2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NABER KİZLAR GÔRMEYELİ DÜNYANIN KONUSUNU KAYNATMIŞSINIZ.OKUMAKTAN CANIM ÇIKTI AMA ÇOK KEYİF ALDIM.GAZ MUHABETLERİNİZE ÇOK GÜLDÜM.LADY HOŞGELDİN.HEP BÖYLE GEL...YENİ ARKADAŞLARDA VARMIŞ SELAMLAR....BENİDE EKLEYİN LISTEYE melek_08 2.bebek/kız....1.çocuğumun adı melek.....2 kızım olacak inşallah... Bu arada ceptelefonumda kadınlar kulubu hep acık.şifremı hatırla demişim.ben burda olmasamda aşağda hep online görünüyrm sanırım....bebeğimi artık hissedyrm kızlaaar:))ay çok konuştum galiba.affedin.gôrüşürüz....:)

slm arkadaşlar.bugün öğrendim ki kızımız olacak.çok farklı bi duyguymuş.benide listeye eklerseniz sevinirim.11 agustos tahmini doğum tarihi. ben hala hiç hssedemiyorum bebeği daha nezaman hissedircekki bana kendini..:))

harika bi 14 şubat geçirdim uzun zamandır bulantılar başağrılarım ve oğlumun rahatsızlığı derken çok bunalmıştım arkadaş grubumuzla dışardaydık canlı müzik .. Herkes kocişiyle başbaşaydı ama benim sıpama bakacak kimse yok biri karnımda biri kucağımda güzel bi gece geçirdim oğlum slow müziklerde bile hop hop oynadı işte böyle kızlar... Bi ben kaldım cinsiyeti bilmeyen 21 şubatta randevum var hayırlısı bakalım

hayırlı olsun canım benimde kızım olacakmış.ya ewet bende aynı şeyden muzdaripim,bende bebegimi neden hissedemiyorum diye meraktayım.

ben elevit, ferrum fort kan hapı içiyorum canım şimdilik. Bana balık hapı vermedi balık yemeye calıs dedı (pek sevmem de):2: kalsiyum olayı mantıklı ama kramplar acısından du ben de sorayım doktoruma ilk cocukta kan hapına daha gec baslamıstım bu kez erken verdı doktor balık yesen daha ıyı bence yıyebılıyorsan tabı en azından haftada 1 kez ye canım hapı da yıyemedıgın zaman yada haftalarda takvıye alabılırsın ben ılkınde oyle yapardım

aa benim de bünyem alerjikk canımmm o yuzden hapsurugun nerde ne zaman gelecegı bellı olmuyor cok kotu agrıyor ama yaa:2::2::2: Allah kuzucuklarımızı korusun aklımız cıkıyor zati bişey olmasın onlara diye

huhuuuuuuuu günaydın hatunlarrrrrr keyifler nasıl bakalımmm haftasonunuz mikemmel gecer inş. bu arada cookk mutluyum bakın imzamda 1. trimester sona erdi yazıyooorrr yaşasınnnnn :119::119::119:

selam
benide eklermisin ilk bebeğim tahmini doğum tarihi 29 ağustos erkek dedi dr %80 ismi demir olacak inş bu arada istanbuldayım,tşk ederim:)

kızlarrr yardım lutfennn 1 saattır kasık bolgeme donuk bir agrı gırdı gecmıyo yurudum felan ısyerınde volta attım ama yok korkmaya basladım sızde oluyomu boyle ınletmeyen, sızlatmayan ama rahatsız eden bır agrı

Gunaydn kuzum bende suan sag kasigmda agriyla uyandm rahim genislesgnden baglar geriliomus bebisim korkma

günaydın annecikler... kızlar ya herkesin derdi başka ben de bel ve bacak ağrısıyla uğraşıyorum sabah sağ bacağım sızlıyordu resmen büyüme ağrısı gibi kemiğim sızlıyor normal mi acaba ya...

Benimde gecen belim be bacaklarim cok kotuydu.bugunde kasiklar..hergun agryla uyaniyorum bennn

kızlar ağrılar başlamış galiba dün akşam bende çok ağrı çektim tam kasık deil ama göbek değil ikisinin arası bir yer çok ağırdı acile bbile gitmek geldi aklıma nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum bile sabah hemen doktora gidicektim ama ağrı olmayınca gitmedim muayenem 26 şubatta ama bugün de devam ederse bi şekilde ararım doktoru giderim yani çok ağrı çektim çünkü akşam inşallah bebişlerimiz sağlıkla büyüyolardır dua edelim bol bol

aslınca kızlar bende karın kasık ağrısı yok denecek kadar az ama bu bel ve bacak ağrısı için çok erken gibi geliyor bana egzersize başlıycam ama bulantılarımın tan geçmesini bekliyordum... beklememeliyim sanırım bugünden itibaren başlıyorum ebru şallıyla hamile pilatesine...(her ne kadar kıl olsam da başka bulamadım maalesef )

Günaydın,

Ağrıları olan annelere gecmis olsun, 4, 5,6. Aylar daha rahat geçecek . İnşallah hepimiz izin rahat gecer.Cogumuz birinci trimesteri atlattık hepimize hayırlı olsun.

Bebeğimin hareketlerini hissetmeye baslayali bir haftayı gecti. Üstelik belli belirsiz, gaz gibi , bagirsak hareketi gibi yada segirme gibi değil resmen dürtüyor, gidiklaniyorum, huylaniyorum bazen. Hissetmeyen anneler bakın gebelik günlüğümde ne yazıyor. 20. Haftaya kadar hissetmememiz normalmiş.

aa benim de bünyem alerjikk canımmm o yuzden hapsurugun nerde ne zaman gelecegı bellı olmuyor cok kotu agrıyor ama yaa:2::2::2: Allah kuzucuklarımızı korusun aklımız cıkıyor zati bişey olmasın onlara diye

9da kalktım bu saat oldu hala hapsurarak gezınıyrum gunduzlerı bı krız gelıyor arka arkaya her hapşurugun ardından allahım sen mınıgımı koru dıe dua edıyorum bugun kontrolum var sorcm doktora dua edın kızlarrrrr inş iyidir bebişim,cınsıyetıde öğrenelimm gelım bnde haykırım burdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…