2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kİzlar suanda uzanmis hastahaneye gitmek icin esimin gelmesini bekliyorum, rahmime bicak saplanmis gibi bir agri var son 1 saattir sma sadece ayaga kalkinca oluyor. 1 saattir uzandim ayaga kalkamiyorum, bebekte cok hareketli... Sizce ne olabilir?

Yalancı sancı olabilir korkma canım ...

Ay gerçekten işiniz zor kızlar yemek seçen koca çekilmiyor valla bizimkinin de orjinal seçimleri var beni delirtir. Bazı sebzelerin yemeğini yer ama dolmasını yemez bazılarının da yemeğini ağzına sürmez ama dolmasına bayılır Koyun eti yemez sadece dana yer (ama ben yedirmesini bilirim) onun dışında pek seçmez ne olsa yer özellikle benim yemeklerime bayılır övünmek gibi olmasın çok güzel yemek yaparım da Hatta annemler geçen haftalarda bizde kalıyordu ya yemekleri hep annem yaptı eşimin tabağına yemeği koyar koymaz anlar bunu sen yapmamışsın der bana Ki ben yemek yapmayı annemden öğrendim yani

artık su içmekten kusucammm bayılmak üzereyimm kafamı buzdolabının içine soktum az önceee

Ben sebilin başına koltuk koydum rahat edeyim diye Sebil değil hayrat mübarek her dakka başındayım. Bir oturuyorum nerdeyse yarısını içiyorum damacanın

Ay bnm.kocamda gunluk yemek ister..eetesi gun o yemegi yemez kesnlikle.nohut delisi..hergun yap yer ama hergun bstan ypican taze olucakayy kske ynmda olsada hergun nohur pisirsem nihat odabasi oldu iyice

Hoşbulduk canım :)
Valla eşim ev alırken aynı binadan almış. daha doğrusu halasını evini satıyormuş eşim almış :) böyle olunca da annemlerle beraber oturuyoruz annem istersen evinde ye kızım diyor eşim ayrı yiyelim istiyor ama ben beraber yiyelim istiyorum :) şuan için bir sorunum filan yok zaten doğumdan sonra evimde yiyeceğim :) yapıyoruz yiyoruz :)

bende yatak odama girilmesini pek sevmiyorum galiba kendi odasına koyacağım :)
teşekkür ederim canım :) bu hafta tüm eksikleri tamamlayıp hastane çantamızı hazırlayalım ve eşyalarımızı odamıza koyalım :)

Saolun kizlar, esimi bekliyorum evde yanlizim cok panik yaptim... Uzaninca agrim yok ama kalkamiyorum, kaldim boyle... Cok stres oldumm

Sakın stres yapma sakin olmaya çalış ; duanı et .
En iyisi doktora gitmek , emin olmak için . Benim de böyle ağrım olmuştu , doktora gittik , nst 'ye girdim sancı çıkmadı , açılma vs.de çıkmadı . Ama o hafta bebek dönmüş , ondan olabilir demişti , bebeğin çok hareketli ise belki, dönmeleri kaynaklı ağrı olabilir sen rahat olmaya çalış , sakın korkma nasılsa doktora gideceksiniz . İyi haberlerini bekliyoruz .

Saolun kizlar, esimi bekliyorum evde yanlizim cok panik yaptim... Uzaninca agrim yok ama kalkamiyorum, kaldim boyle... Cok stres oldumm

hareket-pozisyon değiştirince geçen sancıların korkutacak bir durumu olmadığını biliyorum ama sen tedbir için git tabi canım..

için rahat olsun diye söyliyeyim dedim.

Ben sebilin başına koltuk koydum rahat edeyim diye Sebil değil hayrat mübarek her dakka başındayım. Bir oturuyorum nerdeyse yarısını içiyorum damacanın

ayy Allah iyiliğini versin seninn
bi yandan içiyom bi yandan çişim geliooo mekik dokuyomm mutfakla banyo arasııı

sanırım bu konuda en rahatınız benim benimki hiiiçç yemek ayırmaz önüne ne koysan yer cinsindendir yani her yaptığımı beğenir kusur bulmaz.. arada ben dürterim ya bişey de yorum yap şusu fazla busu eksik diye ama ıııhh bişeysi yok çok güzel olmuş der kaşınıyo muyum neyim ben de alla allaaa

Kİzlar suanda uzanmis hastahaneye gitmek icin esimin gelmesini bekliyorum, rahmime bicak saplanmis gibi bir agri var son 1 saattir sma sadece ayaga kalkinca oluyor. 1 saattir uzandim ayaga kalkamiyorum, bebekte cok hareketli... Sizce ne olabilir?

