2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım bende hapşurmaya başlayınca 5-7 Allah ne verdiyse tutmuyorum kendimi ama korkuyorum. bazı kadınlarda hapşurma normalmiş gebelikte öyle okumuştum.:26:

bitanem hoşgeldin nasılsın.

Ayyy poliii Allah ta seni güldürsün sayende gözümden yaş geldi gülmekten

Bende evliliğimin ilk yıllarında çok çekindim eşim sağolsun çok rahat hiç çeknmedi ben kendimi evimde rahat hissetmek istiyorum seninde öyle olmanı istiyorum dedi durdu.. Bir iki yıldır bende saldım çayıra mevlam kayıra
Hayatta inanmazdım ama birbirimizle dalga geçip çok gülüyoruz bile böyle durumlarda..
birbirini herşeyiyle kabullenmek bence bu saygıyla alakası yok hepmiz insanız..

hay ağzını öpüyümmmm
aynen öyle

İyi ınsanda kôtü şey durmazmış

kızlarr ben çıkıyorum artık hafta sonu evden giremiyorum vakit olmuyo kendinize iyi bakın gazmanlarrr zoorrrttttt

Allah iniş çıkış takımlarınıza zarar vermesinnnn

Son düzenleme:
Kizlar selam, size birsey solicem. Ben aksam eve gidince genelde yatiyorum, uzaniyorum. Laptopta biseye bakmam gerektiginde kucagima alip hemen halletmeye calisiyorum. Sizde oluyor mu bilmiyorum, eger biraz uzatirsam agri giriyo karnima. Az once de telefonum karin hizamdaydi. Telefonun kendi yaydigi radyasyon yaninda wireless a da bagli, yine sanci oldu... Hala da devam ediyo sancim (

Ay bi gelse zaten orkdm Bayadır girmiyor millet sıraya geçmiş resmen:))) hangi birimize bakacak

Bu konuda bende tedirginim canım inşallah bir zararı yoktur. Bende cep telefonundan giriyorum devamlı 3G henüz zararlari tam olarak bilinmiyorki , lap topla girsem oda wireless , ve gün boyu boyleyim.
Ama dediğin gibi bir sancı falan girmiyor hiç o tesaduftur sanıyorum. Sen tedirginlikten öyle anliyorsundur, bu gibi seylerin zararı zamanla olur anında olmaz ki.

yaaa alma bence laptopu kucağına,
ben hamile değilken bile 20 cmden fazla yaklaşmıyordum yanına,
eşimde hep kucağına koyar öyle bakar, çok kızıyorum onada, bi şey olcak diye,
şimdide ekranın uzağında durmaya çalışıyorum,
dikkat etmek lazım...

Aaa ladybird gelmiş gene kaçırdım, geçmişi okuyordum.

Arada sırada uğra güzelim, illa hamile olmak mı lazım, bizler can yoldaşıyız, seni yarı yolda tek başına bırakmayız. Her zaman yanındayız...

ben de artık fazla ultrasonun iyi olmadığını düşünüyorum, en son detaylı da doktor biraz fazla uğraşınca cimcimem eliyle gözünü kapattı,
çok şaşırdık demekki rahatsız oldu,
zaten dotkorumda 3 kez gireceksin dedi,
3 kez fazlasıyla yeterli,
eğer riskliyse belki daha fazla girilebilir,
ama herşey yolundaysa çok zorlamamk lazım...

evt doğru bnde 16. haftadan sonra uzun bi süre gitmeyi düşünmüorum 16. haftada kan tahlilleri var onlar yapılsın baya bi ara vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…