyi de okudun mu ? O da güzel mi canım. Sanırım 2. devamı di mi ? Ben onu almamıştım. Almalı mıyım?

kizlar size bir teklifim var hepinizi cok merak ediyorum kafamda gerce bazilarinizin resimleri canlaniyor ama merak iste...hadi herkes bi tane hamile resmini eklesin :))) en azindan kimle yazistigimizi goruruz ne dersiniz

Görmez miyim İzledim ben de... Eşim geldi eve baktı onu izliyorum bunu kaç kere izledik acaba diyo :) Adam bıktı artıkkk

Bıkılcak gibi değil ki. Yalnız gölge oyunları ilkinin etkisini yapmadı bende, bazı yerleri fantastik kaçmıştı biraz ama yine de güzeldi Vagon sahnesine bayılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…