- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #36.861
Roman icin polisiye surukleyici oluyor. Bende severim. Ama aslen Psikolojik ve siyasi kitaplar favorimdir.
off "Nefes Nefese" benim en sevdiklerim arasında ilk 5'e rahat girer canım müthiş bir kitap o5-6 sene önce okudum ama şu an tekrar okuyabilirim elime geçse..
Dün bir arkadaşım da bana Tess Gerritsen'in İkiz Bedenler kitabını getirdi dün hemen okumaya başladım şimdi ofise getirmediğim için pişman olmakla meşgulüm Dan Brown Melekler ve Şeytanlarını okumuştum ve filmini de izledim güzeldi sonrasında Dijital Kalesini okumaya koyuldum ama fena boğmuştu beni ve Agatha Christie de annemin tavsiyesiyle okudum vaktiyle
Canım entellektüel anlamda kendimi geliştirmek için, tabi ki siyasi ve tarihi kitapları ben de okuyorum. Bu bahsettiklerim roman tarzında sevdiklerim. Yani demek istediğim romanda aşklı meşkli, ya da gündelik hayatı anlatan şeyleri okumuyorum, zevk almıyorum çünkü, çok sıkıcı geliyor. Mutlaka bir atraksiyon olacak, mutlaka kafamı çalıştıracak
O kitabı henüz okumadım. Fi tarihinde ejderha dövmeli kızı almıştım okumak bir türlü kısmet olmamıştı şuan onu okuyorum. Tess gerritsen bir doktor ve genelde kitapları hastanedeki cinayetleri anlatır muhtemelen senin kitap da öyledir.Oldukça zekice ve sürükleyici yazıyor. Şiddetle tavsiye ederim.
Arasta house' u da izliyor muydun? :)
BeN okumadım. Ama sinemaya gitmiştik. Çok guzel ve etkileyiciydi.
BeN okumadım. Ama sinemaya gitmiştik. Çok guzel ve etkileyiciydi.
Ejderha dövmeli kız için film çok eksik. Bana çok yavan geldi tabi yine de güzel. Hep öyle olur zaten senin hayalgücünle film pek uymaz.
Ahahah evet izliyordum
Filmi var nette elim gidiyor bazen okumıyayım izleyeyim diyorum ama Dan Braown'ın o muhteşem kitaplarının film versiyonunu nasıl berbat ettiklerini gördükten sonra okumaya karar verdim :)
BeNim sevgilim bugun de erken geliyor. Cuma da erken gelecek eve. Yuppi :)
Aaaah house ahhBen de bu tarza hastayım :) House Sherlock Holmes dan esinlenilerek yapılmış
ne guzel ya bizimkide kendi isi guya 6dan once 1 dk once cikmaz sabahta herkesten once gider...cok ozeniyorum h.ici izin yapan erken cikanlara :)
Günebakan 2. ciyi de okudun mu ? O da güzel mi canım. Sanırım 2. devamı di mi ? Ben onu almamıştım. Almalı mıyım?
Akşam sanırım Sharlock Holmes ü 20. defa izledimNasıl bir hastalık olduğunu sen düşün. Tvde vardı gördün mü sende ?
Görmez miyimİzledim ben de... Eşim geldi eve baktı onu izliyorum bunu kaç kere izledik acaba diyo :) Adam bıktı artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?