- Konu Sahibi beyazcekirge
-
merhaba kızlar.Allah kısmet ederse bende ağustos annesi olucam.ben gebeliğimi erken öğrenenlerdenim :)3 gün önce bhcg değerim 212 idi daha adetime 5 gün vardı yaptırdığımda.yarın birdaha baktırıcam.umarım değer artmıştır.çok iztediğimiz bir gebelikti.mutlu olduk eşimle sonucu gorunce.artık yarın öğreneyımde değeri tekrar yazarım size
insallah hamilesindir rabbim gönlüne göre versın inş. canm
hoşgeldiniz ağustos anneleri. bende en son 10 kasımda adet görmüştüm.sanırım 8-10 aralık beklenmeyen adet tarihi. sizler hamile kaldığınızı adet tarihinize kaç gün kala hissettiniz.belirtileriniz nelerdi. benim 2-3 gündür ara ara bel ağrısı,sağ bacağımda ağrılar aoluyor.vücut ısım çok arttı.ssabahları özellikle üşüme,titreme yaşıyorum.bu aralar hiç doymak bilmiyorum.birde ağzımda garip bir tat var.bulantı değil,yanmada değil.ağzımın içi tatsız.ayrıca eskiden adetim bitiminde akıntım başlardı 3-4 gün sürerdi sadece.şimdi halen yoğun olmasada sadece çamaşırımda ıslaklık hissedecek kadar akıntı var.ilk kez böyle oluyor.sizlerin belirtileri nelerdi,ne zaman hissettinz hamile olduğunuzu.ben ne zaman test yapayım.pek ümit etmiyorum ama nasip artık.belki bende budan ağustoz annesi olacağım inşallah.
canım yeni gödüm eklentini ya bende çok endişeliyim bu hafta gideceğiz yeniden umarım keseyi görürüm.:18:canm bende buğün dr gıttım bende goremedım cunku cok kucuk benmde 5haftalık dr dış gebelık olabilir dedi ve rahıme baktı nokta gibiydı diş gebelik şükür değil
canım yeni gödüm eklentini ya bende çok endişeliyim bu hafta gideceğiz yeniden umarım keseyi görürüm.:18:canm bende buğün dr gıttım bende goremedım cunku cok kucuk benmde 5haftalık dr dış gebelık olabilir dedi ve rahıme baktı nokta gibiydı diş gebelik şükür değil
maalesef yine değilim bugün geldi. psikolojim artık kaldırmıyor her ay bu ay denemeyeceğim diorum her ay bu stres çok bana allahım size bebişlerinizi bağışlasın , bebişlerinizede sizi ...
canım yeni gödüm eklentini ya bende çok endişeliyim bu hafta gideceğiz yeniden umarım keseyi görürüm.:18:
yeni hamişlere hayırlı uğurlu olsun Nazar değmez inşallah:)
2 gün sonra doktora gideceğim bu kez göreceğiz keseyi inşallah :) bir de benim bhcg değerim 8263 çıkmıştı, burda yazılanlar bunun çok altında. endişelendim nedense:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?