- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #36.901
Kİzlar suanda uzanmis hastahaneye gitmek icin esimin gelmesini bekliyorum, rahmime bicak saplanmis gibi bir agri var son 1 saattir sma sadece ayaga kalkinca oluyor. 1 saattir uzandim ayaga kalkamiyorum, bebekte cok hareketli... Sizce ne olabilir?
artık su içmekten kusucammm bayılmak üzereyimm kafamı buzdolabının içine soktum az önceee
O dengesizlik benim kocamda da var ikizlerden falan değildir :) Normalde kuru fasulyeyi sever mesela yediği nadir yemeklerden olduğu için her hafta mutlaka yaparım. Geçende dedi ki sıcak havalarda çekilmiyor artık yemeyelim fasulye. Tamam dedim yapmam doğru söylüyosun yazın hakkaten yapılmaz. Bu hafta da dedi ki ne zamandır kuru fasulye yemiyoruz özledimSenin ben... neyse bişey demiyorum dedim
hosgeldiniz canımm...
ohh valla keske banada bi yemek yapan olsaa ama nerde ne eşimin ne benim ailem burdaaa ....bazen insan ihtiyaç duyuyorr valla ben bugün hic bişiy yapmadım bakalım ne yicezzzkociş gelirken arar bişeyler al derim napım bugünde böle olsun...
dolap bomboş kaç gündür markete gidemiyom sıcaklarrrdan
ben bebişin odasında bi yatak var orda yatıcam canım hem daha serin kuzumun odasııı...yatak odamada kimse girmemiş olurr zaten cok gelende olmaz aileler olur...karar senin ama eğer baza varsa bebişin odasında orda yatarsın
valla canım dalinle yıkamıştık annem yıkadı daha doğrusu geldiğinde sıvı deterjan ...cok hos kokuyoo...
ben hastane için 2 tane pijama koydum bence yeterliii gerek olursaa evden getirin derimm ....ped normal molped koydum gece için olanlardan...
hamile kilodu 2 tane koydum 2 tanede normal yüksek bel koyarım...
bende almadım emzirme sütyeniii alıp almama konusundada kararsızımm cok gerekli olduğunu düşünmüyorum açıkcasııııbizdende bu kadayyyyyyyy
Saolun kizlar, esimi bekliyorum evde yanlizim cok panik yaptim... Uzaninca agrim yok ama kalkamiyorum, kaldim boyle... Cok stres oldumm
Saolun kizlar, esimi bekliyorum evde yanlizim cok panik yaptim... Uzaninca agrim yok ama kalkamiyorum, kaldim boyle... Cok stres oldumm
Ben sebilin başına koltuk koydum rahat edeyim diyeSebil değil hayrat mübarek her dakka başındayım. Bir oturuyorum nerdeyse yarısını içiyorum damacanın
artık su içmekten kusucammm bayılmak üzereyimm kafamı buzdolabının içine soktum az önceee
sanırım bu konuda en rahatınız benimAy gerçekten işiniz zor kızlar yemek seçen koca çekilmiyor valla bizimkinin de orjinal seçimleri var beni delirtir. Bazı sebzelerin yemeğini yer ama dolmasını yemez bazılarının da yemeğini ağzına sürmez ama dolmasına bayılırKoyun eti yemez sadece dana yer (ama ben yedirmesini bilirim) onun dışında pek seçmez ne olsa yer özellikle benim yemeklerime bayılır övünmek gibi olmasın çok güzel yemek yaparım da Hatta annemler geçen haftalarda bizde kalıyordu ya yemekleri hep annem yaptı eşimin tabağına yemeği koyar koymaz anlar bunu sen yapmamışsın der bana Ki ben yemek yapmayı annemden öğrendim yani
Kİzlar suanda uzanmis hastahaneye gitmek icin esimin gelmesini bekliyorum, rahmime bicak saplanmis gibi bir agri var son 1 saattir sma sadece ayaga kalkinca oluyor. 1 saattir uzandim ayaga kalkamiyorum, bebekte cok hareketli... Sizce ne olabilir?
Ay bnm.kocamda gunluk yemek ister..eetesi gun o yemegi yemez kesnlikle.nohut delisi..hergun yap yer ama hergun bstan ypican taze olucakayy kske ynmda olsada hergun nohur pisirsem nihat odabasi oldu iyice
sanırım bu konuda en rahatınız benimbenimki hiiiçç yemek ayırmaz önüne ne koysan yer cinsindendir yani her yaptığımı beğenir kusur bulmaz.. arada ben dürterim ya bişey de yorum yap şusu fazla busu eksik diye ama ıııhh bişeysi yok çok güzel olmuş der kaşınıyo muyum neyim ben de alla allaaa
sanırım bu konuda en rahatınız benimbenimki hiiiçç yemek ayırmaz önüne ne koysan yer cinsindendir yani her yaptığımı beğenir kusur bulmaz.. arada ben dürterim ya bişey de yorum yap şusu fazla busu eksik diye ama ıııhh bişeysi yok çok güzel olmuş der kaşınıyo muyum neyim ben de alla allaaa
ayy Allah iyiliğini versin seninn
bi yandan içiyom bi yandan çişim geliooo mekik dokuyomm mutfakla banyo arasııı
Ay bnm.kocamda gunluk yemek ister..eetesi gun o yemegi yemez kesnlikle.nohut delisi..hergun yap yer ama hergun bstan ypican taze olucakayy kske ynmda olsada hergun nohur pisirsem nihat odabasi oldu iyice
Hoşbulduk canım :)
Valla eşim ev alırken aynı binadan almış. daha doğrusu halasını evini satıyormuş eşim almış :) böyle olunca da annemlerle beraber oturuyoruz annem istersen evinde ye kızım diyor eşim ayrı yiyelim istiyor ama ben beraber yiyelim istiyorum :) şuan için bir sorunum filan yok zaten doğumdan sonra evimde yiyeceğim :) yapıyoruz yiyoruz :)
bende yatak odama girilmesini pek sevmiyorum galiba kendi odasına koyacağım :)
teşekkür ederim canım :) bu hafta tüm eksikleri tamamlayıp hastane çantamızı hazırlayalım ve eşyalarımızı odamıza koyalım :)
ben az önce sana yazarken 1 lt meyve suyu içtim buz gibi öncesinde de karpuz yemiştim :)
bende de var aynısından..
yemek nasıl olmuş derim her seferinde kAFasını bile kaldırmadan hmmm harika der..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?