- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
canım benim adetime 3 günkala 14.11 diprogesteronda 15ti
ne güzel canım.progestore ndeğeri hakkında bir bilgim yok ama bhcg 3 gün kala iyi,geç döllenme olabilir belki.Ben 48 saat sonra tekrarlattım bhcg değerini.2-2.5 kat artış var mı diye,sonuç sevindiriciydi çok şükür :)
Doktor kontrolüne gittin mi canım,çok heyecanlıyım bu konuda?
kızlar siz temmuz annesi değilmisiniz ne işiniz var burdayoksa ağustosa kadar bebişleri bırakmıyacakmısınız?tebrik ederim hepinizi allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin belki 3-4 gün sonra belki gelirim yanınıza
canım 23 kasımda keseyi görmek için gidicem inş. görürüm keseyi :18:
bende bugün öğrendim kızlarr sabah test yaptım ve çift çizgiihazırmıyım acaba yaa :18: korku ve heyecan hepsi bir arada iş ciddiye binince tuhaf oldum yaşımda geçiyo 34 oldum artık anne olma zamanım gelmiştide geçiyodu bile
geçen yıl ağustos 2012 annesi olacaktım. 6 haftalıkken bebeğimin gelişimi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. bu sene tesadüfen aynı tarihte tüp bebek tedavisi gördüm ve sonucum 27 kasımda belli olacak. geçen yıl da 25 kasımda almıştım pozitif sonucu. ağustos 2012 annesi olamadım diye çok üzülmüştüm ama inşallah ağustos 2013 annesi olmak vardır kısmetimde.
inşallah cnm ağustos ayının ilk hamiş haberini senden alırız.
portttakal senin BAT ne cnm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?