2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim bhcg değerim 8263 tü :/ çok fark varmış gibi geldi bana. niye böyle ki yaa bi terslik yoktur değil mi:/

sanırım bende hamileyim çok şaşkınım henüz kan testi yaptırmadım sadece gebelik testi yaptım 2 tane 2 side pozitif çıktı. aynı zamanda ben 2011 nisan annesiyim. allah nasip edersede 2013 ağustos annesi olacağım

Herkese selamlar; çok duygulandım geçen sene bu günlerim geldi aklıma, 12 aralıkta öğrenmiştim hamile olduğumu ama ben aralığın ilk günlerinden itibaren hissediyordum ve hep eşime diyordum, gör bak hamileyim ben diye :) tahmini doğum tarihim için 22 ağustos dedi doktorlar ve 22 ağustosta doğum yaptım :) Allah sizlerede evlatlarınızı bağışlasın çok güzel bir süreç yaşıyacaksınız;

önce şaşkınlık evresi sonra kabullenip hergün karnım ne zaman şişecek diye beklemek hatta ayna karşısına geçip "hafif bir şişlik mi var ne?" gibi hisler, ve sürekli bir uyuma hali,

sonra hiç bitmeyecekmiş gibi birden başlayan bulantılar ama bu duyguyu bile yaşarken içinizdeki varlığın orda olduğunun habercisi olduğunu düşünüp bulantıyı bile sevmek :)

sonra 5-6 aylara doğru belirginleşen karınla yolda yürürken kendini 9 aylık hibi hissetmek ve karnı dışarı çıkara çıkara yürümeye çalışmak :) (bunun için çok çaba sarfetmeyin zaten sonrasında siz içeri çeksenizde o metrelerce uzaktan ben burdayım diyecek

teslerdi,cinsiyetti,çatlaklardı derken 9.ayınıza yaklaştığınızda eksiği bir türlü tamamlanamayan çanta hazirlama telaşeleri,

ve mutlu son inşallah, kimi için erken kimi için nazlı gelen bebekler adına, sonrasında tatlı bir serüven sizleri bekliyor olacak tıpkı şuan bizlerin yaşadığı gibi 3 buçuk aylık olma yolundayız ve yaşadığımız tüm zorluklar onların bir gülücüğüyle unutuluyor, dilerim çok rahat bir hamilelik geçirirsiniz ve bebeğiniz için dünyanın en iyi annesi olursunuz :)

Muhabbetle...

hoşgeldiniz ağustos anneleri. bende en son 10 kasımda adet görmüştüm.sanırım 8-10 aralık beklenmeyen adet tarihi. sizler hamile kaldığınızı adet tarihinize kaç gün kala hissettiniz.belirtileriniz nelerdi. benim 2-3 gündür ara ara bel ağrısı,sağ bacağımda ağrılar aoluyor.vücut ısım çok arttı.ssabahları özellikle üşüme,titreme yaşıyorum.bu aralar hiç doymak bilmiyorum.birde ağzımda garip bir tat var.bulantı değil,yanmada değil.ağzımın içi tatsız.ayrıca eskiden adetim bitiminde akıntım başlardı 3-4 gün sürerdi sadece.şimdi halen yoğun olmasada sadece çamaşırımda ıslaklık hissedecek kadar akıntı var.ilk kez böyle oluyor.sizlerin belirtileri nelerdi,ne zaman hissettinz hamile olduğunuzu.ben ne zaman test yapayım.pek ümit etmiyorum ama nasip artık.belki bende budan ağustoz annesi olacağım inşallah.

cnm benim bu ikinci hamileliğim olacak tabi düşükleride sayarsak 4 oldu. saydığın herşeyi oğlumda yaşadım bundada doyma hissim tamamen kaybolmuş gibi ne olsa yiyorum. o ıslaklık bende de oldu bundada oluyor umarım sende hamişsindir. bu arada ben 5 gün kala öğrendim adetime halen 3 gün var ama çıktı işte :)

hala inanamıyorum ama nasipse ben de 2013 ağustos anne adayıyım
henüz 4+2 umarım 9 ay boyunca beni bırakmaz mercimeğim
tüm arkadaşlara hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum...

canm bende buğün dr gıttım bende goremedım cunku cok kucuk benmde 5haftalık dr dış gebelık olabilir dedi ve rahıme baktı nokta gibiydı diş gebelik şükür değil
canım yeni gödüm eklentini ya bende çok endişeliyim bu hafta gideceğiz yeniden umarım keseyi görürüm.:18:

canm bende buğün dr gıttım bende goremedım cunku cok kucuk benmde 5haftalık dr dış gebelık olabilir dedi ve rahıme baktı nokta gibiydı diş gebelik şükür değil
canım yeni gödüm eklentini ya bende çok endişeliyim bu hafta gideceğiz yeniden umarım keseyi görürüm.:18:

bu topikten gelen yoğun istek üzerine transfer oldum kızlar =) şaka bir yana bugün hamiş olduğumu öğrendim ve çoook mutluyum. Allah nasip ederse ben de 2013 ağustos annesi olacağım. gün gün sizlerle paylaşımlarda bulunmak beni çok mutlu edecek. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız minişlerimizi =) şimddiiiii

hadi söyleyin bakalım çin takvimi mercimeğimizin cinsiyeti için nediyor? bana oğlum olacağını söyledi.hoş farketmez cinsiyeti ama merakkk =)

maalesef yine değilim bugün geldi. psikolojim artık kaldırmıyor her ay bu ay denemeyeceğim diorum her ay bu stres çok bana allahım size bebişlerinizi bağışlasın , bebişlerinizede sizi ...

canm uzulme takma kafana rabbım hayırlısı nasip etsın nasip değilmiş demek ki bol bol dua et ama hep hayırlısını iste. rabbım inşallah verir sana da en kısa zamanda

Bende yarın kan testi yaptıracağım bakalım bebişim benimlemi? adetime 1 hafta var ama nedense belirtiler var gibi gibi :) genede ümitlenmek istemiyorum tabiyki..
Hakkımızda hayırlısı artık

mrb kızlar aranıza yeni katıldım doğru yeremi geldim emin diilim aslında. son adet tarihim 13 ekim 27 aralıkta tam 6 haftalık olduğunu düşünerek doktora gittim ama doktor geç yumurtlama olduğunu söleyerek 4+3 haftalık hamile olduğumu söledi bebişimizin kesesini gördük. şuan 5+5 haftalığım c.tesi günü tekrar doktora gidip bebişimizi görücez kısmetse... Bu arada yeni hamile olan herkese Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...

ağustos anne adayları neredesiniz???
hadi toplaşalım tecrübelerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşalım

yeni hamişlere hayırlı uğurlu olsun Nazar değmez inşallah:)

2 gün sonra doktora gideceğim bu kez göreceğiz keseyi inşallah :) bir de benim bhcg değerim 8263 çıkmıştı, burda yazılanlar bunun çok altında. endişelendim nedense:/

cnm ikiz gebelik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…