2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cekirgeemm bi isi tam yapamadim yasadigm sehir nigde kuzum soylemeyi untmusm

ay maşallah subhanallah :)
ne güzel bi tablo olmuş...
salı günü bizim de kontrolumuz var
pek ümidim olmasa da inşallah bizde bebişimizin cinsiyetini öğrenebiliriz
bana kız gibi geliyor ama bakalım kaynanamın mı benım mı tahmınım tutacak
bu arada kız olursa benım de düşündüğüm isim zehraa...

canım benide ekle doğum tarihi 19,08,2013 ilk bebek cinsiyet belli değil

kızlar bu gıdışat normalmi 45 kıloluk ben 9ayda bu gobek one dogru füze olurmu son resım 3bucuk aylık cekım yenısı

çooooookkk şüküür bebeğimle kavuştuk bugün. doktorumuz ense kalınlığının normal olduğunu söyledi. 2li test istermisin dedi bende olası kötü bir durumda anne karnında yapılabilecek bir müdahale var mı diye sordum. oda malesf yok ancak gebeliği sonlandırablrz dedi. bende o zaman test falan istemiyorum bebeğimi Allaha emanet ediyorum dedim. şimdi riskli sonuç çıkarsa 9 ay geçmek bilmez.Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli versin. buarada doktora cinsiyeti sordum 12+4 deymişiz ve yüzde 80 kızmış. bana sen genede hazırlık yapmaya başlama bekle biraz dedi. yerim ben onu saçlarını palmiye gibi toplarım inşallah. ama ilerleyen aylarda erkek desede önemli değil sağlıklı sıhatli hayırlı olsun yeterki..
buarada ben miyopum ve bebeğimi göremedim pek ekran çok yakınımda değildi. ama eşim ellerini parmaklarını gördüm oynatıp duruyordu dedi. Rabbim sen ne büyüksün yaa minnacık bir bedene bir insanda olan ve olması gereken herşeyi yerleştiriyorsun...

merhaba kızlar bugün kendimi çok yorgun hissediyorum inanın okulda öğle arası uyuyacaktım nerdeyse :) eve geldim uyudum ama hala uyuyabilirim eminim gece ilerlediğinde de uyku tutmayacaktır :) neyse sizler iyisinizdir inşallah benden bir haber yok az yemek yemeğe çalışıyorum göbeğim benden önce gidiyor bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde tamamlarız bu süreci öpüyorum hepinizi haa bu arada öğretmen olan hamişler benim okul müdürü beni nöbetlerden muaf tuttu :)

Benimde aynı sorunum var canım. Doktora demiştim hiç geçmiyor diye gebelikte bebek bi sıvı salgılıyormuş adını unuttum tıp dili oyüzden annede baş ağrısı oluyormuş.. Alışmak zorundayız yani

maths55 samsun 2. çocuk BDT:01.08.2013 .. Eşimin 12 yaşında kızı var Gizem Benim 12 yaşında oğlum var Yiğit Batın bizim bebek ise şimdilik erkek isim Ali+? olacakta henüz karar veremedik kız ise Azra+?

Eki Görüntüle 633357 kızlar bu gıdışat normalmi 45 kıloluk ben 9ayda bu gobek one dogru füze olurmu son resım 3bucuk aylık cekım yenısı

Canım göbişine maşallah. Baya çıkmış ve popoda da büyüme var sanki biraz Ben de merakla bekliyorum bakalım benim göbiş ne zaman çıkıcak. Bütün kıyafetlerim oluyor şimdilik.

Canım göbişine maşallah. Baya çıkmış ve popoda da büyüme var sanki biraz Ben de merakla bekliyorum bakalım benim göbiş ne zaman çıkıcak. Bütün kıyafetlerim oluyor şimdilik.

saol cnm zayıf oldugum ıcınmı ne cıktı bole inşallah göbiş çatlamaz kuru bır cıldım var sabah aksam bebek yağı sürom...valaa popoda büyüyor ben farketmeden sanırım bnde mrk edıom sızleırnkını valaa koyun görim sizin göbişleride şekerlerr..

