- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.141
cnmmm ayniii seyii dun sabah bn yasadim yataktaydim sabah bi hapsurdum resmen öluyorum sandim 3dk kipirdayamadim bagirdim.resmen sag kasigim bi sizladiii oldum dirildim..bnde snin gibi dusundum dusuk ypiom sandim hmn wc gittim allha sukur iyim..bide alerjik yapim var korkuom hpsururken vala..:)
bitanem hoşgeldin nasılsın.napiyonuz :105:
bu arada şu gaz olayı da çok fenaaa yaaa gece eşimden önce yatağa girdim o gelene kadar Allah versin adam geldi romantik romantik arkamdan sarılacak ya ben yorganı bastırıyom habiree hahahaha sonra azıcık oynatınca koku yayılıyo mübarekk oooff aşkımmmm bu nasıl bi potansiyell böle diyobugün gaz maskesi alacakmışşş
Ayyy poliii Allah ta seni güldürsün sayende gözümden yaş geldi gülmekten
Bende evliliğimin ilk yıllarında çok çekindim eşim sağolsun çok rahat hiç çeknmedi ben kendimi evimde rahat hissetmek istiyorum seninde öyle olmanı istiyorum dedi durdu.. Bir iki yıldır bende saldım çayıra mevlam kayıra
Hayatta inanmazdım ama birbirimizle dalga geçip çok gülüyoruz bile böyle durumlarda..
birbirini herşeyiyle kabullenmek bence bu saygıyla alakası yok hepmiz insanız..
Ayyy poliii Allah ta seni güldürsün sayende gözümden yaş geldi gülmekten
Bende evliliğimin ilk yıllarında çok çekindim eşim sağolsun çok rahat hiç çeknmedi ben kendimi evimde rahat hissetmek istiyorum seninde öyle olmanı istiyorum dedi durdu.. Bir iki yıldır bende saldım çayıra mevlam kayıra
Hayatta inanmazdım ama birbirimizle dalga geçip çok gülüyoruz bile böyle durumlarda..
birbirini herşeyiyle kabullenmek bence bu saygıyla alakası yok hepmiz insanız..
hehe yerim ben onların modellerini.. Artistler :))) Sağlıkla sıhhatle inşallah..
İyi ınsanda kôtü şey durmazmış
merhaba herkese..uzun süredir bu bölümü okuyorum..ancak şimdi katılabildim..ben de ağustos annelerindenim nasipse...:)))
kızlarr ben çıkıyorum artık hafta sonu evden giremiyorum vakit olmuyo kendinize iyi bakın gazmanlarrr zoorrrttttt
Allah iniş çıkış takımlarınıza zarar vermesinnnn
Bekle bence fazla ultrasonda iyi değil, bebeği rahatsız etme annesi. Bak ben 16 haftalık olacak nerdeyse 25 inde muayenem sabırla bekliyorum kesinlesmesini.
Hem orkidem gelirse söyler sana, doktorlardan daha az yanılmış okudumda topigini, nasılda görüyor o flu resimlerde ki seninki net.
Kedicik benm resmede yorum yaparmısın orkdm gelmeyecek galiba
Kizlar selam, size birsey solicem. Ben aksam eve gidince genelde yatiyorum, uzaniyorum. Laptopta biseye bakmam gerektiginde kucagima alip hemen halletmeye calisiyorum. Sizde oluyor mu bilmiyorum, eger biraz uzatirsam agri giriyo karnima. Az once de telefonum karin hizamdaydi. Telefonun kendi yaydigi radyasyon yaninda wireless a da bagli, yine sanci oldu... Hala da devam ediyo sancim(
Kizlar selam, size birsey solicem. Ben aksam eve gidince genelde yatiyorum, uzaniyorum. Laptopta biseye bakmam gerektiginde kucagima alip hemen halletmeye calisiyorum. Sizde oluyor mu bilmiyorum, eger biraz uzatirsam agri giriyo karnima. Az once de telefonum karin hizamdaydi. Telefonun kendi yaydigi radyasyon yaninda wireless a da bagli, yine sanci oldu... Hala da devam ediyo sancim(
Bekle bence fazla ultrasonda iyi değil, bebeği rahatsız etme annesi. Bak ben 16 haftalık olacak nerdeyse 25 inde muayenem sabırla bekliyorum kesinlesmesini.
Hem orkidem gelirse söyler sana, doktorlardan daha az yanılmış okudumda topigini, nasılda görüyor o flu resimlerde ki seninki net.
ben de artık fazla ultrasonun iyi olmadığını düşünüyorum, en son detaylı da doktor biraz fazla uğraşınca cimcimem eliyle gözünü kapattı,
çok şaşırdık demekki rahatsız oldu,
zaten dotkorumda 3 kez gireceksin dedi,
3 kez fazlasıyla yeterli,
eğer riskliyse belki daha fazla girilebilir,
ama herşey yolundaysa çok zorlamamk lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?