2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eline sağlık beyazcekirge :)) İnşallah bizimde yakında pembe/mavi cinsiyet renkleri belli olur...

Benimki de muayenenin sonunda eliyle yüzünü kapattı. Hatta resimleride öyle çıktı. doktor artık gidin diyor dedi. Kızım da muayenelerde yüzünü kapatirdi eliyle. Rahatsız oluyorlar.

erkek bebek erken belli oluyor diyorlar ama biraz doktora bağlı bence. dün bebişim gösterdi ama doktor anlamadı, kız dedi sonra yok oğlan bu dedi, sonra acaba kordonu mu bilemedim dedi. ben de gördüm aslında bi çıkıntı vardı ama kızlarda da oluyor. bu haftada tamamen içeri girmiş oluyor mu bilmiyorum. burda tecrübeli arkadaşlar var, onlardan biri görse eminim bilirlerdi cinsiyetini. bizim 16. haftamız bitiyor. çok daha erken haftalarda öğrenen arkadaşlar oldu. ben 3-5 parça bişey aldım dayanamadım. sarı, yeşil filan. zaten alışverişi sadece pembe ya da mavi yapmayı düşünmüyorum. ama tabiki de cinsiyeti belli olunca birkaç parça kıza ya da erkege özgü şey alırım.

Olamaaaaz ilk günden beri kullanıyorum ((((

Eline sağlık beyazcekirge :)) İnşallah bizimde yakında pembe/mavi cinsiyet renkleri belli olur...

Beni ekleyin beni deeeee....Balıkesir
ilk bebek
cinsiyet erkek olabilir
isim:Nurettin eymen
28-08-2013 muhtemel dogum tarıhı

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar,topiği uzun zamandan beri takip ediyorum ama yazdıklarınızı okumaktan yazmaya fırsat bulamıyordum.ben de rabbim bağışlarsa ağustos annesi olacağım.yavrumuzun cinsiyetini bilmiyoruz ama öğrenmeyen arkadaşlar gibi ben de çatlayacağım çok merak ediyorum tabi en önemlisi sağlıklı olması.hepimiz evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli şekilde kucaklarımıza alırız inşallah.öpüldünüz

Merhaba kizlar turkiyeden döndüm artik evime inat ettim butun sayfalari okuyup bitircem diye simdi bitti ve yaziyorum :) .

Trde ultrasona girdim bir hafta gerideyim sat'a gore.su anda 12+2 oldum ama cinsiyetini bilmiyorum daha.

Bu arada Lady arkadasima cok gecmis olsun diyorum.

iyi hafta sonlari hepinize.

Olamaaaaz ilk günden beri kullanıyorum ((((

bigün çok şiddetli kasık ağrısı çektim. dr idrar yollarımla ilgili olduğunu söyleyip tahlil yapmadan antibiyotik verdi. bugün idrar tahlili yaptırdım ve temiz çıktı, ilacı da kullanmadım. enfeksiyon diye çok üzülmüştüm, şükürki çıkmadı. bol bol su ve temiz çamaşır... dikkatli olmakta fayda var.

Yenimi öğrendin hamile olduğunu Cnm k haftalık

Eylül'de olur sanıyorduk ve hiç içime sinmemişti. hatta 2'li testi eylül annelerine de ağustosa da sormuştum sağolsun eylül anneleri hiç cevap vermezken buradan cvp almıştım ve içimden de keşke ağustos olsa diyordum ki doktorum bugün Eylül olması imkansız dedi

hoş geldin :) benimde temmuza kaydı doğum ama ben gitmemm burdayım ağuztosa kadar tutacağım :)bebeşi hehehe

hazırmı alacaksın yoksa yaptıracak mısın çok iyimiş beğendim

hosgeldn kuzum .biz burda mutlulugu uzuntuyu herseyi paylasiyoruz elimizden birbirimize destek oluyoruz artik bagimlilik yapti butun gun burdayiz yani nufusumz hergecen gun artiyo

Gerçekten çok güzel bir iletişimimiz ve paylaşımlarımız var burada. Aramıza hoşgeldin

Teşekkürler. Bence de iletişim süper. Bu gün ikili test yaptırdım. Bebiş de erkek olabilir dedi doktor..

hoş geldin :) benimde temmuza kaydı doğum ama ben gitmemm burdayım ağuztosa kadar tutacağım :)bebeşi hehehe

hoşbulduk canım

merhaba canım ben afyonda yaşıyorum ilk bebeğim olacak cinsiyeti kız ismi henüz belli değil muhtemel doğum 1 ağustos 2013 benide listeye eklersen sevinirim canım. özelden meaj atamadım ileti sayım azmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…