Canım telaş yapma arada bana da oluyor çok mu yürüdün? Sakin sakin bekle eşini inşallah bişeycik çıkmaz

Ay bnm.kocamda gunluk yemek ister..eetesi gun o yemegi yemez kesnlikle.nohut delisi..hergun yap yer ama hergun bstan ypican taze olucakayy kske ynmda olsada hergun nohur pisirsem nihat odabasi oldu iyice

Kıyamam kuzum ya kavuşamadınız eşinle Az iş alsa para lazım o da napsın...

bende de var aynısından..

yemek nasıl olmuş derim her seferinde kAFasını bile kaldırmadan hmmm harika der..

Ama şimdi benim eşim de kusur koymaz yemeklerime hatta bir keresinde yaptığım yemek güzel olmamıştı ona da söyledim yemek güzel olmadı gel dışarda yiyelim diye oturdu bayıla bayıla yedi "senin elin değsin yeter" demişti ahhh ahhhh sanırım ben bu adama halen çok aşığım

ayy Allah iyiliğini versin seninn
bi yandan içiyom bi yandan çişim geliooo mekik dokuyomm mutfakla banyo arasııı

Ben firmaya su söylemeye utanıyorum artık evde fil beslediğimizi düşünmeye başlamış olabilirler tam 3 tane yedek damacana var şuan ve buna rağmen adam 4 günde 1 bizde

ayy alemsinizz kızlar yaa nihat odabaşııı cok güldümm valla
ayy hergünde nasılll yenirr yaa aynı yemekk demekki cok sefiooo

anlaşabildikten sonra sorun yok canımmm ayrı bi güzellik ailecee baktın olmuyoo evinde yaparsın bebişin olunca düzeniniz oturur zaten ozaman
bende hoşlanmam yatak odama girilmesinden yani 3. şahıslarınn ne işi varr
aynen canım sen bu hafta son hazırlıklarını yap cok geciktirmeee

ben az önce sana yazarken 1 lt meyve suyu içtim buz gibi öncesinde de karpuz yemiştim :)

zaten süreklii sıvıyla besleniyorummm ayran karpuz su ....
iştahımda azaldıı bu sıcaklardannn sulu yemek göresimm yokkksalçalı falann ıyyy

bende de var aynısından..

yemek nasıl olmuş derim her seferinde kAFasını bile kaldırmadan hmmm harika der..

sorduğumuzda kusur bulacak şeyler söylerlerse bu sefer de yedikleri yemeği burunlarından getiririz bence çok biliyosun sen,beğenmiyosan yeme falan deriz kesin dedim ya bence kaşınıyoruz tamamen :)))

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız ne çok olmuş ben girmeyeli hepinizi çoook merak ettim inş herkes iyidir.ben bir giriyorum bir daha giremiyorum kusura bakmayın... ben bygün minnoşumu gördüüüüüm çok talı olmuş sıpa çoook burnu çok güzel dedi doktor yanaklarımız tombik tombik teyzeleri.doğum şeklimizede karar verdik. her şekilde normal doğumada müsaştsin dedi ama ben çok korkuyorum o yüzden istemedim doktorum ikna etmeye uğraştı normal için ama yok cesaret edemedim hata mı ettim bilmiyorum kızlar.bayram öncesi arefe günü için karar kıldık şu anda 12 temmuzda tekrar randevum var o gün kesin olarak karar vericez şu anda ya 7 ya da 8 ağustos görünüyor. bayram şekeri olacak bıdığım.

hastane çantamada
2 gecelik
2 pijama takımı koydum yüksel bel pijamalar lohusa için
10 tane bebek bezi
ıslak mendil paketi
hastane çıkışında kıyafet
hamile külodu 3 tane ameliyat olacağım için
3 tane atlet
bebeğin hastane çıkışı 10 lu
2 tane ayriyeten kıyafet takımı 5li zıbın şeklinde
battaniye
ağız mendilleri
göğüs pompası ve pedi
ped
terlik
diş fırçası toka tarak makyaj malzemesi :)

başka eksik var mı bilmiyorum ama bunları koydum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…