Çıkınca koyucam söz. Akşama doğru biraz şişlik oluyor gazdan dolayı sabah dümdüz. Ne zaman sabahları da şişlik inmemiş olacak o zaman ekliycem. Şimdi şiş göbiş için akşam çekmem gerekiyo o da bebiş değil gaz oluyo haliyle :)

kızlar gece gece yazıyorum, ancak kendime gelebildim. dünki kabızlık faciasından sonra bu sabah sol kasığımda ağrıyla uyandım ve bütün gün geçmedi, zorlukla yürüdüm işte. akşama doğru içime telaş düştü çünkü normal çektiğimiz o kasık ağrısı (rahim büyümesi filan dediğimiz) değildi. bebişe bişey mi oldu diye evham yapıp dr'a gittim. neyse kabul etti sağolsun. bebişin iyi olduğunu söyledi çok şükür. ve birsürü ilaç verdi. 2 tane lavman (libalaks) verdi fakat becerip kullanamadım. 3 dk. sonra tuvalete koştum ve sadece ilacı çıkardım. ilaç boşa gitti yani. bu arada ilaçları alırken eczacı muadilini veriyorum filan demedi, ben de dikkat etmedim o sancıyla ama eve gelince doktorumun verdiği ilaçlar olmadığını anladım. mesela biri OSMALAC tı, eczacı DUPALAC vermiş. gebelik kategorisi B yazıyor. diğeri MAGNORM. ve bi de ÜROMİSİNdi onun yerine de MONUROL vermiş. bu da B kategorisinde. monurol enfeksiyon içinmiş ama benim yanma şikayetim yok sadece bugün beni yürütmeyen bir sol kasık ve bebeğin olduğu yerde ağrım var. doktor idrar tahlili vermeden niye antibiyotik verdi anlamadım. ben de kullanamadım zararı olur diye endişe ediyorum. yarın başka bir doktora ya da hiç bulamazsam sağlık ocağında tahlil yaptırmayı düşünüyorum.

bu arada 3lü testen filan bahsetmedi. 2li iyi çıkmıştı. sadece kafasını ölçtü sanırım. bir de cinsiyeti için önce kız dedi sonra tam bitirirken bi saniye bu oğlan galiba pipiyi gördüm dedi. baktı baktı kordon mu acaba bilemedim dedi. o sırada bebiş bağdaş kurup ayaklarıyla kapattı. bi dahaki ay bakarız dedi. ben de sağlıklıysa önemli değil dedim.

benim doktor pek iyi değil sanırım. ya da akşam akşam alelacela bakınca böyle oldu bilmiyorum. tahlilsiz antibiyotik vermesi kafamı karıştırdı. şimdi geziniyorum evin içinde iyi gibiyim sanki yorgunluktan filan olmuş olabilir mi? bir de elevit kullandığımdan beri içim beton gibi dedim. öyleyse eleviti bırak dedi. o da ayrı soru işareti. bunun başka alternatifi yok mu? zaten iyi beslenen biri değilim eleviti bırakırsam nasıl vitamin alıcaz. 3 ay bitsin rahat edicez dedik ama sanırım her ay başka sıkıntılar rahatsızlıklar yaşıcaz.

siz siz olun bol su için..

günaydınlarrrr.. Benim gibi topiğin en erkencilerinden Gamze kuzuu nerdesinnn??:44::44: ogrendın mı mınnakın cınsıyetını?? offf ben ay sonuna nasıl sabredicem yaaa 1 ay oldu çitlenbiğimi görmeyeli...:2::2::2::2:

Bu arada İstanbulda yaşayan ve Medipol Unv hastanesine giden var mı? doğum için orayı düşünüyoruz ama hiç tecrübe yaşayan birinden bilgi almadık...

Merhabalar.. Ben 2 yıl önce Koşuyolu Medipol hastanesinde oğluşumu dünyaya getirdim . doktorum Sema Ovalı idi. Doğum sonrası ilgi, alaka, güleryüz ve benim için en önemlisi titizlik hat safhadaydı, oda günde 4 defa siliniyordu, koridorlar da öyle, çok memnun kaldım. Bir kere en önemlisi bebek yoğun bakım unıtesının cok gelısmıs olması tabi Allah mecbur etmesin ama bu onemlı . 2.yi de büyük ihtimal orada doğuracagım inşallah.. Tavsiye ederim. Hangi doktora gidiyorsun o hastanede?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…