- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #36.881
Bıkılcak gibi değil ki. Yalnız gölge oyunları ilkinin etkisini yapmadı bende, bazı yerleri fantastik kaçmıştı biraz ama yine de güzeldi Vagon sahnesine bayılmıştım
ben 78 kilo olsam nasıl görünürüm acaba?? sen süpersin bence benim 78 kiloda böyle görünmem için 1.90 boyumun olması lazım
Ben onu da sevdim fantastik filmleri de seviyorum zatenİllüzyonist ve prestij filmlerine de bayılmıştım sonunu tahmin etmesi zor olsun acayip keyif alıyorum öyle olunca
benden baska merak eden yokmu yahuu ??
kıslarrrrrrr özledim siziiiiii ben memleketteyim :)
nete fazla giremiyorum nasılsınız bi yaramazlık var mı bakalımmmm
benden baska merak eden yokmu yahuu ??
Prestiji pek sevmedim ama sihirbaz süperdi gerçekten. Zindan adasını izlemediysen izle sana tavsiyeBir de the murdoch mysteries diye bi dizi var mutlaka izle derim.
Allah Kolaylık Versin, Beni Eşimde Aynı Bugün Yediğini Yarın Yemez. Gerekirse Kendi Yapar Yemeği Ama İlla Yeni Yemek Olacak. Hatta Bazen Bu Hafta Bayıla Bayıla Yediği Yemeği Bir Sonraki Hafta Yaptığımda Yemiyor, Sevmiyorum Ben Bunu Diyor. Bazen De Hiç Sevmediği Bir Yemeği Söyleyip Neden Bunu Yapmıyorsun Hiç Diyor. Tam ÇıldırmalıkCanım eşim bugün yediği yemeği ertesi gün yemiyor. Bir de çok yemek ayırıyor bir saysam ne yiyo bu adam dersin. Bu yüzden dünya mutfaklarından ve osmanlı mutfağından tarifler bulup yapıyorum. Çünkü yemek yapabildiğim sebzeler o kadar kısıtlı ki. Mesela 1 sebzeden 7 çeşit farklı yemek yapıyorumNe çekiyorum bi bilsen. Bu yüzden haftalık yemek listesi yapıyorum dolaba asıyorum hergün düşünmeye kalksam kafayı yerdim heralde
off "Nefes Nefese" benim en sevdiklerim arasında ilk 5'e rahat girer canım müthiş bir kitap o5-6 sene önce okudum ama şu an tekrar okuyabilirim elime geçse..
Kİzlar suanda uzanmis hastahaneye gitmek icin esimin gelmesini bekliyorum, rahmime bicak saplanmis gibi bir agri var son 1 saattir sma sadece ayaga kalkinca oluyor. 1 saattir uzandim ayaga kalkamiyorum, bebekte cok hareketli... Sizce ne olabilir?
Zindan adasını abiciğimle izlemiştik oha o neydi öyle diye kalakalmıştık. Bir daha izlenilesi ayrıntılara dikkat edilesi bir film :)
Allah Kolaylık Versin, Beni Eşimde Aynı Bugün Yediğini Yarın Yemez. Gerekirse Kendi Yapar Yemeği Ama İlla Yeni Yemek Olacak. Hatta Bazen Bu Hafta Bayıla Bayıla Yediği Yemeği Bir Sonraki Hafta Yaptığımda Yemiyor, Sevmiyorum Ben Bunu Diyor. Bazen De Hiç Sevmediği Bir Yemeği Söyleyip Neden Bunu Yapmıyorsun Hiç Diyor. Tam Çıldırmalıkİkizler Burcu Olmasına Bağlıyorum Bu Dengesizliği
Çekirge Haberci DerlerAy bugün ofise geldim kızlar ve şu an pencerede o kadar büyük bir çekirge var ki neyse ki pencereler kapalı ve sineklik var yoksa şu an doğururdum korkudan
Yok canım bak benim boyum 1.69 kilom 78 :) 1.90 olmana gerek yok :) Kilo herkesde farklı duruyor aslında :)
Kızlar merhaba biz geldik kızımla :)
yemeklerden bahsedilmiş çok şükür kayınvalidem ile beraber oturuyoruz o yapıyor yemekleri bende yardım ediyorum o kadar :) bazen ben uyuyorum annem arıyor yemek hazır hadi gel diye :)
eşimle beraber aşağıda yiyoruz :) doğumdan sonra evimizde yeriz artık :) annemde bize gelir yapar bizde yeriz :)
eşimde çok yemek seçiyor ama ben kızıyorum bunu bulamayanlar var diyorum yiyor mecburen yada beni sevdiğinden :)
Sizlere birşey soracağım hatta bir kaç şey :)
1. bebeğim için karyola yaptırıyorum yatak odama mı koyayayım yoksa bebeğimin odasına mı. İlk 6 ay için yanımda kalsın diye düşündüm sonrasında odasına koyarım dedim ama görmeye filan gelenler olacağı için kendi odasında olsa daha iyi olur diye düşündüm sizce.? bebeğimin odasına koyarsam onun odasında benim yatabileceğim tek kişilik baza var. :)
2. henüz bebeğimin çamaşırlarını yıkamadım bunun için bana hangi deterjanı önerirsiniz ve yumuşatıcı kullanmak gerekir mi ?
3. bu hafta kendime 1 adet pijama alacağım iki adette geceliğim ve bir adette bir arkadaş paylaşmıştı lc waikiki pıjama takımı yzyn olan ondan almıştım. hepsini hastane çantama koymama gerek var mı.?
4. hijyenik gece pedi dediğiniz ped orkid yada molpedin gece pedimi yoksa başka bişi mi ?
5. hamile külodu atledi sütyeni vs almadım ben hala normal kilot giyiyorum. bu hafta çarşıya çıkınca alacağım kaçar tane alayım.?
aklıma geldikçe yazarım şimdilik bu kadar :)
Allah Kolaylık Versin, Beni Eşimde Aynı Bugün Yediğini Yarın Yemez. Gerekirse Kendi Yapar Yemeği Ama İlla Yeni Yemek Olacak. Hatta Bazen Bu Hafta Bayıla Bayıla Yediği Yemeği Bir Sonraki Hafta Yaptığımda Yemiyor, Sevmiyorum Ben Bunu Diyor. Bazen De Hiç Sevmediği Bir Yemeği Söyleyip Neden Bunu Yapmıyorsun Hiç Diyor. Tam Çıldırmalıkİkizler Burcu Olmasına Bağlıyorum Bu Dengesizliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?